Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jego fanka z Katowic

Janusz Korwin Mikke wygra wybory.

Polecane posty

Gość gość
male,ze K***in, co tak sie odzegnywal od koryta, pcha sie do niego( i to tego za 70tys) to na liscie ma corke i jeszcze 2 czy 3 osoby z rodziny, Fuj

Gość gość
nie ma, nie było i nigdy nie będzie na świecie państwa, które by opierało się na zasadach społecznych i gospodarczych gloszonych przez JKM, takie państwo nie mogłoby istnieć, na tych zasadach nie mogłaby funkcjonować nawet wataha wilków. To co proponuje JKM to już nie utopia, ale czyste brednie.

Gość gość
Odrażajaca, cyniczna kreatura i oszołom.

Gość gość
Halo, na kogo w takim razie głosujecie? Może lepiej nie iść na wybory...

Gość gość
Jakie to ma znaczenie, kto jak będzie głosował i jacy europosłowie z Polski trafią do Brukseli? Unia Europejska to Titanic na kursie na górę lodową. Pewnie można ten kurs zmienić, ale na pewno nie będzie to leżało w gestii polskich europosłów.

Gość gość
A ja zostaje w domu z rodzinką w weekend. Polecam wszystkim nie ma co się fatygować wybierać innych złodziei

Gość beeeeee
gojki nie pójdą głosować a ty spoko zamiast na weakend w niedzielę , albo po weakendzie ...na swoich zydków z lewizny albo z PO :classic_cool:

Gość hektor29
Ja pójdę głosować na K***ina Mikke i wszyscy z mojej licznej rodziny też. Wiem tylko, że telewizja kłamie i robią nagonkę na Niego, bo srają w gacie,że odsunie ich od koryta i wsadzi do paki za przekręty.

Gość hektor29
Ja pójdę głosować na K***ina Mikke i wszyscy z mojej licznej rodziny też. Wiem tylko, że telewizja kłamie i robią nagonkę na Niego, bo srają w gacie,że odsunie ich od koryta i wsadzi do paki za przekręty.

Gość hektor29

Gość prawictwo pospolite 143
niech emigruje do Pakistanu jak mu UE nie pasuje

Gość gość
prawictwo UE to mały pikuś, jego głównym i najważniejszym założeniem o które walczy od ponad 20lat jest wyeliminowanie komuchów z życia publicznego, niestety oni siedzą wszędzie i trzymają sztame, nawet media kontrolują czerwone gnidy, taki mają sposób żeby sie przy korycie utrzymać, czyli ośmieszać JKM i dyskretować go w mediach w oczach wyborców, ale i tak im sie to nie uda :classic_cool: już niedługo do pierdla czerwone s*******ny :)

Gość prawictwo pospolite 143
wedlug mnie ktokolwiek będzie rządził to bedzie tak samo .. Mikke tutaj nic nie zmieni to sa bzdury.. Nawet jak zmieni to niekoniecznie na lepsze . Moze byc gorzej

Gość gość
Ale się Platworma cieszy że zaglosujecie na K***ina Mikke .Urwie cenne glosy PiS owi będzie miał paru nic nie znaczacych posłów .W Platformie już szykuja cygara i wiskacze .Dzieki wam nic sie nie zmieni .Upadek bedzie wiekszy.

Gość gość
platformie jak i każdej parti to w zasadzie wisi, bo to są wybory do parlamentu europejskiego a nie krajowego, tam w brukseli i tak będą mieli g***o do gadania, więc to nie ma żadnego znaczenia

Gość kasia kasia2233
Jasne... Ostatnio w rozmowie na tvp info powiedział że chce żeby ludzie płacili zamiast składki zdrowotne to za siebie osobiscie za wizyty u lekarzy itp... Owszem w wypadku jednorazowych wizyt co jakis czas u lekarza danego specjalisty to ok ale jakby to sie miało kiedy trzebaby isc do szpitala pokryc koszty to są sumy kilku tysiecy zł... :/ kogo bedzie na to stac? Z jednej strony mówił trochę do rzeczy ale z tym leczeniem to dowalił;/

Gość gość
Bedziesz miał peło forsy jak nie bedziesz musiał płacić haraczu z ogromnych podatków i 45 % z wypłaty na Zus ( pftu!! ) szlag by trafił tych obecnych kłamców i wyzyskiwaczy z rządu. Tylko J.K***in !!!!

Gość gość
byc moze wejdzie do rzadu lepsze to jak PO

Gość gość
zgłaszam na ruszenie ciszy wyborczej do PKW

Gość gość
JKM to świr

Gość gość
Tylko MUSZKA ;-) / tym nie naruszam ciszy wyborczej ... heheh, której z resztą jeszcze nie ma.

Gość gość
dalas mu dopy ze na jego imie po nogach ci leci??? janusz k****arz fikimiki:O

Gość gość
lubie imie Janusz

Gość gość
przecież gamonie polacy nie rządzą polska juz od dawna ! to nie polecy są odpowiedzialni za to ze komuna padła , to są dyrdymały !! rządzą nami illuminaci