Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty bez pięty w maju

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie czy wypada takie buty zalozyc, kiedy jest taka pogoda jak dzis? czy z takimi butami czeka sie do czerwca/lipca?

Gość gość
to zależy studentko czy masz ładne stopy

Gość gość
ja dziś widziałam w centrum katowic jak ludkowie w dzaponkach smigali

Gość gość
Chyba najgłupsze pytanie dzisiejszego dnia... Jest 30 stopni na dworze, a ty idiotko pytasz, czy wypada założyć odkryte buty całe 10 dni przed czerwcem :o Rozumiem, że wg ciebie dzisiaj należy nosić buty zakryte, bo mamy maj, a w lecie można nosić odkryte, choćby było 15 stopni i deszcz?

Gość gość
Tylko o syry zadbaj, nie ma niz obrzydliwszego niż dziewucha w odkrytych butach, a tam żółte, popękane pięciska i do tego ohydne, zaniedbane pazurzyska bez grama lakieru. Brzydzą mnie damskie syry niesamowicie, są sto razy gorsze niż męskie. Faceci to przynajmniej cały rok obcinają paznokcie i chodzą najczęściej w bawełnianych skarpetach i miękkim lub skórzanym obuwiu (choć oczywiście nie zawsze). A baby dbają o syry tylko w lecie, a i to nie zawsze, a do tego noszą najtańsze buty z deichmanna lub ccc, sztuczne skarpety lub rajstopy i myślą, że jak but ładnie wygląda to jest ok. Tylko jak taka zdejmie gdzieś buty to się na wymioty człowiekowi zbiera od smrodu. Sama noszę wyłącznie skórzane buty i dbam o stopy cały rok, czego nie moge powiedzieć o większości kobiet niestety :o