Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super skasowali mój temat o zabezpieczeniu się przed ciążem w wieku 15 lat

Polecane posty

Gość gość

Dzięki za rady wszystkim:) Pójdę tak jak radziłaś (miałaś zaczerniony nick) z bratem do ginekologa. Obym trafiła na jakiegoś normalnego, który wypisze mi recepty

Gość gość
przestan sie spieszyc taka czujesz sie dorosla chcialabym zobaczyc co za 5 lat o tym pomyslisz.

Ej no, dajcie spokój dziewczynie. Młodziutka jest, ale widać niegłupia, skoro chce się porządnie zabezpieczyć, zamiast ryzykować jak wiele dziewczyn w jej wieku. Mam siostrę w wieku autorki, i jak czasem słyszę jaka patologia się dzieje wśród jej rówieśniczek, to na prawdę jestem przerażona. Dziewczyny nie wstydzą się współżyć z przypadkowymi partnerami, ale wstydzą się iść do ginekologa . Albo przekazują sobie mity typu ''nie da się zajść w ciążę podczas pierwszego razu''

Gość gość
Dzięki Bluebonie, że za mną stoisz:P Podjęłam tę decyzję z moim Chłopakiem, który jest już pełnoletni. Jesteśmy razem od dwóch lat i chcę z nim przeżyc swój pierwszy raz ale w taki sposób żebym potem sobie nie zmarnowała życia.

Dwa lata do dobry staż jak na związek nastolatki , widać jesteś stała w uczuciach :-) Nigdy nie namawiałam nikogo do wczesnego rozpoczęcia współżycia, ale pamiętam jeszcze jak to jest, kiedy jest się zakochanym, chce się być blisko drugiej osoby.Zadbajcie o wystrój, atmosferę, tak żeby miło wspominać tą chwilę, nawet gdyby kiedyś wasze drogi się rozeszły.