Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulchniutkaaa

Czy należę do tych puszystych? Czy jestem szczupła?

Polecane posty

Gość pulchniutkaaa

Pytanie jak wyżej. Oto moje zdjęcia ht tp:// ww w.fotosik. pl/pokaz_obrazek/ee20eb90daff54d0.html Co sądzicie?

Gość pulchniutkaaa
musicie sobie usunąć spacje tylko :) a tu druga fotka : ht tp://ww w.fotosik. pl/pokaz_obrazek/83a534c72ab5a832.html

Gość gość
Nic nie widze :(

Gość mmmamba
link działa, tylko trzeba usunąć wszystkie spacje. Czy może zdjecie za duże?

Gość mmmamba
ht----tp://w----ww.fotosik.---pl/pokaz_obrazek/ee20eb90daff54d0.html ht----tp://ww----w.fotosik.----pl/pokaz_obrazek/83a534c72ab5a832.html Usuńcie sobie "----" , może tak łatwiej.

Gość TwojaLola
Ale gdzie ta puszystość???

Link działa. A Ty jesteś śmieszna dziewczyno, większość facetów pożąda takiego ciała. Pewnie już kilku z nich wali sobie gruche

Gość mmmamba
@TwojaLola , schlebiasz mi :p ale ja ją widzę.

Gość gosciu11
Gruba Berta jesteś

Gość gość
No nie jesteś sczupła, ale puszysta też nie. jesteś pomiędzy :) masz kobiecą figurę tlyko co nico za duzo tłuszczyku, ale jesteś dosć proporcjonalna :) P.s. ja jestem od Ciebie niec oszczuplejsza ale chcę stracić trochę cm z talii i brzucha i na tym pracuję ;) mam 32 lata a Ty?

Gość mmmamba
@PakiecikSztu dziekuje za słowa otuchy, jest jeszcze dla mnie nadzieja :D

Gość mmmamba
Mam 20 lat, więc trochę kiepskie ciałko jak na młody wiek. Chciałabym też popracować nad nim, ale czasu brak, chęci brak

Gość gosciu11
Ja mogę popracować nad toba

Jakie słowa otuchy, mówię jak jest? Nie lubię takich dziewczyn jak Ty. Macie fajne ciała, a tak surowo się oceniacie... Przez takie podejście dziewczyna w łóżku nie potrafi być sobą, bo wstydzi się swojego ciała.

Gość gość
no jak na 20latkę to jesteś spora. myślałam, że jesteś starsza albo po porodzie ...

Gość Masz za ciasne gacie
i źle dobrany biustonosz. Poza tym spoko, choć nadwagę masz i jeśli masz tylko 20 lat, to za 10 lat może być kiepsko. Wiem, co mówię, bo podobnie wyglądałam w wieku 20 lat, a teraz muszę walczyć codziennie o zachowanie jako takiej sylwetki. Niestety ale to jest figura kogoś, kto ma tendencje do tycia i z seksownej dziewczyny łatwo zmieni się w grubasa. Nie radzę też wklejać takich fot na tym forum, tu i tak każdy koniobij forumowy wyzwie cię od pasztetów.

Gość gość
daj spokój, świetnie wyglądasz, na pewno masz powodzenie, zamiast się zadręczać dietami/ćwiczeniami ciesz się młodością!

Gość mmmamba
@gosciu11 chyba odmówię. @PakiecikSztu w łózku akurat nie mam sobie równych hihihi

Gość Masz za ciasne gacie
A te osoby, które ci aktualnie kadzą, przesadzają z zachwytami. Masz nadwagę i tendencję do tycia. Teraz jest jeszcze w porządku, ale z czasem będzie tylko gorzej.

Gość TwojaLola
Wyglądałam tak jak Ty miesiąc na siłowni i było tak: ht tp://www. fotosik .pl/pokaz_obrazek/a24ba048094b12d7.html Teraz jestem jeszcze chudsza ale zdjęć nie mam. A moja motywacją był mój facet który chodzi na siłownie to i ja sie z nim zabarałam:)

Gość mmmamba
@TwojaLola cudowny brzuszek!

Gość gość
Jesteś szczupła i masz strasznie źle dobrany biustonosz (za mała miska, o jakieś 10 cm za duży obwód).

Nie mogę, kuwa nie mogę słuchać tych bzdet :D Ze skrajności w skrajność! Jedni wyzywają od grubasa (mniej lub bardziej wyrafinowanie), drudzy mówią żebyś nic nie robiła bo masz idealną sylwetkę. A prawda jak zwykle leży po środku. Idealnej sylwetki nie masz, chociaż masz zadatki żeby ją mieć. Już teraz jesteś seksowna, i niejeden facet by Cię schrupał. Powinnaś biegać. Bieganie jest przyjemne i sprzyja kształtowaniu sylwetki. Jak będziesz biegać, lub znajdziesz dla siebie inną alternatywę, to będziesz kosa. A teraz jesteś po prostu seksowną kobietką i tyle, nie masz na co narzekać :) Sam mam 21 lat, i wiem jakie maniurki się podobają chłopakom. Ja sam też bym się za Ciebie brał

Gość TwojaLola
I wcale nad nim nie pracowałam, zero ćwiczeń na brzuch po prostu sam wyszedł :P Te zdjęcie to jak miałam 65 kg przy 175 cm.

Gość mmmamba
@PakiecikSztu właśnie zamierzałam biegać, ale na zamierzeniach jak na razie się skończyło. Muszę się zmotywować ;) Tak, tak wiem, biustonosz kupiony na szybkiego bez przymiarki, bo się spieszyłam.

Gość mmmamba
@TwojaLola jak to zero ćwiczeń, skoro mówisz, że miesiąc siłowni?

Wiem jak to jest, u mnie próby biegania łączą się z zamiarem rzucenia palenia, więc tym ciężej

Gość PakiecikSztu co Ty
chrzanisz :O Widać, że jesteś niebieskim nickiem na babskim forum i uprawiasz podliz :O Mam podobny typ ciała, faceci wcale nie takie coś nie lecą. Faceci lecą na dziewczyny kobiece, ale szczuplutkie (tak, to możliwe, można mieć śliczną cienką talię, zgrabny wypięty tyłeczek i piersi, a to wszystko może być zgrabne, a nie tłustawe, na takie coś lecą faceci).

Gość TwojaLola
Ćwiczyłam zupełnie inne partie mięśni, brzuch sam sobie wyszedł:)