Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety za granica tez tak jak polki zwracaja uwage na wzrost faceta

Polecane posty

Gość gość

I ile zarabia ?

Gość gość
tak

Gość gość
z tego co zauwazylem, to wedlug polek facet ponizej 1.80 nie jest facetem. Podobnie jest z zarobkami I ponizej 3.000 jesli zarabia to nieudacznik zdaniem polek. I tak sie zastanawiam czy kobieta z poza polski tez tak w d****h poprzewracalo sie. Byl ktos I jakie sa realia ?

Gość gość
To zależy od regionu, ale napewno kobiety ze wschodu różnia sie mentalnie od tych z zachodu.

Gość gość
mam znajomych ktorzy ulozyli sobie zycie z kobietami innej narodowosci niz polskiej I stanowia udane pary. A wczesniej z polkami wiecznie jakies problemy mieli I chyba ja tez tak zrobie.

Gość gość
Ja bym jeszcze dodał długość fiuta jest dla polek istotna. :-D

Gość gość
nie, tylko polki uchodzą za prostaczki kobiety inteligentne nie zwracają na to uwagi:-)

Gość gość
Nie.

Gość gość
moja szefowa ma ponad 190, jej maz jak ma 180 to dobrze, zarobkowo nie wiem, on jest policjantem wiec weekendowymi sluzbami pewnie nadrabia, ona jednak bardzo na to narzeka, widac jednak, ze sie kochaja, milo na nich patrzec. szwajcaria

to prawda, za granicą podobnie, Irlandki mają najgorzej :D u nas to minium 180 i minimum 4000 (nie 3000) netto oczywiscie

mam takiego znajomego co ma 25 lat teraz wyjechał właśnie do Irlandii sortować śmieci. Ma 165 cm jest po jakiejś g******ej filologii licencjackiej oczywiscie wzrostu ale podobno ******* ;)

Gość gość
spróbuj poszukać szczęścia w Azji ;)

Gość gość
To zależy od regionu, ale napewno kobiety ze wschodu różnia sie mentalnie od tych z zachodu Nie tylko mentalnie, są kurduplowate :) wzrost pewnie nie ma dla nich znaczenia jak same mierzą ok.150cm

Gość Klaudiusz
We Francji i Niemczech babki mają ciśnienie na wysokich przystojnych facetów nieważne czy brunet czy blondyn ale musi być postawny.Jak jest w innych krajach to nie wiem ale pewnie podobnie.

Gość gość
A to dziwne, pierwsze slysze ;p jestem inteligentna i jakos zwracam wage na wzrost. Marne twe pocieszenie karzelku. ps . na wzrost uwagi nie zwracają odrzuty, i laski dla których liczy się gruby hajs:)

Gość calineczka na detoxie
Mieszkam w Niemczech i nie widze wiejszej roznicy w podejsciu do mezczyzn. No moze poza taka, ze dla niemki facet musi byc bardzo przystojny albo przynajmniej BARDZO zadbany, sam wzrost i zarobki nie wystarczaja;-)