Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krynica09

wylana zawartość prezerwatywy

Polecane posty

Gość krynica09

Witam, kochałam się dzisiaj z moim mężem i przy wyciąganiu członka prezerwatywa się zsuneła, zawartość się wylala, ale nie "we mnie". Boję się jednak,że mogło coś wylać się w pobliżu wejścia do pochwy. Tak wiem, jak dochodzi do zapłodnienia, ale szczerze się przestraszyłam, ponieważ nie mamy chwilowo odpowiedniej sytuacji,aby miec dziecko. Kochaliśmy się w 31 dzień cyklu, w sobotę ( 33 dzien ) powinnam dostać @, dni płodne powinny skończyć się 20.05 (wtorek). Wszystko POWINNO, ponieważ miałam dwa tygodnie temu angine, brałam antybiotyki, dodatkowo stres (chociaż nie zauważyłam,żeby kiedykolwiek działał na mój cykl jakoś szczególnie). Jest możliwość zajścia w ciążę ? Skąd dostać tabletkę "po", dodam,że w poniedziałek wyjeżdżam...

Gość gość
umawiasz się do lekarza rodzinnego, idziesz mówisz jaka jest sytuacja, że zabezpieczenie zawiodło (nie musisz się tłumaczyć jak to się stało :p), dostajesz receptę, idziesz do apteki i wydajesz około 40-50zł. Tabletkę najlepiej zażyć jak najwcześniej. :] Choć z tego co piszesz że pewnie ryzyka nie ma ale lepiej chuchać na zimne, zwłaszcza że miałaś anginę i twój cykl mógł troszkę przez to powariować :]

Gość gość
Możliwośc jest bliska zeru. Jak długie masz zazwyczaj cykle i kiedy zazwyczaj masz owulacę? Choroba mogła ją przesunąc, ale nie az tak. Poza tym skoro wylała się poza pochwą, to mąz musałyb miec super dzielne żołnierzyki albo twój śluz musiałby być super gęsty i z funkcją zasysania, żeby doszło do zapłodnienia. Nie ma co panikowac moim zdaniem.

Gość gość
i jeśli to było dzisiaj, to dziś pójdziesz po receptę i weźmiesz tabletkę to masz wysoką jej skuteczność zagwarantowaną :]

Gość gość
Mężattka i nie umie się bezpiecznie trachać?