Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
A ja dzieki niemu pokochałam rocka wiecie Guns n Roses Muse Green Day Askaabian ( nie wiem czy dobrze napisałam)

Gość gość
mi się te ostatnie przemyślenia podobają. takie inteligentne i na poziomie, wcześniej częściej rzucał seksualne żarty, a teraz trochę spoważniał. fajna sprawa, widać jak człowiek ewoluuje intelektualnie, rozwija się. w ogóle to ciekawy proces obserwować zmiany zachodzące w człowieku, niekoniecznie w nim, na przestrzeni lat.

Gość gość
Taak i kiedys wiecej rzucał przekleństwami a teraz?? Nic super ciesze sie czasami te przekleństwa mnie raziły a teraz super :D

Gość gość
wydaje mi się, że naprawdę chodziło mu o to, żeby trochę odciągnąć od siebie gimbazę i żeby też starsi zaczęli to oglądać. dzieciaki teraz poszły w stronę Abstrac*****w, bo tamci robią bardzo żenujące filmy, które gimbaza rozumie. On chyba chce mieć trochę poważniejszą grupę docelową.

Gość gość
Noo mi tez sie tak wydaj miec gimbaze w grupie widzów to fajne na minute widocznie Niekryty stwierdził ze ma dość użerania sie z gimbazą :D

Gość gość
Wiecie co mnie wkurza i mam ochote tym ludziom przychrzanić denerwuje mnie wyrażenie SPRZEDAŁ SIIE non stop SPRZEDAŁ SIE ehh :(

Gość gość
To że komus udało sie cos osiągnąc to znaczy ze sie sprzedał jak rozpocznie sie sprzedaz jego 3 książki zas bedzie ta sama śpiewka-SPRZEDAŁ SIE

Gość gość
normalne, że człowiek zarabia na tym co robi. dlaczeog ma nie zarabiać? najgłośniej krzyczą dzieci, ktore same są na utrzymaniu rodziców...

Gość gość
Dobrze ze Maciek ma to gdzieś i sie nie przejmuje co zresztą mi imponuje nie kazdy potrafi sie nie przejmować

Gość gość
gdyby sie przejmował, to już by sie pociał ze sto razy. przywyknął pewnie, chociaz to trudne. w samym temacie leciało sto opisów o nim - że głupi, beznadziejny, brzydki, gruby, stary. eh...

Gość gość
A co myslicie o audycjach w radiu zet ja bylam najbardziej zadowolona z tego bo najlepiej mu to wychodzilo tylko teraz zamiast Niekrytego dali jakiegos głupiego kolesia co wkręca ludzi...

Gość gość
tak, audycje były świetne. uwielbiam jego głos. taki męski i głęboki, a poza tym zawsze się uśmiechałam jak coś mówił. z tego co wiem radio zet bardzo nalegało, żeby to przedłużył, ale on musiał zrezygnować bo się z pracą nie wyrabiał. z tego co czytałam, to ten facet strasznie dużo robi, że tez czas na you tuba znajduje...

Gość gość
On by sie nadawał na to zeby mial jakąs stałą audycje i by ją prowadzil ale to jest człowiek biznesu :D

Gość gość
On nie ma az tak głebokiego głosu to przez ten mikrfon radiowy tak mi sie wydaje ale masz racje miał bardzo głeboki miód na uszy hahahaha :D

Gość gość
Bo tam dziennkiarze w wywiadzie sie wypowiadali gdzies ale nie w radiu i juz tez nie mieli tak głebokich radiowych glosów

Gość gość
Orientujecie sie moze gdzie mógł Niekryty j.angielskiego???

Gość gość
Uczyć jezyka angielskiego*

Gość gość
Próbowała któraś z was zdobyc autograf poprzez wysłanie zdjecia do podpisu no podobno on to podpisuje i wysyła z powrotem jedna znajoma tak zdobyła od niego autograf pytam bo chcialabym tez wysłac albo go poprosic ale sie cykam :/

Gość gość
Ej no właśnie bo gdybym ja na przykład dostała tak pocztą swoje zdj do podpisu to tak trochę dziwnie bym się czuła wiec tez boje się do niego wysłac;/

Gość gość
Tylko ze to tak nie fajnie nie?? Wolałoby sie je dostać osobiście :D

Gość gość
Szkoda ze on taki niesmiały bo jego nową książke bedzie mozna nabyc na targach w Krakowie tylko ze on sam nie bedzie :( a tak bym chciala jechac kupic podpisałby przybilibyśmy sobie piątki pogadali a tak tooo dupa :(

Gość gość
No właśnie mam to samo...ehh;( taki człowiek co zrobisz ale w sumie nawet fajnie że taki jest :)

Gość gość
Słuchajcie kazdy z nas ma jakies ulubione teksty z odcinków powiedzcie jakie są wasze ulubione???

Gość gość
Hej co was tak mał i tak rzadko piszecie w poprzednim temacie to sie tak paliliście ze nawaliliście 23 strony?? :(

Gość gość
Choc przyznam sie ze szkoda ze jest zamkniety śledziłam z ogromnymi wypiekami na twarzy chetnie bym sie czegos jeszcze dowiedziala to jest tak korcący temat gada sie i gada przestac nie mozna :D

Gość gość
Mam to samo xD ja bym jeszcze o tamtym poczytała no ale cóż..... :)

Gość gość
Ponawiam pytanie o wasze ulubione teksty z odcinków :D

Gość gość
Ja rządam (nie rozkazuje) odnowienia poprzedniego tematu!!!!! :D :D

Gość gość
Nie widze sensu by dalej ciągnąc ten temat nikt juz nie ma nic do powiedzenia jak widze. Definytywnie i ostatecznie zamykam ten temat jak i poprzedni.A Maćkowi zyczymy szczescia i powodzenia w zwiazku np i niechaj jak najdłużej nam trwa na yt A wam dziekuje za tak liczną aktywnosc zarówno w poprednim jak i tym temacie Żegnam trzymajcie sie czesc! :)