Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Aaa no to przepraszam zwracam honor :D jaa go bardzo bardzo lubie jest przystojny nie powiem :D alee ta jego inteligencja :D no i w filmach jest cholernie pociągająco złośliwy :D i zawsze ciesze sie jak głupia ja widze jego sympatyczną mordke w jego nowych filmach :D

Gość gość
Powiem jedno. Dzięki temu tematowi na kafe go odkryłam. I dziękuję!!!!!!!!!!!!!! Dawno się tak nie ubawilam. Naprawdę wielkie dzięki.

Gość gość
Wylizałabym mu k***ska i wyssała jego nasienie

Gość gość
W jakim sensie pozytywnym czy negatywnym sie uśmiałaś ?? :D

Gość gość
w sumie pozytywnym ;D wpis wyżej nie jest mojego autorstwa, ale jak czytałam wpisy o tym facecie to myślałam, że to jakieś wielkie bóstwo, a tu się okazuje, że zwykły grubawy i łysiejący dziadek :) PS. nie, nie mam 16 lat, tylko 26, ale w życiu bym się nie pokazała na ulicy z takim przeciętniakiem in minus :)

Gość gość
też się dziwię, że byście mu dały... codziennie na ulicy widzę co najmniej 100 lepszych...

Gość gość
Myślicie że on lubi mieć lizany o***t? Z chęcia bym mu wylizała.

Gość gość
dziewczyny, ale jesteście obleśne :D swoim partnerom też takie rzeczy proponujecie? :D

Gość gość
każdy ma swoje gusta i guściki a o gustach sie nie rozmawia akurat mi sie bardzo podoba :)

Gość gość
jest tu taka gówniara obleśna która wypisuje takie ohydne rzeczy ale ja sie pozbyć jej tu nie umiem :(

Gość gość
ohydne* pierwsza wersja była dobra :) czy obrzydliwe? niektórzy to robią, a nic co ludzkie nie jest nam obce. myślę tylko, że pisać coś takiego w odniesieniu do osoby, którą wszystkie kojarzymy jest niesmaczne. ale co ja tam wiem :)

Gość gość
ja juz na serio tej laski mam dość a Niekryty gdyby zobaczył co o nim wypisują to wpadłby w szał tak samo ak ja kiedy wchodze u=tu i widze wpisy tej niewyżytej laski dostaje wścieklizny macicy

Gość gość
a ty fanką jesteś ????

Gość gość
doobra niech sobie wypisuje te obrzydlistwa co mnie to obchodzi co ona robi i co pisze ale nie tutaj!!! nie w tym temacie

Gość gość
Macie juz nową książke Maćka?? Mozna juz ją kupić przedpremierowo :D

Gość gość
Nie wiem dlaczego zabraniacie wypowiadać się dziewczynom które mają fantazję o Maćku. Ja sama fantazjuje o tym że tracę z nim dziewictwo analne.

Gość gość
Ale nie musisz mowic o tym publicznie ZACHOWAJ TO DO SIEBIE

Gość gość
Dlaczego? Mam się wstydzić tego? Podoba mi się i mam ochotę np. dzisiaj zmasturbować się pod niego!

Gość gość
Maciek poczułby sie nie swojo gdyby przeczytal twoje wpisy byc moze zrobiłabys mu przykrosc tym i my tak samo jak on czujemy sie nieswojo czytając twoje wpisy chyba kazdy sławny czlowiek nie chcialby czytac o sobie coś tak obrzydliwego.Poza tym dziecko on ma 30 lat nie jest dla ciebie

Gość gość
Zakładam ze masz ponizej 18 lat poniewaz dorosła kobieta zachowałaby sie z klasą i nie wypisywała bzdur no chyba ze masz wiecej niz 18 to oznacza ze masz cos z głową :)

Gość gość
Zrobiłabym wszystko aby mnie w*****ał jak taniego śmiecia.

Gość gość
Wracając do tematu książki. Zamówiłam ją sobie odrazy jak napisał na FB o przedsprzedaży^^ a czytałyscie, że wszystkie co są zamówione w przedsprzedaży są z autografem Maćka?!;)

Gość gość
Przymierzam sie do kupna wszystkich części czytalam tylko "Zeznania" ale na pdf-ie a co to za czytane na pdf skoro mozna miec ksiązke namacalnie :)

Gość gość
Serio??? Wow super!!!

Gość gość
Kurde ile ja bym oddała za jego autograf zeby miec

Gość gość
Słuchajcie moze odbierzecie to za wariactwo ale mam wszystko co zwiazane z Maćkiem wszystkie ksiazki nową juz zamówilamam wszystkie modele koszulek z modern retro mam ten zestaw tam gdzie byl szalik okulary książka mam specjalny zeszyt założony z jego zdjeciami i wydrukami z roznych wywiadow mam zeszyt specjalny z jego najlepszymi tekstami z filmow i książek yyy co jeszcze no praktycznie wszystkie ksiazki niekoniecznie jego zamawiam tylko w bookiatryku atografu mi tylko brakuje :(

Gość gość
Mam tez kubek z Niekrytą Wieczerzą no i rok temu kupiłam pieska tej samej rasy co Niekrytego i tez wabi sie Daniels :) znajomi mowią na mnie ze jestem zdrowo j*******a na tym punkcie :D

Gość gość
Ha ha ja mam tylko 1 koszulkę z modern retro ale wielbię ją nad życie i najbardziej o nią dbam xD mam tez wszystkie części książki znaczy ta 3 dopiero zamówiona xD znam wszystkie teksty na pamięć, mam "niekrytą ściankę" w pokoju z jego zdjęciami xD na tapecie w telefonie co 2 dni mam nowe jego zdj, chciałam wygrać w jego konkursie szalik ale oczywiście musiał wygrać ostatni komentarz bo Magdzie sie nie chciało czytać 300 komentarzy ;( koleżanka mi kupiła breloczek z napisem niekryty krytyk i z jego twarzą^^, i mam zeszyt od historii którego okładkę zdobią jego zdjęcia a z tylu jest wielkie niekryty krytyk xD wszyscy gadają ze jestem j*******a :p moim marzeniem jest dostać od niego osobiście autograf xD ale niestety.nigdy go nie spotkam ;( no ale chociaż będzie autograf na 3 części książki... Chociaż tyle dobrego ;(

Gość gość
Nie wiem dziewczyny czy wiecie, ale YouTube jest tylko niewielkim fragmentem jego życia... Robicie mu straszny fejm, a facet zajmuje sie tym przez chwile w ciagu dnia, a większośc czasu poświęca na coś innego. To nie jest tak jak z abstrac*****i czy wargą, ze YouTube to pół jego życia... To przede wszystkim normalny człowiek-copywriter i przedsiębiorca. Takie info mam od znajomego.