Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
to moze wy wszystkie przedstawicie sie mnie

Gość gość
Ludzie to chyba facet jest ten wyzej co pisał o szmatach a ty dziewczyno albo chłopaku sie opanuj troche szacunku!!! :D

Gość gość
Tzn tego na 100 % nie jestem pewna ale.W takim razie mam pytanie do osoby z poprzedniej strony wyzywającej nas od szmat-kim jestes chłopakiem czy dziewczyną ? :D bo teraz juz nie wiem

Gość gość
Jesteście obrzydliwe. Wpychacie się na siłę w życie faceta. Wysyłacie mu swoje foty, molestujecie na facebooku, szpiegujecie jego był dziewczyny - leczcie się na nogi bo na głowę za późno już.

Gość gość
Ja nic takiego nie robie ja tu tylko to sledze wszystko :) Ale jak macie sie tak zamiar nawzajem obrażać i wyzwywać od dziwek i szmat lepiej zamkne ten temat

Gość gość
Molestujesz go chyba ty to ty jesteś nie normalna i ty sie powinnaś leczyc!! Wolność słowa jestem w wolnym kraju pisze co chce!! A jak sie nie podoba wypad! Niedorozwinięta psychopatko!!

Gość gość
Widzisz ty tu jakiś szantaż? NIE! wiec sie nie odzywaj!!

Gość gość
Ojej nie wchodziłam tu od wczoraj i tak sobie czytam te nowe strony a tu same hejty lecą :) pohamujcie się troszkę ;)

Gość gość
Same d***** i szmaty tu piszą co by wywaliły szpary na widok faceta na ulicy. Obrzydliwe k***y.

Gość gość
Zgadzam sie pohamujcie sie!! Jak nie to was zgłosze!!!!

Gość gość
Byłoby wam miło jakby ktos was wyzywał od szmat u k***w?? Więc przestańcie i wyjdźce stąd!!

Gość gość
Ludzie pomóżcie mi i zgłaszajcie ich!! Naruszają regulamin!!

Gość gość
To prawda, jestem zniesmaczona tym co piszecie o tym ze wlazłybyście mu do łóżka i ssały k****a.

Gość gość
Oj już nie bądź taką świetobliwą dziwką. Sama z chęcią nabiłabym się na niego i go ujeżdżała.

Gość gość
Ja nikomu na to nie pozwalał ale jemu oddałabym się analnie.

Gość gość
gdyby facet to przeczytał, to myślę, że by się wkurzył... myślę tylko, że raczej nie wszedłby na takie żałosne forum...puste dziewczyny...

Gość gość
Sama jesteś pusta! Fajny facetm ja zdrowa i młoda to czemu nie moglabym mu się oddać?

Gość gość
Jednego możecie byc peewne . na 100% nie będzie chciał iść z wami do łóżka. Jest szczęśliwy. Nie umiecie tg zaakceptować?

Gość gość
Kuurwa ale z was desperatki :D i zadnej z was nie pobzyka poza tym MA DZIEWCZYNE! Trudno to przyswoic co?? Ja tez nie potrafiłam ale sie pogodzilam a teraz jestem szczesliwa bo on jest szczesliwy dlatego APELUJE ABYSCIE ZAPRZESTALI PLUĆ JADEM I POGODZC SIE Z TYM! AMEN!

Gość gość
No to przeciez to samo napisalam wcześniej ;__: xD

Gość gość
Wylizałabym mu nawet za darmo, nie musiałby być ze mną. Kręcą mnie tacy faceci. Jest super.

Gość gość
Wiłabym się pod nim jak tania d****** wrzeszcząc z rozkoszy kiedy by mnie ******.

Gość gość
odpuście sobie ludzie! temat dawno został zamknięty po co to ciągnąć!! a jsk chcecie to załóżcie sobie nowy temat i tam sobie wypisujcie obleśne komentarze j****e zboczeńce!!!

Gość gość
Słuchajcie dziewczynki wasi faceci muszą wam słabo dawać d**y skoro wypisujecie tutaj obleśne komentarze kogo to obchodzi komu byście rozłożyły nogi pieprzone dupodajki!!!!

Gość gość
zgadzam sie z osobą dwa komentarze wyżej skończmy ten temat w końcu!! rządam zakonczenia tematu!!!

Gość gość
Wpadnie fajnie sie tu robi! Sami wyjdźcie jak wam nie odpowiada. Myślicie ze ma dużego? Ja myślę ze tak. Ach, znowu musze się po dotykać oglądając jego filmy .

Gość gość
Powiedz mi kim ty jestes??

Gość gość
Tak szczerze mi odpowiedz ile ty masz lat!??

Gość gość
Nooo tak myślałam...nie odpowiedziałaś na moje pytanie ale ok POSŁUCHAJ MNIE TYLKO nic więcej Przestań wypisywać takie bzdury na jego temat! bo robisz sie obleśna od paru dni próbuje zamknąć ten temat ale TY mi to utrudniasz nie wracajmy ani nie ciągnijmy tematu PROSZE! chce po prostu go zamknąć Ja nie prosze o nic wielkiego tylko o to zebys zaprzestała drążyc ten temat!