Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona chce odebrać mi prawa rodzicielskie

Polecane posty

Gość gość
Córka nigdy nie powie do obcego faceta Tato, a syn nie wiem.

Gość gość
To miało się skończyć od razu kiedy się dowiedziałeś, że żona jest w ciąży. Matacz co ma ciupcianie na boku do miłości do dzieci? A dużo wiesz? Bo ten czas powinno się spędzać z dzieckiem a nie u obcej baby. Poza tym po to się chajtał i to jeszcze w kościele, żeby uprawiać seks z własną żoną. Jeśli coś w tej kwestii zgrzytało, to trzeba było rozmawiać. Autor pisze, że ma unieważnienie małżeństwa, czyli była do tego podstawa, więc niech nie robi z siebie niewiniątka.

Gość gość
Wtedy miałem tylko córkę i poświęcałem jej czas, zajmowałem się nią. Również ja przeżyłem stres, kiedy dowiedziałem się, że ex leży w szpitalu, przez głowę przychodziły mi różne myśli, a najgorsza to taka, że mogę stracić synka.

Gość mataczzcz
dzis uniewaznienie małzenstwa nie jest problemem !:) to nie te czasy kochana :) kto ma pieniadze , a i nie bardzo w tej kwesti musi je miec dostanie co chce ! a kościół idzie do przodu , woli dać uniewanienie i pozyskac wiernego , parafianina ! niz go stracić , dzies społeczenstwo nie jest juz zacofane ! wie doskonale o dziadowaniu koscioła i jego mataczeniu jak i manipulowaniu ludzmi , z tej też przyczyny kosciół usunoł z dekalogu 2 przykazanie !

Gość gość
Autorze a co masz na myśli pisząc rządzić w łóżku? Co innego jest kiedy rządzisz w sensie strony aktywnej i zadowalającej partnerkę, a co innego kiedy rządzisz w sensie, dzisiaj ma być i koniec. Cos mi się wydaje ze u ciebie to drugie. A rządzenie żony polegało na tym drugim, ale odwrotnie. Dzisiaj nie. A jak się jest ciulem, który nie chce rozmawiać i się postarać, tylko pakuje w obcą babę to potem tak to wygląda jak wygląda.

Gość mataczzcz
z pewnymi jednak p*****i mozesz gadać do konca zycia i nic to nie da , wiec "culu" przestan pier/d/o/l/i/c/

Gość gość
Jej pieszczoty z biegiem czasu przestały mnie podniecać, jej piersi mimo, że są cudowne stały sie dla mnie ni jakie. Zawsze ona była aktywna, miała świetne ciało mimo, że po dziecku.

Gość gość
Nigdy mi nie odmawiała, ale jeśli już odmówiła to wiedziałem, że albo coś jest nie tak w pracy, albo źle się czuję.

Gość gość
Wtedy miałem tylko córkę i poświęcałem jej czas, zajmowałem się nią. Również ja przeżyłem stres, kiedy dowiedziałem się, że ex leży w szpitalu, przez głowę przychodziły mi różne myśli, a najgorsza to taka, że mogę stracić synka. - ale do ku r/wy nędzy nie taki jak ona! Myśl człowieku! Jesteś w ciąży, stan,szczególny, kiedy rośnie w tobie stworzenie będące w połowie powstałe z ukochanej osoby, a ta zdradza. Przecież ona uczucia, nerwy, hormony miała na najwyższych obrotach. I szkoda, że ci nie przyszło do głowy, że to przez ciebie łosiu. Matacz, nawet jak masz kasę, to musi być podstawa. Przy takim procesie wychodzą wszystkie brudy. Prawdopodobnie podstawą do unieważnienia małżeństwa była niedojrzałość emocjonalna męża. Bo dojrzały emocjonalnie facet, nie zdradza żony kiedy ona jest w ciąży. Z mojej strony to wszystko. Uważam że autor, w połowie ściemnia, uraziło to jego męską dumę. Przypomina mi bardzo mojego szwagra, kiedy jego żona leżała w bardzo ciężkim stanie w szpitalu, a on bawił się z innymi. Kiedy urodziło się dziecko, to jakoś to dziecko mu latało, a kiedy żona od niego sobie poszła, to nagle super idealny tatuś, a jego eks jest ciągle pod jego nadzorem. Coś mi się wydaje, że jesteś autorze dokładnie taki sam.

Gość gość
tak dokładnie, typowy egoista bawidamek. Żona w ciązy to musiał wsadzać gdzie bądź. Dobrze ex zrobiła. Tez bym nie chciała aby moje dzieci miały taki'wzór' za ojca

Gość gość
Ona od początku miała problemy z utrzymaniem ciąży, więc nie przeze mnie trafiła do szpitala. Ona wiedziała czy nasze dziecko przeżyje, a ja nie. Ja żyłem w niepewności, nic nie wiedziałem. Bałem się bardziej od niej.

Gość gość
ona wiedziała a ty nie? chłopie masz nierówno pod sufitem. tak się bałeś że pukałeś inną pajacu?

Gość gość
Leżała w szpitalu, życie naszego dziecka było zagrożone, a ja nie wiedziałem, dlaczego, co z nim jest. Ona była informowana co się dzieje,a ja nie.

Gość gość
to trzeba było w szpitalu siedzieć a nie roochac inne

Gość gość
Nie chcieli mi podać informacji o jej stanie zdrowia ani o stanie naszego dziecka, a jak poszedłem do niej to mnie wyrzuciła.

Gość exdebillmobilny
Jesu, nie karmcie juz trola, po pierwsze zarabia1600, placi tysiac alimentow, a z czego zyje? Po drugie nie mozna uniewaznic malzenstwa, jak sa dzieci i zadnych innych podstaw do tego. Po trzecie- facetow jak matacz nAlezy kastrowac zaraz po urodzeniu. Zreszta mozliwe, ze to jego temat.

Gość gość
Żyje u rodziców, widocznie można dostać skoro my dostaliśmy.

Gość gość
a może to Zniecierpliwiony? kolejny frustrat na kafe :-D

Gość gość
Gość miał piękną, dobrze radzącą sobie w życiu żonę, która cieni uczciowość małżeńską. To spieprzył sprawę (dosłownie). Teraz żona chce, żeby dzieci wychowywali się w cywilizowanym kraju, a nie żałosnej Polandii, to co, teraz czas dzieciom kłody pod nogi rzucać? Autorze, Ty dałeś ciała, Ty ponoś konsekwencje. Możesz się przeprowadzić za granicę, możesz dojeżdżać, nikt Ci nie broni. A, zapomniałam - przecież jesteś taką niedojdą, że nie potrafisz...

Gość gość
Przecież ona tam dla dzieci nie wjeżdża.

Gość gość
wyjezdza bo ma prawo ułożyć sobie zycie. wyjeżdza bo poznała odpowiedzialnego mężczyznę którego ona uznała za odpowiedniego ojca dla swoich dzieci.A ty płać za swoje błędy

Gość gość
bzdura ! juz zapłacił , zostawiła go , dzieci pozbawiac rodzonego ojca nie mozna , chce jechać niech w********a sama suka jedna .

Gość gość
Ale ona nie ma prawa pozbawić mnie dzieci. Niech jedzie sama i zostawi u mnie dzieci.

Gość exdebillmobilny
Tacy ojcowie sami sie pozbawiaja dzieci, po co im taki wzorzec w ogole?

Gość gość
Zdradziłem żonę, a nie dzieci. Dzieci są najważniejszym co mam w życiu.

Gość gość
dokładnie, prawo to ty masz się wy**srać, i gó**wno masz do powiedzenia. Sam się pozbawiłeś dzieci. Spadaj do tej dziffki z która żonę zdradziłeś. Ale pewnie ona też cie zostawiła i zostałeś sam jak palec.Skamląc chociaż o dzieci...

Gość gość
Teraz gra mniejszy nami krzywdzi dzieci, które przecież dla nas są najważniejsze, ale ona zrobi wszystko żeby mnie zniszczyć.

Gość exdebillmobilny
Oczywiscie, z zdradzajac zone zdradza sie i dzieci, bo niszczy im sie rodzine, dom i poczucie bezpieczenstwa.

Gość gość
bzdura nie on zostawił zonę to ona to zrobiła ! ona rozwaliła rodzinę , on popełnił bład , ona go nie wybaczyła , dlaczego ?

Gość gość
Dzieci nie zdradziłem. Kocham je i chce mieć z nimi kontakt. Są dla mnie oboje ważni, chociaż bardziej córka, bo z nią mam kontakt.