Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona chce odebrać mi prawa rodzicielskie

Polecane posty

Gość gość
nie daj zgody na wyjazd i po problemie ! zgłos istnienie realnego uprowadzenia dzieci za granice przez zonę ! policja wyda stosowne decyzję , idz do prawnika

Gość gość
Pewnie nie zaprosi mnie na roczek naszego synka. Obawiam się jednego. Mój syn tak naprawdę mnie nie zna, bo nie mamy okazji przebywać razem, obawiam sie, że to ex parter będzie dla niego ojcem. Już uspokoja się przy nim.

Gość exdebillmobilny
Zdrada ciezarnej zony to nie blad tylkp zlamanie przysiegi malzenskiej, zdrada zaufania, rozwalenie rodziny, zdolowanie zony i odebranie jej pewnosci siebie, rozwalenie dzieciom domu... zadna zona nie ma obowiazku tego wybaczac wbrew sobie, ani tym bardziej dla fobra dzieci. Sorry, ale lepszy brak ojca niz ojciec c*****y i slaby.

Gość gość
Wiem, że źle zrobiłem, ale co mam zrobić ? Przecież czasu nie cofnę.

Gość ex_debill_zaryczy_soon
jak to co? pozwolić jej żyć swoim życiem i się dostosować - winny ponosi pokutę i konsekwencje, czyli jedzie za dziecmi, a nie trzyma tu wszystkich na siłę

Gość gość
Przecież musiałbym rzucić wszystko, a i tak ona będzie mi utrudniać kontakt z dzieckiem.

oczywiście - już i tak rzuciłeś wszystko co masz najcenniejszego, więc co za róznica?

Gość gość
Dlaczego dzieci nie mogą zostać ze mną.

Gość gość
exdebillmobilny x bredzisz jak potłuczona to ona rozwaliła to małzenstwo , oz fakt dopuscił sie zdrady , ale jak juz tu ktos wspomniał , ona też przysięgała ! a zdrada partnera ja od niczego nie zwalnia !

zwalnia ją od wszystkiego - kobieta może się brzydzić dotknąc tego kto ją zdradził, może się bać zarażenia róznymi choróbskami, zdrada pokazuje, że ktoś jej nie kochał i jej nie szanował, więc po co ma się z tym męczyć? dzieci z dupkami nie zostają, bo nie mają im oni nic do dania, pokazania, nauczenia.

Gość gość
Popatrz na to inaczej. Rozstaliśmy się w 3 miejscu ciąży. Teraz mały ma 8 miesiący i ona ma już nowego faceta.

tak, tak, oczywiście jej wina, że się nie zamknęła w klasztorze i nie opłakuje dupka, który zapomniał że ją zdradzał nie raz jak była w ciąży - oczywiście nie w tej historii, bo nadal widać, że to prowo, ale zdarza się niektórym i potem szukają usprawiedliwień

Gość gość
gdzie jest napisane ze zwalna , poproszę ! bo treść znam slubuje ci miłosć wiernosc i ze cie nie opuszcze az do smierci ! dodane jest też czasem w zdrowiu i chorobie ! jezeli zdrada zwalnia z przysiegi to również zwalnia zapasenie sie kobiety bowiem nie mogę trwa przy przysiedze kiedy ta sie zrobi warchlakiem , smierdzaca kupą miacha , brałem kogoś innego ! za zone , wiec nie moze taka miec cycków na brzuchu , roztepów itd.

Gość gość
jesteście roszczeniowe i okrutne, jak większość kobiet. notorycznie mieszacie dwie sprawy: bycie ojcem i partnerem dla kobiety. nie wiem skąd założenie że jeśli facet nie umie poprzestać na sypianiu z jedną, to automatycznie jest też złym ojcem - jakby to miało związek. jakoś wiele byłych par ma dzieci i wychowuje je nie mieszkając razem, ale co tego też trzeba mieć nieco klasy. autor zdradził ją, no i co, raz że to nie koniec świata, dwa że coś musiało to spowodować. może czuł się poniżony w związku, może eks był nie taki jak on lubił, setki powodów. nie wiem czemu ma to się wiązać z nienawiścią - zdarzyło się i albo kobieta to zaakceptuje albo nie i wtedy się rozstańmy. ale utrudnianie kontaktów z ojcem jego dzieciom jest ohydne, dużo gorsze niż jakiś tam sex na boku. dziecko to dziecko, ma się wobec niego całkiem inne obowiązki. jak facet się nim zajmował czy nimi, łożył na nie ile mógł - w końcu nie jest leniem, bo pracę jakąś ma, choć dla was pieniędzy ZAWSZE jest za mało - bo większość kobiet ma naturę prostytutki. Wstydźcie się.

Gość gość
Przecieź ona mu nie utrudnia kontaktów, to on chce jej utrunić przeprowadzkę i ułożenie sobie życia... I tylko stąd kwestia odebrania praw, żeby nie blokował wyjazdu.

Gość gość
niestety ! to ona musi miec baczenie na to , ze wiaza ją z nim dzieci i nie ma wyjazdu celem polepszenia sobie zycia kosztem kogos ! w tym wypadku meza ! dzieci są polakami , urodzone w polsce i nie moze jedno z rodzców decydowac . prawo to reguluje .

tak jasne, faceci zdradzają i to nic takiego - wina kobiety i jeszcze wyzywają ją przy okazji od prostytutki - bo tak, nie chce mi się wierzyć, że zdrowy na umyśle facet może stosować tak pokrętny sposób myślenia:) tylko troluś malutki:) matka się przeprowadza, żeby zacząc, nowe, może szczęsliwsze życie, zabroniła eksowi wyjechać za dziećmi? nie, to w czym problem? jakie utrudnianie? dlaczego on i dzieci mają żyć pod dyktando kogoś kto zawinił całej sytuacji? przykro mi, ale facet nie ma żadnego argumentu - musi się dostosować, ale oczywiście nie chce tego zrobić bo zależy mu bardziej na własnej wygodzie niż dzieciach - bardzo typowe:)

nawet nie potrafisz napisac poprawnie słowa Polak:) idź troliku posprzątaj swój chlew:)

dzieci nie są niczyje - należą do siebie, póki co matka lepiej potrafiła o nie zadbać, więc naturalne, że będzie to robić dalej:)

Gość gość
Ze synem nie mam kontaktu, bo to własne ex nie chce mi go dać po opiekę chociaż na godzinę tygodniowo. Przez to dziecko mnie nie zna.

Gość gość
gdzie ja matole napisałem "Polak" chcesz brylowac a nie wychodzi rzeczowniki z duzej litery matole

24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość niestety ! to ona musi miec baczenie na to , ze wiaza ją z nim dzieci i nie ma wyjazdu celem polepszenia sobie zycia kosztem kogos ! w tym wypadku meza ! dzieci są polakami , urodzone w polsce i nie moze jedno z rodzców decydowac . prawo to reguluje . ... Polacy i Polska z małej litery - do szkoły wracaj i naucz sie czegoś pożytecznego:)

Gość gość
chłopie nie marudz tylko złuz pozew do sadu o utrudnianie kontaktu z dziecmi i o istnienie podejrzenie o dokonanie przestepstwa wywiezienie dzieci za granice

Gość gość
Ja też umiałbym zadbać jakby dała mi taką możliwość.

Gość gość
Dobrze Ci tak fajfusie, zrobiłabym tak samo. Nie wiesz ze rodzina to swietosc? Jak już pakowales się w dzieci to widocznie to była odpowiednia kobieta. Czy może na tyle jesteś bezmyślny ze zrobiles je z pierwsza lepsza?

24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ze synem nie mam kontaktu, bo to własne ex nie chce mi go dać po opiekę chociaż na godzinę tygodniowo. Przez to dziecko mnie nie zna. ..... jak sam rzekłeś - widac miała powód, widac była przyczyna:) widac coś zrobiłeś, że go nie widujesz:)

Gość gość
Ex, a może nie ex debilu - to o prostytutkach to akurat pisałam ja, kobieta i matka. nie wiem skąd w tobie tyle nienawiści do mężczyzn. I tak, zdrada to nic takiego, wywiezienie dzieci jest dużo gorsze.

nie chce mi sie wnikać w to, co kto pisał, skoro nie chce się ludziom zadać trudu i wbić jakiegos konkretnego nika - zakładam, że wszystko z gościa pisze jedna osoba:) nie nienawidzę mężczyzn, ale też niewielu szanuję, bo większośc nie zasługuje na to:)

Gość gość
Jak przyczyna ? Od początku mam utrudniony dostęp do syna. Nie wiedziałem ze sie urodził, na rękach miałem go kilka razy i to nie zapomnianych razy serce mi waliło, byle taki szczęśliwy. Kiedy się rozpłakał chciałem go uspokoić, ale facet mojej ex mi go zabrał.

Gość gość
mnie na dzis kiedy to jestem dorosły zwisało by i powiewało to czy mama tate zdradziła ,czy tato mamę, Ciesze sie ze są razem do dziś i dziś sa szczesliwi , ale nigdy bym nie wybaczył ani jednemu ani drugiemu gdyby to utrudniali mi kiedykolwiek kontakty z jednym czy drugim ! NIGDY ! taki ktos jest najgorszym człowiekiem pod słoncem , bowiem jak matkę , tak ojca ma sie zawsze tylko jednego ! zona ...mąż tych mozna miec na pęczki