Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice wchodzą do mieszkania i robią zdjęcia

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam od 2 lat z chlopakiem w mieszkaniu mojej mamy, ktore kiedys mialo byc moje ( po dziadku, nie ważne). Problem w tym, że wiem że matka wchodzi pod nasza nieobecnosc i grzebie nam w rzeczach i papierach. Olałam to, ale dzisiaj zobaczylam na telefonie ojca zdjęcie naszej brudnej wanny!! Nie da sie jej domyc, jest stara po dziadkach, musze co tydzien lac ja kwasem bo jest taka dojechana. Przyszli pod nasza nieobecnosc jak zawsze i jeszcze zdjecia telefonem zrobił... mam dosc, nie chce sie klocic, ale na prawde nie mam juz sily...

Gość gość
nawet nie mowilam o tym mojemu chlopakowi, bo az mi wstyd ...

Gość gość
pirat, dzieki nawet nie wiedzialam ze są farby do wanny

Gość gość
autorce bynajmniej nie chodzi o wanne, ale o bezczelnych rodzicow!! Ja bym zmieniła zamki albo sie wyprowadzila!!!

Gość gość
gościu-tak chodzilo o wchodzenie i naruszanie naszej prywatności i jeszcze robienie zdjęć, ale niestety nikt tu nie odpisze z potrzebnymi radami

Gość gość
gdybym zmieniła zamki, to mamuska kazałaby sie pewnie wynosic, bo to jej mieszkanie i ona ustala co można tu zrobić, a co nie. Czyli- nie można nic.

Chodzi o zaufanie, zrób awanturę swoim rodzicom za to co robią to twoje życie wiec powinni mieć do ciebie zaufanie. Nie wielkiego nie przeskrobała masz z nimi kontakt i ich nie unikasz

Gość gość
zrobić awanturę rodzicom, nie mam na to odwagi, bo nie chcę z nimi się kłócić. Mam do nich zbyt duży szacunek, ale boli mnie to, na prawdę jest mi przykro.