Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszee o odpowiedz

CO o tym sadzcie tak SZCZERZE Prosze o powazne odpowiedzi

Polecane posty

Gość Proszee o odpowiedz

Mieszkamy obydwoje za granica w Niemczech ,on Marokanczyk -Ja Polka , spotykamy se juz pare lat ,na sex,on niby chcial cos wiecej ,ale Ja nie chce nic wiecej z nim,nie wiem jakos balabym sie ,ze ograniczyl by moja wolnosc ,sprawdzal itp...Bo probowal ,nawet jak nie jestesmy para...Jak przychodzi czesto mi mowi o tym ,ze chce cos wiecej,jednak Ja zwsze mu mowie,ze nie szukam faceta..Wiecznie szuka kontaktu ze mna,ja mu prawie nic nie mowie o swoim zyciu..a on probuje sie dowiedziec ,smewgo czasu nawet inynch wypytywal czy mnie znaja... On mieszka w Niemczech prawie od malego ,am tu dobra prace ,kiedys powiedzial mi ze "mnie porwie" ale to dawno temu bylo(pare lat temu )... jakby to chcial zrobic ,to juz by to zrobil..ale to mnie troche zdzwilo -te slowa,co myslicie o tym ?

Gość DE goffno
on chce doopy ty mu dajesz i tak to sie kreci zero zycia zero powagi a tylko bzyk bzyk i bzyk jak dlugo masz zamiar byc jego materacem ?

Gość dr trupek w trakcie wizyty
Ja miałem kiedyś spotkanie z zupełnie obcą mi osobą, która powiedziała mi dokładnie to samo, tylko że, na odwrót. I też nie wiem co o tym myśleć, bo jak kapała ta woda z tego kranu, tak kapie nadal. I co o tym myślisz? :(

Gość DE goffno
ze pokapie dalej :(

Gość Proszee o odpowiedz
nie wiem jak dlugo ,ale lubie go ,ale nie chce nic wiecej nie wyobrazam sobie tego..

Gość Proszee o odpowiedz
rozstawalismy sie byl czas ,ze sie poklociliesm yani jedno ani drugie nie popuscilo i czasami miesiacami sie nie odzywalismy,nie spotykalismy zero kontaktu przez pare miesiecy,ani on ani ja..i znow zaczelism ysie spotykac i tak pare razy...

Gość gość
to po co znow zaczynacie sie spotykac ? co to ma byc? po co ?

Dalej, powiadasz..? :(

Gość DE goffno
nie ma rady ,bedzie kapac :(

Gość Proszee o odpowiedz
Gosciu wyzej ,jak nie masz nic madrego do powiedzenia,to prosze daruj sobie nie wypowiadaj sie ...

Gość DE goffno
ktory gosciu ? bo jak sadze zauwazyles ...a mam taka nadzieje ze zauwazyles to nie ja sobie robie jaja a jegomosc trupek :D skoro pisze mi czy bedzie kapac do odpisuje ze bedzie ...bo niby co ma robic ? jak nie kapac

Gość Proszee o odpowiedz
i nikt nic powaznie nie napisal.. :(

Gość gość
tutaj nit nic ci nie powie szczerze nie doradzi.tutaj siedza sami zlosliwy malolaci nie wiedzacy tak naprawde nic z zycia ,nie rozumiejacy zycia

Zatem ja odpowiem, że pewnie u tego Marokańczyka z kranu, w Maroko sypał się piasek i on tak się tym denerwował, że wyjechał do kraju niewiernych i tam pił dużo wody, co mu wzdęło brzuszek i być może coś więcej. Z tego zrobiło się wodogłowie, przez co zaczął biedak bredzić, że cię porwie. Tak to widzę :(

Gość Proszee o odpowiedz
myslisz ,ze zabwany jestes? .. :(

Gość gość
Ale dr trupek ma rację! Nie pojmujesz aluzjii a tak ładnie Ci ją napisano. Autorko Ty masz naście latek czy jak? pasuje Ci seks od czasu do czasu to używaj, ale zawracasz głowę pierdołą jak byś sama rozumu nie mia miała, albo nawet pretensję że "obiecał porwać ale nie porwał" :-) Weź że dorośnij trochę.

Gość Proszee o odpowiedz
chyba zle mnie zrozumieliscie ,mowie o tym ,bo to mnie jakos przestraszylo stad moje pytanie ,co o tym sadzcie..

Gość dr trupek we śnie
Boisz się? Nie wiem, nie znam go. Może sobie żartował? Nie mam pojęcia z jakiej rodziny pochodzi, jak został wychowany, przez jakich muzułmanów, którzy wyznawali jaką odmianę islamu, czy konserwatywnych, czy liberalnych? Czy jest porywczy, czy spokojny? Czy skrycie marzy o tobie, czy nie... Nikt ci nie odpowie, czy on żartował, czy mówił w jakimś sensie poważnie. Nikt, bo nikt go nie zna.

Gość gość
Czego ty k***a chcesz, błogosławieństwa, potwierdzenia że dobrze robisz puszczając się z brudasem którego nie chcesz, nie wyobrażasz sobie tego nawet? Trochę za późno na tego typu dylematy :D

Gość Proszee o odpowiedz
co za pozno, na co ??

Gość gość
nigdy nie jest za pozno na nic

Gość gość
Co nigdy, pewne rzeczy się wykluczają absolutnie i bywają nieodwracalne :D

Gość gość
co masz na mysli ? rozwin mysl.

Gość gość
...jeżeli się rypiesz zagranicą z czarnym, to nie możesz szukać później faceta z zasadami nieakceptującego takich rzeczy, musisz szukać kogoś komu to nie przeszkadza :-)

Gość gość
przeciez arabowie w wiekszosci nie sa czarni ,wiekzsosc ma dosyc jasna skore zacznijmy od tego,,.. A poza tym jak kobieta potrzebuje tez sex ? i jest ok,to czemu tego nie robic? po co powstrzymywac sie ,jak lubimy dana osobe ?

Gość gość
Chciałabyś mieć ślub kościelny z X, a jeżeli weźmiesz go wcześniej z Y, to będziesz musiała się modlić o śmierć tego drugiego albo mu w tym pomóc :D ...to są przykłady rzeczy nieodwracalnych

Gość gość
Oczywiście że to twoje życie i możesz się walić nawet z psem, ale nie oczekuj pochwał za to i nie mów że nigdy nie jest za późno :D

Gość gość
a co kobieta jak za granica jest to nie ma prawa do sexu ?? tylko z polakiem musi to robic ,albo w ogole ?? hallo?

Gość gość
Przecież napisałem że możesz to robić z kim chcesz, a nawet z czym, twój wybór :P

Gość gość
przeciez nikt tu nie zamierza brac slubu z arabem ,tylko spotykac sie czasami na sex i to wszystko ,wiec gdzie problem ?