Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa tu panowie z wroclawia wzgorze andersa kolo basenu

Polecane posty

Gość gość

bede sie tam opalac mozecie przyjsc i mnie popodrywac :)

Gość gość
Przecież dzisiaj we Wrocławiu nie ma słońca :D

Gość gość
wiem ale za kilka dni bedzie :D i wtedy bede :) my samotne dziewczyny ze wzgorza andersa chcemy byc podrywane :) no i wy przy okazji macie fory bo widzicie nas prawie zupelnie nago wiec wpadajacie :) nabiore sie nawet na tani podryw posmarowania plecow olejkiem do oplania :classic_cool:

Gość gość
ok, chętnie ci posmaruje plecy olejkiem pod warunkiem że nie masz więcej niż 26lat i nie jesteś 100kg wielorybem :classic_cool:

Gość gość
mam mniej niz 26 lat i mniej niz 60 kg ale wkurzyles mnie ta dyskryminacja wiec niech przyjdzie ktos inny :classic_cool:🖐️

Gość gość
racja :O lepiej jak poczytacie mi czasopisma i porobicie za cień od czasu do czasu :classic_cool: 🖐️

Gość gość
kafeteryjne mamleje przekazcie chociaz swoim przystojnym kolegom z roku und z pracy gdzie i kiedy bede na nich czekac bo wy nawet w srodku lata w srodku wakacj w sam srodek dnia bedziecie suszyc zeby przed ekranem i malfreda pod biurkiem :O 🖐️

Gość gość
Ja pierdzielę i po cholerę piszesz te bzdety?? Mieszkam niedaleko i czasem chodze się tam opalać, jak jest słońce i teraz pewnie stado prawików i napaleńców z kafe będzie mnie zaczepiać mysląc, ze jestem autorką tematu :o Weź sobie babo załóż konto na sympatii i tam szukaj podrywu, bo nie jesteś jedyną dziewczyną, która się opala na tym wzgórzu.

Gość gość
No i właśnie się boję, że przez autorkę taki debil wylezie i będzie zaczepiał... :o Ja pierdzielę, chyba wyłożę kase i pójdę do aquaparku :/

Gość gość
nikt nie wylezie bo wbrew pozorom tutaj siedz bardzo mało osób,także szanse spotkania kogoś w realu kto zna to forum są bardzo,bardzo nikłe

Gość gość
:D jak jestes taka swietoszka to opalaj sie na balkonie tam nikt ci nie bedzie preszkadzal no moze oprocz golebi stado prawiczkow taaa.. moze cala wataha sie od razu na Ciebie rzuci?:D co w tym zlego jak ktos podejdzie i zagada ? zaloz sluchawki odwroc sie tylkiem zrob mine taka jaka robisz...zapewne na codzien...to nie martw nawet slepiec nie podejdzie :O🖐️

Gość gość
Wiesz co, świętoszka nie jestem, ale na tym forum siedzi stadko idiotów, którzy wrzucają zdjęcia swoich penisów i naprawdę nie chcę byc zaczepiana przez takie indywidua.

Gość gość
kafe powinna taki licznik obok wstawić ile obecnie wejść jest na stronie. to byśmy się dowiedzieli czy mało osób.

Gość gość
:D:D:D no idiotki bez kitu po pierwsze i tak nikt sie nie bedzie fatygowal na wasze maciorze ryje po druge nawet jesli ktos cos zagada to chyba macie jezyk w gebie? po trzecie faceci tam tez sie opalaja, opalali beda opalac nawet bez tego tematu 🖐️

Gość gość
skoro tyle nas jest to moze zrobimy kafaeteryjny zlot na wzgorzu andersa ? :classic_cool:

Gość gość
a kiedy dokładnie? i w co się ubrać? czy będziemy mieli jakieś znaki rozpoznawcze w ręku np. zółty goździk?

Gość gość
w pierwszy sloneczny dzien z okularamii przecwslonecznymi i pomaranczowa czapeczka czyli tradycyjnie cos na ten styl : :classic_cool: :classic_cool:

Gość gość
czy wieczorem zrobimy ognisko? bo jesli tak to ja przyniosę gitarę a może nawet i akordeon

Gość gość
obawiam się, że kolejny bieszczadzki wątek się narodził :D

Gość gość
wieczorem wezniemy lopaty i wykopiemy dol i ze wzgorza andersa zrobimy doline braci grimm:classic_cool:

Gość gość
a bierzcie co chcecie, ja przyniosę tylko prezerwatywy :classic_cool:

Gość gość
a ja wezme igle jestem prorodzinna :classic_cool:

Gość gość
i tak nie będę płacił alimentów więc Twoja wola :classic_cool:

Gość gość
wiec musi powstac kafeteryjny fundusz alimentacyjny dla dzieci poczetych podczas zlotow

Gość gość
to nie ja 🖐️ ale ja tez tam zaprosimy :classic_cool:

Gość gość
przynajmniej jedna zabawna i wyluzowana kafeterianka :classic_cool: nie to co po pozostałe - nadęte księżniczki czekające na c***j wie kogo i obrażające facetów pomimo tego, że same nie mają nic do zaoferowania :D

Gość gość
brudne bo ciezko sie nie okurzyc docierajac na miejsce w klapkach badz japakach jak to ma miejsce w samym srodku lata :P