Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiele kobiet chyba totalnie nie ma własnego życia i nie widzi nic poza wygladem

Polecane posty

Gość gość

czytam to wasze forum. myślałam, że jak tu pisza matki to będzie poważniej...gdzie tam. kilka świezych tematów: 1. brak pomalowanych paznokci u stóp - 3 str p********ia o tym, że pomalowane sa fajne i każdemu facetowi się podobają. oraz urocza konkluzja że pani co ma rozmiar 41 MUSI nosić na obcasie i zakryte to się wtedy wydaja mniejsze. WY naprawde na mieście lupą patrzycie ile ktoś ma skórek i czy opiłowane? ch*j Was to obchodzi. ktoś ma brzydkie cokolwiek to nie będzie się ubierał jak arabka byle Was to nie raziło

Gość gość
2. facet na poczatku zwiazku uważal, że kobieta ma średni wygląd i nadwagę - no jak to tak facet mógł wybrac kobietę nie dla jej pieknej twarzy ale dla CHARAKTERU. przeciez to potwarz, kobiety to tylko opakowania i tylko na tej podstawie decydujemy z kim się mamy umawiać. ch*j, że ją pokochał, chce brac ślub. najwazniejsze, że od poczatku nie był wpatrzony w jej cycki 3. kobiety przegrzewają/wychładzają dzieci - ponownie, PENISA WAS TO OBCHODZI. każdy jest inny, skoro dana matka uważa, że warto ubrać dziecku letnia czapkę TO JEJ SPRAWA. jeśli inna chce mieć dziecko w samym bodziaku - to samo jej sprawa. one ZNAJĄ swoje dzieci i wiedza kiedy im jest dobrze. przeciez dzieciak nie jest lalką, jak mu sie nie podoba to będzie ryczał. skoro nei ryczy czuje się ok

Gość gość
nie to presja otoczenia co bedzie jak mnie rzuci :D, :D, :D a mnie to skarbie wali albowiem to nie moja strata tylko JEGO

Gość gość
4. wózki, ubranka itd - jak można kupowac w pepco, i jak można kupowac tanie - CO WAS TO OBCHODZI? to ile ktoś ma pieniędzy do dyspozycji to nie wasz interes i nie macie żadnego prawa by mówic tym ludziom ze nie powinni decydowac się na dziecko. nie każdy chce czekać do 40 i potem wydawac mnósto kasy na leki czy invitro 5. męczace macierzyństwo - TO NORMALNE, a Wy robicie z siebie primadonny które z***biście sobie ze wszystkim razem i wiecznie mają przyklejony uśmiech na twarzy (stąd wlasnie spędzacie dnie na krytykowaniu niepomalowanych paznokci, tak Was szczeście rozpiera)

Gość gość
6. skakanie wokół męzów bo znajdzie sobie lepsza - no u diabła, facet ma z Wami być bo was kocha i szanuje a nie bo robicie dobre gołabki i nieźle wyglądacie. jak będziecie dbac o to co macie W GŁOWIE to normalny facet nie będzie chciał nikogo rzucać. a nie tylko myślenie wlosach, rozstępach i obiedzie. I dokładnie jak rzuci to JEGO problem. i tak sama ostatnio mam nudne zycie stąd to czytam, ale no po prostu to jest straszne.

Gość gość
Autorko ,za to ty ,widać masz własne życie:Orozkminianie tematów z kafe:O

Gość AndromedaA
Straszne ...więc może udam się do łazienki w celu perfekcyjnego opiłowania i nałożenia lakieru, skoro niektórych to tak drażni :)

Gość gość
autorka tylko podsumowała większość kobiet z kafe i dobrze jej to wyszło.

Gość gość
ale ja się przyznaje, że aktualnie mam nieciekawe życie, nie zaklinam rzeczywistosci w przeciwieństwie do wielu. i jak pisalam, sadzilam, ze matki czy przyszłe matki wykazą się wieksza dojrzałoscią

Gość gość
Ale tutaj jest inne postrzeganie dojrzosci,jak nie gotujesz obiadu,albo zostawiasz dziecko z ojcem aby gdzies wyjsc to jestes niedojrzala

Gość gość
a teraz marsz malowac paznokcie!

Gość gość
Autorko a co Ciebie interesuje życie kafeterianek? czysta hipokryzja nic wiecej;)

Gość gość
A ja mam w d***e co kto o mnie mowi i mysli, to moje zycie i nie nam zamiaru slepo brac udzial w tej paradzie proznosci