Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolejkagorska

Pytanie do inteligentnych facetów o seks.

Polecane posty

Gość Kolejkagorska

Panie też się mogą wypowiadać.Chodzi o to,że w moim związku brak klasycznego seksu (nieważne z jakiego powodu).I teraz pytanie czy przeciętny mężczyzna może "wytrzymać" tylko na seksie oralnym,hiszpańskim i innych pieszczotach? Czy to jest nie do przyjęcia?

Gość gość
nie ma przeciętnych mężczyzna, tak że pytanie jest bez sensu. Po prostu trzeba się dowiedzieć/przekonać czy ten konkretny osobnik może wytrzymać.

Gość gość
nie może

Gość gość
może

Gość gość
ja mysle że nie . moim zdaniem ma kogoś. albo kogoś ma , albo sam sobie robi dobrze przed lub po współżyciu

Piszę nie jako przeciętny, tylko ja :) i za siebie. :) Kiedyś byłem z dziewczyną, z którą przerobiłem chyba wszystkie możliwe formy pettingu. Co najdziwniejsze wcale nie miałem ochoty by Jej wsadzić. A nie powiem było bardzo namiętnie. To chyba była tak naprawdę pierwsza dziewczyna. Nauczyła mnie niechcący tego i owego. :P I może, kiedy wbijałem się pierwszy raz, moje ówczesne zakochanie nawet się nie zorientowało.

Gość gość
Kolejka, ty chociaż wiesz z jakiego powodu.ja nie mam klasycznego seksu z mężem już kilka lat i do dziś nie wiem dlaczego.często są różne pieszczoty, minetka super.a na klasyczny seks niedawno znalazłam kochanka bo ile można czekać.