Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Co sądzicie o deklaracji wiary lekarzy

Polecane posty

Gość gość
Maciek B dziś A co to? Jakies spięcie w główce?

Nie myślałam o oligofrenopedagogice, to nie dla mnie. Również mam słabe nerwy, ale nie traktuję tego jako usprawiedliwienia swojego zachowania, łapie się na tym, że reaguję zbyt emocjonalnie i stwierdzam, że tylko sobie szkodzę.

w Polsce we wszystkich zawodach zarabia się ,niej niz w Niemczech, takie porównania niczemu nei służą. Tak samo mneij zarabiają księgowe, nauczyciele, pracownicy mcDonalda ...

Gość gość
To dotyczy każdego zawodu, niskie płace w porównaniu do zachodu

Maciusiu to dotyczy wszystkich zawodów, zarobki są proporcjonalnie mniejsze i do drastycznie mniejsze, jak twojemu ojcu tak źle, to niech jedzie do Niemiec. Lekarze zarabiają jak na polskie realia dużo, a że polskei realia są jakie są to inna sprawa.

Ja nie wiem gdzie Ty widzisz tych społeczników bo większość ma swoją prywatną praktykę, na NFZ, czekasz pół roku, idziesz prywatnie masz od ręki. To nie jest wartościownie? To czemu w ramach wiary w Boga oraz miłości do bliźniego nie zostają po godzinach i nie pracują za darmo? Tylko przyjmują prywatnie? Bo ten co zapłaci jest lepszy? W czym? A kto utrzyma te dzieci jeśli matki je poddają do domów dziecka? To jak to widzisz? Będziesz miał żonę i naklepiesz z nią sześcioro dzieci? A stać Cię będzie na ich wychowanie czy będziesz po pomocach społecznych latał? To nie średniowiecze, ludzie rozumieją takie słowa jak świadome planowanie rodziny. A co do usuwania ciąży Twój punk widzenia się zmieni jak sam będziesz miał ukochaną czternastoletnią córeczkę , jakiś zboczeniec Ci ja zgwałci, też każesz jej urodzić to dziecko? Nie sądzę...

Gość gość
ojciec macka jest lekarzem?

Gość gość
"A kto utrzyma te dzieci jeśli matki je poddają do domów dziecka?" x a co ma do tego lekarz?

Gość gość
Czy Maciek B jest synem lekarza? Czy genetyka naprawdę zna takie przypadki????? :O

Gość gość
Lekarz po podpisaniu wiary powinien pracować za samo "Bóg zapłać"?

Gość gość
Ale podobno także jego mama jest lekarzem, to szokujące... nie mogę się pozbierać :O

Gość gość
Topik się popsuł. Nie widać ostatnich postów po fiku

Gość gość
Myślę, że to rozsądne posunięcie.

Gość Afro1982
Kazdy "lekarz" ktory podpisal się na tej szmacie powinien byc wypieprzony z panstwowej sluzby zdrowia na zbity pysk i powinien zwracac kase ktora panstwo wydalo na jego studia. Tyczy sie to rowniez mojej siostry ciotecznej, ktora pracuje w tym samym szpitalu co Chazan i ktora rowniez na tym gownie sie podpisala. Amen!

Gość gość
Afro na zbity pysk to tych skrzywionych w sukienkach