Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_27

Mam bardzo małego penisa czy mam w ogóle szansę na miłość ?

Polecane posty

Gość gość
Jak staniesz na grubym portwelu to i wyższy będziesz i penis ... jakby dluzszy się wyda ...

Gość gość
musisz po prostu w siebie uwierzyć i nie robić problemu z wielkości

Gość gość
to, że dla wielu dziewczyn liczy się rozmiar to (niestety) prawda. dla mnie też się liczy. wiadomo 18 czy 20 to żadna różnica. czy 16. ale poniżej 10 jest trochę przerażające. miałam byłego z nie wiem iloma, ale mało i seks był beznadziejny. ale nie zdradziłam, to on ode mnie odszedł. nigdy nie dałam mu do zrozumienia, że ma za małego. więc się tym nie przejmuj. jeśli dziewczynie będzie z Tobą dobrze, to jest w stanie przymknąć na to oko. chyba gorsze od seksu jest robienie laski jak ktoś ma małego. takie okropne skojarzenie z parówką. a co do plaży to po prostu luźne szorty, jak już taki kompleks masz.

Gość gość
Poszukaj sobie dziewczyny jakiejś aseksualnej lub której nie bardzo interesuje seks !!! a uwierz że takich jest wiele :)

Gość Urolog 999
18-20 wy jesteście p******* normalne penisy to 12-15 cm a 20 to mierzone chyba od o***tu :D:D:D:D

Gość załamany_27
tylko kurde dziewczyny ja też mam jakieś potrzeby, kobieta aseksualna ich wcale nie ma :/

Gość gość
do Urolog 999 i co z tego. ładne penisy zaczynają się od jakiś 20 cm. nie obchodzi mnie standard. tak jak mężczyzn nie obchodzi standard 160 cm i 70 kg.

Gość gość
do załamany po prostu postaraj się poznać jakąś dziewczynę. najlepiej spokojną trochę zakompleksioną. nie naciskaj na początku na seks. poznajcie się. pokaż jej, że jest dla Ciebie ważna. może zacznijcie od pieszczot. jeśli "go " dotknie i ucieknie to posprzątane. ale prawdopodobnie nic takiego się nie stanie.

Gość gość
ale są kobiety które mają małe potrzeby seksualne nie muszą być aseksualne, z tego co słyszałam to są takie kobiety więc głowa do góry

Gość Urolog 999
20+ lubisz konie pustaku :D:D:D

Gość załamany_27
w sumie i tak nie mam nic do stracenia no poza ośmieszeniem siebie :/

Gość gość
a i pod żadnym pozorem nie mów jej, że masz małego. nigdy! nigdy! nigdy! bo ucieknie. jeśli najpierw Cię pokocha to to nie będzie ważne. jeśli będzie wiedzieć, to może w ogóle nie spróbować.

Gość gość
do urolog nie. lubię ładne duże penisy. proste, gładkie i nieowłosione.

Gość załamany_27
sądząc po wypowiedziach to odrzuci mnie 99% kobiet :/

Gość gość
ale pociesz się, że odrzucą cię same pustaki dzięki temu trafisz na wartościową dziewczynę

Gość załamany_27
trafię albo nie trafię i zostane sam ;/

Gość gość
no nie rób z kobiet takich idiotek że tylko to ma dla nas znaczenie

Gość Urolog 999
00:43:19 hahahaa ale ty nie rozumiesz że 20cm to są wyjątki natury bo prawie w Polsce takich nie spotkasz :D i to nie istotne jak wy mierzycie sobie Penisy bo nie wiecie od kont się je mierzy :D A z stąd wiem bo studiuje urologie Lubisz gładkie ładne penisy polecam gumowego kochanka lub wibrator bo jemu nigdy nie opadnie i zawsze jest gotów :D

Gość gość
A co ma milosc do rozmiaru twojego penisa. Ogarnijcie sie matoły.

Gość kabaretkaaa
Ja jestem kobieta i nie wierzę w żadne 20 cm. Dziewczyny które tak piszą, byłyby bardzo zdziwione mierząc naprawdę penisa faceta. Faceci mają w Polsce średnio 13-14 cm, jak jakiś ma 16-17 cm, to juz jest wielki.

Gość 34534534
do autora - Twój penis dla kobiety będzie wadą, ale jeśli Cie będzie kochać, to nie zostawi Cię z tego powodu. Np. gdybyś Ty kochał kobietę, a po rozebraniu okazałoby sie że np. ma jakąś zdeformowaną pierś, bardzo brzydką waginę, ogromne rozstępy na brzuchu, to widziałbyś to jako wadę, ale pewnie jej nie zostawił

Gość gość
dla dziewczyny dla której autor będzie pierwszym partnerem seksualnym nie będzie to żadna wada

Gość gość
jakie rozkminy: poznaj zakompleksiona, poznaj wierząca, wy naprawdę macie na bani jesteście gorszego sortu i idzcie do zakonu albo zajmijcie się czyms innym niż kobietami, nie wszystko można miec

Gość gość
ci "lepszego" sortu nie są przeważnie wierni taki mężczyzna ma większe szanse być stałym partnerem

Gość gość
dla dziewczyny dla której autor będzie pierwszym partnerem seksualnym nie będzie to żadna wada" marne pocieszenie :p

Gość gość
Innej rady, jak próbować poznawać nowe dziewczyny, aż odnajdziesz tą właściwą, to nie ma. Także, do dziela!

Gość gość
a po co dziewczynie facet który jest do niczego wolalabym przystojnego i zdradzającego, brzydal jakby miał okazje to nawet po wielu latach by to zrobil bez skrupułów, jedynie kompleksy go hamuja, nie przemawia tu milosc tylko egoizm :)

Gość gość
a po co dziewczynie facet który jest do niczego wolalabym przystojnego i zdradzającego, brzydal jakby miał okazje to nawet po wielu latach by to zrobil bez skrupułów, jedynie kompleksy go hamuja, nie przemawia tu milosc tylko egoizm usmiech.gif x x A to nie mnie już oceniać. Chce mieć chłopak fajną dziewczynę, która go pokocha jego takiego jakim jest,to niech się o nią porządnie postara. To w końcu on jest facetem i ma to dziewczynie okazać.

Gość gość
jakbyś miała przystojnego i zdradzającego to nawet jego penis by ci obrzydł.

Gość gość
musisz spotkać właściwą dziewczynę która będzie patrzyła też na twój charakter