Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto lista czego nie lubie w ubiorze kobiet

Polecane posty

Gość gość
Przeciez nie napisalam, ze to dla kazdego:-) jasne ze pewne "trendy" asuja tglko mlodym dziewczynom, bo kobiety dojrzale wygladaje w nich co najmniej niestosownie. Neonowe kolory tez sa w porzadku, dla malych dziewczynek:-)

Gość gość
*pasuja tylko Klawiatura mi oszalala

Gość gość
a co Ty stylistka ludu polskiego? myślisz, że ktoś sie przejmie, że Tobie się nie podoba to czy tamto ?

Gość gość
Masz rację do Pani wyżej ja swoje corki ubieram w neonowe ciuchy .Zwłaszcza jak idziemy gdzieś się przejsć lub impreza w plenerze .By się nie zgubiły i by było je widać z daleka

Gość gość
A mnie nie meczy czy ktoś sie przejmie czy nie , ja wyrażam swoje zdanie i wszystko

Gość gość
Wyrazam tylko swoje zdanie. To, ze ja nie zalozylabym neonowego ciucha czy sukienki w panterke, nie znaczy, ze komus tego zabraniam:-) jesli ktos dobrze sie czuje w takich ciuchach, to dla mnie ok:-) i nie licze, ze ktos sie przejmie moim zdaniem, tak jak i Ty nie licz, ze obchodzi mnie Twoje:-)

Gość gość
No i vice versa :) Miłego dnia życzę :)

Gość kicia222
g***o to kogo obchodzi co ty lubisz a czego nie.

Gość gość
Dziekuje i wzajemnie:-) Kicia, widze ze urazilam fanke neonu i panterki:-) nie mialam takiego zamiaru i gowno mnie obchodzi co o tym myslisz:-)

Gość gość
haa ja p*****le taki temat nie powinien mieć tu miejsca a cała autorka jest zwyczajnie pustą analfabetką :k***o ****** nie bedziesz narzucałą nikomu swoich pojabanych widzi mi sie,suko

Gość kicia222
akurat panterki i neonu nie (z)noszę, po prostu dziwie się i zastanawiam po co to komu wiedzieć.

Gość gość
Uważaj co piszesz cymbale w necie , lubisz bluzgać w necie ciekawe czy na ulicy też tak bluzgasz do ludzi , pewnie nie bo chodziłbyś-chodziłabyś w mordą wiecznie obitą :P

Gość gość
Kazdy ma prawo wyrazic na forum swoje zdanie, chyba po to tu wchodzi:-) i nikt nie musi sie tym zdaniem przejmowac, bo niby dlaczego? A mne sie wydawalo, ze autorem jest facet...

Gość gość
a główna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Oto lista czego nie lubie w ubiorze kobiet 123 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Przeciez nie napisalam, ze to dla kazdegousmiech.gif jasne ze pewne "trendy" asuja tglko mlodym dziewczynom, bo kobiety dojrzale wygladaje w nich co najmniej niestosownie. Neonowe kolory tez sa w porzadku, dla malych dziewczynekusmiech.gif 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość *pasuja tylko Klawiatura mi oszalala 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość a co Ty stylistka ludu polskiego? myślisz, że ktoś sie przejmie, że Tobie się nie podoba to czy tamto ? 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Masz rację do Pani wyżej ja swoje corki ubieram w neonowe ciuchy .Zwłaszcza jak idziemy gdzieś się przejsć lub impreza w plenerze .By się nie zgubiły i by było je widać z daleka 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość A mnie nie meczy czy ktoś sie przejmie czy nie , ja wyrażam swoje zdanie i wszystko 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wyrazam tylko swoje zdanie. To, ze ja nie zalozylabym neonowego ciucha czy sukienki w panterke, nie znaczy, ze komus tego zabraniamusmiech.gif jesli ktos dobrze sie czuje w takich ciuchach, to dla mnie okusmiech.gif i nie licze, ze ktos sie przejmie moim zdaniem, tak jak i Ty nie licz, ze obchodzi mnie Twojeusmiech.gif 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość No i vice versa usmiech.gif Miłego dnia życzę usmiech.gif 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] kicia222 g***o to kogo obchodzi co ty lubisz a czego nie. 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dziekuje i wzajemnieusmiech.gif Kicia, widze ze urazilam fanke neonu i panterkiusmiech.gif nie mialam takiego zamiaru i gowno mnie obchodzi co o tym mysliszusmiech.giflapka.gif 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość haa ja p*****le taki temat nie powinien mieć tu miejsca a cała autorka jest zwyczajnie pustą analfabetką :k***o ****** nie bedziesz narzucałą nikomu swoich pojabanych widzi mi sie,suko 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] kicia222 akurat panterki i neonu nie (z)noszę, po prostu dziwie się i zastanawiam po co to komu wiedzieć. 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Uważaj co piszesz cymbale w necie , lubisz bluzgać w necie ciekawe czy na ulicy też tak bluzgasz do ludzi , pewnie nie bo chodziłbyś-chodziłabyś w mordą wiecznie obitą jezyk.gif 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Kazdy ma prawo wyrazic na forum swoje zdanie, chyba po to tu wchodziusmiech.gif i nikt nie musi sie tym zdaniem przejmowac, bo niby dlaczego? A mne sie wydawalo, ze autorem jest facet... 123 szmata

Gość gość
No oczywiscie ale troche w parlamentarny sposób a nie walic teksty jak z patologii że ktos jest suka itp

Gość gość
Najgorsze są takie 30latki co myślą, że modne sportowo-luźne ubrania zrobią z nich 20-25latki. W takim wieku to pasują eleganckie stroje tylko, wyobraźcie sobie teraz 30latka chodzącego w dresie czy jakiś bluzach jak 20 latek.

Gość gość
Akurat takich wpisow nie komentuje, bo to nie warte zachodu:-)

Gość gość
No bez przesady ja mam 33 lata a nie chodzę w typowo eleganckich strojach , chyba że impreza , wesele .Chodze na codzień wygodnie ubrana i to co mi sie podoba nie mam jednego stylu raz założę bluzkę kimono do jeansów , a raz bokserkę w kwiaty i długa spódnica

Gość gość
No ale neonowych ciuchów nie załozyłabym , poprostu zwracałabym dodatkowo uwagę na siebie a tego nie chcę i tak zwracam bez tego uwagę :P

Gość gość
Wszystko jest wzgledne;-) widzialam dzis na miescie kobiete na oko lat ok50 ubrana w zwiewna sukieneczke w kwiatki, niebotyczne szpilki i powiem wam, ze mnie zatkalo. Ja bym sie tak nie ubrala, bo z moja 30 stka na karku nie mialabym odwagi, a ta babeczka wygladala swietnie. Zwracala uwage i widac bylo, ze dobrze sie z tym czuje:-)

Gość gość
I doszlismy do konca tematu , niech każdy zakłada to w czym sie dobrze czuje a nie że moda taka .Mnie nie wszystko pasuje bo zle bym sie czuła i już :)

Gość gość
Obejrzałam i nie jest to przykład godny polecenia , zwłaszcza wsiadanie z obcymi do samochodu .Chyba że któraś chce być przeleciana na 2-3 baty :P