Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzuconaMarzena

porzucone dziewczyny zapraszam tutaj na ~gorzkie żale!

Polecane posty

Gość porzuconaMarzena

Przedwczoraj zostawił mnie chłopak... Kogoś jeszcze?

Gość gość
Niech spada dziad;)

Gość gość
Mnie dostawil rok temu 9 dni przed ślubem:-(

Gość gość
Mnie poltora roku temu, po szesciu latach bycia razem

Gość gość
jej, kilka dni przed slubem? wspolczuje. jak przez to przeszlas? jak sobie poradzilas? jak sie tlumaczyl, dlaczego to zrobil?

Gość porzuconaMarzena
napisał mi esa, ze nie podobał mu się smrud jaki zostawiałam po sobie w łązience :(

Gość gość
a ja sie rozstałam dzisiaj ze swoim, dla mnie to jest jakas masakra, planowałam z nim dziecko, rodzine i wspolne zycie, pieprzone zycie!!!

Gość gość
dobrze wam tak hehe :classic_cool:

Gość gość
Musialam miałam miesiąc załamki chciałam popełnić samobójstwo byliśmy razem 4lata 2 mnie zdradzał o wszystkim powiedział mi przez smsa bo się dowiedział ze tamta jest w ciazy

Gość gość
faceci potrafią mieć serce z kamienia, a czasem mam wrazenie ze go po prostu nie maja, boze dziewczyny jak sobie poradzić i ulozyc zycie na nowo, kiedy nie wyobraza sobie czlowiek zycia, bez tego kogoś...

Gość gość
Ja juz Nir chce mieć faceta pragnę jedynie dziecka

Gość gość
jejku, to powiem Ci, ze ja juz chyba tez, ba nawet powiem, że z moim byłym kochaliśmy się bez zabezpieczeń, ale jakoś nie zachodziłam w ciąze, i strasznie zaluje, moze gdybym była w ciazy, nie rozstalibysmy sie...z jednej str go kocham, z drugiej nienawidze

Gość gość
Za duzo cierpienia po nich chociaż nie SA tego warci ale jak wymazać 4lata wspólnego zycia

Gość gość
no właśnie, jak wymazać wspolne chwile, wspomnienia, przekreslić wszystko, ja nie potrafie, a najgorsze, ze nawet nie ma sie komu wygadać, bo wszedzie gdzie nie spojrze same szczesliwe pary...

Gość gość
Najgorzej jest na poczatku

Gość gość
mam cholerna nadzieje, ze z czasem bedzie mi coraz lepiej, tylko jak sie powstrzymać, zeby sie do niego nie odezwać? codziennie zasypiam z telefonem piszac do niego smsa, niby nie wysyłam, ale ale boje sie ze kiedys to zrobie, a nie chce sie ponizyc

Gość dzisiaj mam doła
znowu :) Może nie porzucona ale sama. A (niby) Jemu zależy i co. Nic Sobota a ja na spotkaniu z koleżanką - super, Tylko ile lat można umawiać się na weekendowe pogaduchy z kumpelą bo On ma inne plany. Ale zawsze w białych rękawiczkach - "robię to to i to a w niedzielę tamto owanto..." Czasami jeszcze " Ty masz zajętą sobotę/niedzielę" Tak MAM określone zajęcia ale dla Ciebie znalazłabym czas!!!! Nie usłyszałam w ciągu ponad dwóch lat " może w sobotę pójdzieMY. pojedzieMY" Mam dosyć Wypijmy za błędy...( czerwone hiszpańskie ;) )

Gość gość
Nie warto mój mię zostawił dla jakiejś grubej zdzjry

Gość gość
ja z moim miałam to sam, wszystko było wazniejsze ode mnie, niby zapewniał i powtarzał, że mnie kocha, itp i ttd, ale dla niego było wazniejsze spedzic czas z kolegami niż ze mną...

Gość gość
To jest nasza nagroda za wierność

Gość gość
to co lepiej byc niewierną;)?

Gość jonesowna nl
A mój chłopak jest taki cuuudowny :classic_cool: mam go na każde zawołanie i zawsze spełnia moje wszystkie zachcianki :classic_cool: Dodam, ze im dluzej jestesmy ze soba tym jest nam razem lepiej (((:classic_cool:)))

Gość gość
Chybaby lepiej bylo

Gość gość
tak załuje ze sie zakochałam w tym idiocie, ze szok, najchetniej bym wszystko cofneła i o wszystkim zapomniała, tylko jask???

Gość gość
Trzeba żyć dalej zobacz ymy co bedzieTwoj może jeszcze wróci do Ciebie

Ja porzuciłem , dziewczynę bo zbyt wiele odemnie oczekiwała , rozumiem że Wy kobiety pragniecie adorowania , komplementów , ale nie do przesady , jest też praca , obowiązki , podnoszenie kwalifikacji , rozwój kariery . Nie zawsze mamy czas i siłe by po ciężkim dniu jeszcze nad wami nadskakiwać , zaskakiwać , spełniać zachcianki, nie oznacza to ,że nam nie zależy ale wszystko w granicach rozsądku..... Ja niestety już tego nie wytrzymywałem ...

Gość gość
Ja to wszystko rozumie ja jakaś jestem inna pragnełam żeby mnie tylko kochał i dzielił ze mną życie nie rozumie po co mi mydlil oczy przez 4lata kurde nie mógł mi powiedziec w prost ze go nie interesuje tylko mnie zdradzal

Gość gość
To ja was pocieszę.Moją koleżankę facet zostawił z dnia na dzien po 10 latach wspólnego życia bo...mu się znudziła... W następnych dniach pisał do niej i wydzwanial "zatroskany" jej złym samopoczuciem. Miałam wrażenie że typ napawa się jej cierpieniem. Los jednak bywa przewrotny. W pierwszy weekend po rozstaniu wybrała się na imprezkę i tam poznała faceta z którym jest teraz szczęśliwa (spodziewają się obecnie dziecka).A eks? Jest nadal sam i ma pretense (!) że moja koleżanka zamiast opłakiwać i leczyć złamane serce bezczelnie ułożyła sobie życie z kims innym :-) Życze wam dużo miłości i poznanie Pana Właściwego ;-) A dupkami się nie przejmujcie.