Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obleśna kobita

Jestem obleśna

Polecane posty

Gość obleśna kobita

Mam kurde dość delikatny problem z własnym ciałem, a w zasadzie z jego wyglądem.. Mimo chormonów w normie mam bujne owłosienie na ciele Piszę o tym, bo to problem, który mi bardzo doskwiera i chamuje przed zawieraniem blirzszych kontaktów z płcią przeciwną i własnom.. Po prostu nie dopuszczam do siebie facetów, bo boję się ich reakcji na widok mojego ciała.. Oczywiście depiluję się, ale z uwagi na wrarzliwą skórę pojawiają się stany zapalne i wiem, że najlepszą opcją byłaby depilacja laserowa- ale to w przyszłości.. Niestety z wyglondem piersi i miejsc intymnych, na którym również mam bzika nie mam wpływu :( Czy chłop rzeczywiście może zwinąć manatki jak odkryje, co mam pod ubraniem? Nie chcę żyć w ciągłym celibacie lecz wiem, że odbiegam od normy.. Na około tyle pięknych ciał, a ja czuję się jak ufoludek..

Gość prawictwo pospolite 143
co cie hamuje ?

Gość gość
Zacznij od nauki zasad ortografii

Gość prawictwo pospolite 143
Owłosieniem sie nie przejmuj . Istnieje taki wynalazek jak depilator .

Gość obleśna kobita
hamulec to mom w aucie

Gość gość
Autorko, to nie jest dobre miejsce na zakładanie bolesnych tematów o sobie, bo widzisz podłe odpowiedzi gimbazy (gim-goowno myśli, ze zawsze będzie piękne i młode i żadne nieszczęście go nie dotyczy) :O Dobra jest ta z depilatorem, debil (debilka?) w ogóle nie wie, na czym polega hirsutyzm i że to nie jest takie proste. Polecam Ci temat "dziewczyny z hirsutyzmem" na "zdrowie i uroda", tam powinnaś znaleźć radę, część dziewczyn jest w związkach, inne mają tak jak Ty. Przynajmniej kiedyś ten temat był i prężnie działał. Polecam.

Gość bili19772
hej ja ciebie chetnie poznam jesli nie miala bys nic przeciwko skad dokladnie jestes napisz na bili1977@vp.pl

Gość eewrqeeeewqe2q3q23
to facet napisał ten temat jakiś fetyszysta czy coś :/

Gość gość
polecam depilacje laserowa,poczytaj na stronie www.laserestetik.pl