Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelkaas

Pamietacie taki topik w ktorym zona podejrzewala meza ze jest gejem?

Polecane posty

Gość kropelkaas

moglby ktos podac link do niego, bo nie moge znalezc... chce poczytac jak sie jej udalo odkryc prawde i czy w ogole, a moze ktos pamieta jak sie skonczyla tamta historia?

Gość gość
Wiele takich bylo...

Gość kropelkaas
ale jeden byl taki rozbudowany na kilkadziesiat stron chyba pamietam ze kiedys go czytalam zastanawiam sie czy na serio cos takiego jest mozliwe, czy ja sobie tylko wymyslam.

Gość gość
też ostatnio podejrzewałam, że facet jest gejem, chodzi o mojego byłego, co wzbudza Twoje podejrzenia?

Gość gość
A co, podejrzewasz swojego męża?

Gość matt gej
Jestem gejem. Nawet nie wiecie ilu "hetero" zdradza swoje partnerki ;/ Niestety na portalach społecznościowych / randkowych dla gejów masa takich "bi" lub "gejów", którzy przez społeczność w jakiej żyjemy z musu ożeniła się, ma dzieci ... a tak naprawdę woli seks z facetem :( Niestety życie homoseksualisty w Polsce jest do bani, lepiej "załatwić sobie przykrywkę", a w międzyczasie bzykać się z facetami :( Obrzydliwe, ale prawdziwe.

Gość kropelkaas
no w sumie to nie wiem czy mozna to nazwac nawet podejrzeniami... po prostu bardzo duzo czasu spedza z jednym kolega, ciagle z jednym i tym samym, nigdy nie mial jakiegos wysokiego libido, ale od jakiegos roku juz praktycznie wcale nie inicjuje seksu, zawsze to ja musze... w sumie to te dwie rzeczy tylko. no i czesto wlasnie wychodzi z tym kolega, kiedy chce cos z nim zaplanowac to najpierw musi sprawdzic, czy nie jest akurat z nim umowiony.

matt gej, zasługujesz na życie "do bani". jesteś zwykłym śmieciem, jeśli żenisz się dla pozoru, taka gej- c***a

Gość gość
Dwóch moich kolegów-gejów jest po rozwodzie i placic alimenty na dzieci, które spłodzili. Ale to panowie w okolicach 50-tki. Nie rozumiem po jaka cholere geje robia krzywdę sobie i wybranej na żonę kobiecie teraz, gdy sytuacja tak bardzo sie zmienila???

Gość gość
tak to jest ja trzeba sie ukrywac 🌼

Gość gość
miałam podobnie... tzn. facet całkiem przestał inicjować seks, powiedział wręcz, że to już nie ma szans się zmienić... poz tym mówił, że zawsze tak miał, że szybko przestawały go pociągać kobiety, z którymi był, że coś się wypalało... mogłam leżeć przy nim nago a on nic. Masakra

Gość kropelkaas
nie wiem, zastanawiam sie czy da sie to jakos sprawdzic, nie wyobrazam sobie sledzic go, chodzic za nim, podsluchiwac...

Gość matt gej
do nouvelle95 a ty zaslugujesz na powrot do podstawowki lub przedszkola na nauke czytania ze zrozumieniem! Czy ja gdzies napisalem, ze jestem z kobieta ? jestem gejem i tylko z facetem sie zwiążę! nAPISALEM TYLKO JAKIE SA MOJE OBSERWACJI I ZNAJOMYCH ODNOSNIE FACETOW ROBIACYCH W KONIA KOBIETY! ANALFABETKA OD SIEDMIU BOLEŚCI!

Gość gość
co do gejów i rodzenia dzieci... w tych sytuacjach gej powinien się ożenić z lesbijką, oboje mają przykrywkę i nikogo nie krzywdzą. A dzieci... Nie każdy chce je mieć, albo bajeczka z utratą płodności :]

Gość gość
ten mój, to podejrzewam, nawet do końca nie zdaje sobie sprawy z orientacji, ale kobiece ciało NUDZI GO po paru miesiącach - to przecież nienormalne! nie kręcą go kobiece piersi, seksi bielizna, za to kręci chodzenie po sklepach, wąchanie żeli, balsamów itp. w działach dla kobiet

Gość gość
Ale dlaczego gej ma sie żenić z lesbijka? Dlaczego jedna paranoja miałaby zastąpić drugą???

matt gej, życzę ci, żeby wymyślili lek na homoseksualizm (najgorszą chorobę naszych czasów)

Gość matt gej
spoko, a Tobie, życzę faceta "hetero" który będzie Ci przyprawial rogi z facetem ;)

buehueheue, niedoczekanie twoje, nie jestem jakąś desperatką (jak niektórzy kryptogeje)

Gość gość
nie jestes desperatka tylko c ########## z########.

Gość jestem kobietą hetero
Proszę zacytować mi medyczna definicję jednostki chorobowej o nazwie "homoseksualizm" :D

Gość gość
matt gej, czy takie symptomy, jak opisałam, czyli nudzenie się po paru miesiącach kobiecym ciałem, brak reakcji leżąc przy nagiej kobiecie itp. mogą świadczyć o byciu gejem?

Nie rozumiem jakim prawem miałabym narzucać komukolwiek z kim może spać, a z kim nie...

Gość matt gej
desperatką ? litosci - jestes taka tepa, czy udajesz ? a ty myslisz, ze te kobiety, których faceci zdradzają to niby o tym wiedzą i przyzwolenie na to daja ?

kiedyś jakiś hetero facet pisał, że po 2 razach z tą samą kobietą, ona go już nie podnieca. skoro się kiedyś podniecał, to chyba nie jest gejem, a to że przestał, to może świadczyć o jakiś innych zaburzeniach,

Gość gość
My nie wybieramy Wam mężów.

Autorko, po prostu pogadaj ze swoim facetem! Byc moze libido mu spadlo, ma ciężką robote, fizycznie wyczerujaca, nie staje mu kiedy wraca zmeczony do domu, a Ty juz zaraz orientacje chcesz mu zmieniać?;) Dla większości mężczyzn problemy z erekcja to ujma na honorze. A Wy chyba nie potraficie rozmawiac o intymnych problemach..?

Gość gość
mimo wszystko to dziwne... na pewno nie jest normalne