Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogłabym być zgrabną atrakcyjną kobietą

Polecane posty

Gość gość

ale z powodu depresji coraz bardziej się zaniedbuję. Ważę 86 kg przy 165 cm wzrostu i nadal się obżeram. Czuję się z tym paskudnie, ale jedzenie jest jedyną przyjemnością w tym szarym, stresującym świecie.

Gość gość
Twoj wybór

Gość gość
są jeszcze papierosy :D

Gość gość
Chciałabym to zmienić, ale nie wiem skąd wziąć motywację. Nie mam nikogo takiego, kogo obecność mogłaby mnie jakoś zachęcić do starania się o dobry wygląd.

Gość gość
Zrob to dla siebie

Gość gość
i dobrze :) zostaje więcej dla nas :D

Gość gość
Problem w tym, że nienawidzę siebie samej i często tym samym dążę do autodestrukcji. Dlatego potrzebuję kogoś, kogo obecność da mi siłę.

Gość gość
Mam tak samo, codziennie sie objadam, bo to moja jedyna przyjemnosc w zyciu. Waze tyle samo, z tym, ze jestem 10cm wyzsza. Teraz w te upaly nie mam co nosic, bo wszystko jest za male:O

Gość gość
Nie mogłabyś tylko MOŻESZ.

Gość gość
Właśnie.Nadchodzi lato, a ja wyglądam jak słoń. Co z tego, że mam ładną twarz, skoro mam nadwagę i jestem brzydko ubrana.

Gość gość
Ogarnij się masz jedno życie!! nie wiem ile masz obecnie lat, ale pomyśl,że za 20 lat wspominasz,że bylaś młoda,mogłaś wszystko a nawet nie spróbowałaś czegoś z tym zrobić, to by było dołujące...mimo wszystko życze Ci szczęscia,bo wierzę,że w końcu uda Ci się zrzucić nadprogramowe kilogramy :)

Gość evka30
kolezanko mialam to samo jak chcesz mizemy zawalczyc razem o lepsze jutro z nadzieja. tylko napisz papa

Gość gość
ladna twarz g daje, jak cialo jest tluste. Tak naprawde lepiej miec z******ta figure i przecietna twarz niz odwrotnie.

Gość gość
jak można być brzydko ubranym? nawet na te z ciałkiem są dobre i ładne ubrania. Twarz masz ładną to czego więcej Ci potrzeba?

Gość gość
Dzieje się tak, ponieważ uświadomiłam sobie, że źle pokierowałam swoim życiem i nigdy nie będzie tak, jakbym chciała, żeby było. Aktualnie mam 25 lat i żyję z poczuciem, że nic niezwykłego mnie nie spotka. Dlatego też przestało mi na czymkolwiek zależeć.

Gość gość
Pisząc "brzydko ubranym" mam na myśli luźne, workowate ciuchy. Nie mam aktualnie pieniędzy na ubrania zgodne z trendami modowymi, więc muszę nosić to, co mam.

Gość gość
Nie rozumiem Cie, wolisz sie użalać na forum zamiast sie porzadnie za siebie wziąć. Jest masa kobiet z podobnym problemem do twojego, poszukaj odpowiednich grup wsparcia i do dzieła. Wszystko siedzi w twojej głowie...

Gość gość
Użalam się, ale też chcę się zmienić i m.in. dlatego napisałam tutaj.

Gość gość
jak to workowate ciuchy? :D chodzisz w XXL specjalnie za dużym :D w czym tkwi Twój problem, koleżanko?

Gość evka30
chcesz pomocy czy litosci czy sie wygadac? jesz bo masz depresje masz depresje bo jesz kolo sie zamyka i w tym stanie mozesz trwac i trwac . a pieniadze masz?

Gość gość
Nie mam zbytnio pieniędzy. Dopiero w tym tygodniu idę do pracy (w poprzedniej zarobiłam tyle co kot napłakał). Chcę pogadać i znaleźć pomoc. Workowate ciuchy, czyli jakieś dresy, wielkie spodnie typu szarawary itp.

Gość evka30
no to zacznij od jutra sie odchudzac!!!!! zapisuj wszystko co zjadlas i podjadlas jutro tutaj na tym topiku !!!! i o ktorej godzinie skoro nie masz kasy ja ci troche pomoge tylko zrob tak jak prosze ok?

Gość gość
Ok. Tak zrobię. Ile dziennie mam spożywać kca?

Gość evka30
wiesz narazie tylko zapisz to co zjadlas zebym miala rozeznanie co lubisz jak jadasz i ile nic sie nie martw. narazie razem damy rade.

Gość gość
Dzięki za mobilizację. Mam nadzieję, że się uda. Na razie jem często "nerwami" i stąd też potem takie skutki.

Gość gość
to ciuchy się kupi, na allegro są tanie i nowe. Nie jedz słodzyczy, już lepiej raz na dzień pójść zjeść na miasto i poźniej w domu głodnym siedzieć, także lodówkę miej pustą. Konieczność wyjścia na miasto i wydania kasy to duży środek motywujący do niejedzenia.:) Ciuchy kupuj nowe, nie używane, od kiedy jest internet każdy może się ubierać w co chce. Naprawdę nie są drogie nawet te najlepszych marek to wydatek do 100zł za każdą rzecz. Kontakt z ludźmi będziesz miała w pracy, i przez internet typu kafeteria, możesz wejść na kamerki internetowe i zobaczyć jak tam dziewczyny się zachowują, żeby zdobyć facetów i pieniądze, ale też mieć z tego przyjemność :)

Gość gość
Człowieku, mnie nie stać na ubrania powyżej 20 zł! Kupuję tylko używane, przez neta niczego nie kupuję odkąd kilka lat temu dostałam zły produkt.

Gość gość
przecież minimalna pensja w kraju to 1200zł, mieszkanie wynajmiesz za 600zł-700zł. Zostaje Ci 500zl. To kupuj używane dobrych marek za 40-50zł na razie, przez neta musisz się przełamać kupować, bo tylko tam są tanie, dobre i nowe ciuchy i wszystko inne jak perfumy, kosmetyki co czyni Cię piękną, pożądaną i zadowoloną.

Gość evka30
ale tu priblem jest w wadze a nie w ubraniach przeciez . jakby kolezanka wazyla 60 kg to i by worek dobrze wygladal

Gość gość
Są też inne wydatki. Na ciuchy mogę miesięcznie przeznaczyć 50 zł, nie więcej, więc tylko ciucholandy zostają. Do Allegro nigdy się nie przekonam.