Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyśka29

jaka spacerówka najlepsza

Polecane posty

Gość Justyśka29

Witam. jestem mamą rocznego synka. Właśnie rozglądam się za spacerówką/parasolką. Trochę się gubię, tyle ich jest. Nie chcę znowu dokonać złego wyboru tak jak przy wózku 3 w1, który mam i dlatego proszę o polecenie fajnej spacerówki. Zależy mi żeby była lekka, z przedlużaną budką, w przystępnej cenie.

Gość gość
mackaren!! ja mam i super sie sorawdza

Gość gość
Ja polecam model Solo z euro cart, lekka, skrętna i łatwo składająca się spacerówka.

Gość gość
co do budki to niestety nasza tego nie posiada, ale powiedz co konkretnie wymagasz od wózka, ja szukając chciałam: -lekkiej -takiej którą można złożyć/rozłożyć jedną ręką -żeby zajmowała mało miejsca -mój syn miał 6 mcy więc dla mnie istotne też było aby rozkładał się całkiem na płasko-dużo jeszcze spał w wózku -był wytrzymały w czerwcu minie rok odkąd go używam jest super wózek ritmo.

Gość gość
QUINNY ZAPP XTRA - szczerze polecam!!

Widzialam ostatnio spacerowke Noa z Maxi Cosi jest lekka i jak sie zlozy to ma bardzo ciekawa funkcje mozna ja ciagnac jak walizke jak dla mnie super sprawa

z nowości bardzo podoba mi się graco evo xt ;) i zastanawiam się czy nie kupić jej dla swojego dziecka :) widziałam takie podczas wyjazdu do londynu

Gość gość
zooper - lekki, bardzo funkcjonalny, malo zajmuje miejsca po złożeniu, dobry dostep do kosza. Jest naprawde kestra

Gość gość
Peg Perego pliko. Bezapelacyjnie. Lekka, zwrotna, wygodna. Ładna. Funkcjonalnie zaprojektowana. Koszt nowej ok 1000 zł, ale nie żałuję.

Gość gość
my mamy mclarena volo i jest ok, tylko się nie rozkłada, ale kupiliśmy jak dziecko miało 1,5 roku i już nie śpi w wózku, najbardziej mi zależało żeby był lekki, jest wręcz bardzo lekki, budka też dość długa, kosztuje ok. 500 zł

Gość gość
ja zdecydowałam sie na spacerówkę Ritmo firmy euro-cart która ma regulowane oparcie i aluminiowa konstrukcję przez co nie jest cięzka

Gość gość
Witam, ja kupiłam nowość Graco Evo Xt, jest super PAni w sklepie poleciła mi ten wózek jako najlepszy. Zlookajcie sobie polecam!

Gość gość
ja mogę polecić jedną jedyną spacerówkę MICRALITE jest najlepsza jak dla mnie. Pompowane koła leciutka i hamakowe siedzisko w którym dziecko zasypia w mig.Każdą największą dziurę i najtrudniejsza trase przejedzie

Gość gość
a jak z oparceiem w ritmo?jest dobrze usztywnione?i czy raczki nie sa adekwatnie blisko kol?tak zeby w nie nie kopac?bo mialam kilka spacerowek kupywalam w ciemno a potem okazywalo sie ze do prowadzenia nie zdatne..;/a teraz tez szukam dla 15miesiecznego synka i chce takiej aby posluzyla juz do konca