Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci,ktorych poznawalam byli

Polecane posty

Gość gość

psychicznie wykonczeni przez kobiety i materialnie wykorzystani! Nawet nie wiedziałam, ze kobiety mogą byc tak cwane a oni tacy głupi. Nie jestem osobą,która łakomi się na cudze, bo mam swoje. Ale ja nie będę non stóp gościć i poddawać facetowi, bo w imię czego. Raz powinno byc u mnie potem u niego, a nie non stop u mnie. Chciałam zaproponować wakacje i kazdy placinza siebie, ale tez nie...Bo wczesniej fundowali dalekie pannie wojaże a ja mialam propozycję na..."na kocyk" do lasku:-D lub na piasek przy jeziorze! Więc lepiej byc samej i samej pojechać na konkretne wakacje. Podsumowując: wyciagnely ile mogły i ich rzuciły, oni teraz chcieliby sobie odbić cudzym kosztem, poza tym nie nadają się do.związku, nikt kto ma życie samotne na poziomie mie zdecyduje się na dziadowanie we dwoje.:(

Gość arabian girl
ja poznalam jednego mlodziaka ktory bylby dobrym aktorem ale ktos go musi przeczolgac najpierw

Gość gość
Arab.g.cóza wytwór:-D

Gość gość
Masz w 100% rację !!!

Gość gość
1000%

Gość gość
Dzięki, ze się zgadzacie ze mną. Ale to jest przykre, ze takich spotykałam:( Przez to, ze ktos dał się omamic i wykorzystać ja musiałam dac sobie spokoj. A kto poparł? Pani czy pan?:)

Gość gość
A skąd wiesz, że oni mówili prawdę. Znam kilku takich, co opowiadają takie historie, a one są wyssane z palca. Nikt ich nie wykorzystał, nigdy. Po prostu cwaniakują jak mogą.

Gość gość
Jeb się na ryj szmato.

Gość gość
Nie oni mi mówili, nie,nie...Wiem i już, są i inne źródła. Facetom na slowo mie wierzę:)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Cos w tym jest. Ale moze nie trzeba tego az tak demonizowac. Po prostu trzeba uwazac aby sie nie bylo wykorzystywanym.

Gość gość
Właśnie uważałam, ale nie chce mi się "dziadowac" gdy chcę zapalacic za siebie dlatego tylko, że oni tak by chcieli, po tym jak dali się wykorzystać. Komuś fundowali np.Nową Zelandie a teraz zaprasza mnie na przybrzeżny piasek nad wodę we wsi jakiejś tam. Moja prop.wakacji droga, ale płacę za siebie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Aaaaa.......... Nowa Zelandia. Hm.... proponowalabym to miedzy bajki wlozyc a faceta totalnie odpuscic. Za caloksztalt.

Gość gość
Amelia- mowisz, ze ta Nową Z.to sciema? No tu muszę polegać na jego slowach:)

Gość gość
Chodzi o to żeby takie suki jak wy, mieć jak najtańszym kosztem. Bo czuć was na kilometr. Zawsze śmiałem się z kolesi, którzy tracili na takich sukach. Zawsze przy takich mam kłopoty haha :-) a te harpagany czekają z wywieszonym jęzorem na kasę. Wyjazdy to mają inne na poziomie. A suki dla sportu, wytrzymać, rżnąć i kopa w d**ę.

Dobrze, ze masz jaja by sie pozbyc takiego faceta. Teraz jeszcze wyciagnij nauke ze swoich doswiadczen, i zastanow sie, dlaczego takich typow, w liczbie mnogiej, przyciagasz.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Widzisz autorko: mnie w zyciu nauczono ze kazda dama placi sama. Wiem, wiele pan oburzy sie teraz i stwierdzi ze to facet ma placic i fundowac. Ja powiem krotko - jesli potraficie tak omotac faceta zeby Wam placil i fundowal to punkt dla Was. Nie zal mi takich. Nie wspolczuje im. Uwazam ze jak facet tak sie daje to nalezy to wykorzystywac.Ja osobiscie nie czuje sie dobrze w towarzystwie takich. Ale to juz sprawa gustu i upodoban.

Gość gość
Gość 20.02 idz się chlopie oecz na łeb! Mnie nikt nie bedzie miał, kopa w doope i łzy w jego oczach, bezcenne. Co ty pieprzysz, wyjazdy mają te jak to okreslasz "na poziomie" i taka na poziomie wykorzystuje i kopie w doope?! Takie widać ty miales,ktore cie obrała i wyplula i stąd ten jad, rozumiemy ale nie wspolczujemy:!P

Gość gość
Te harpagany czekały i doczekały się darmowych wyjazdów, takie cenisz? Koniotrzepie, lecz się na makówę jelopie. Kobiety z klasą płacą za siebie a d***** ciągną od takiego jak ty, a taki jak ty dostaje kopa w zad i wylewa żale na babskim forum, fuj oblesny typie!:-D

Gość gość
Żałosne to wy jesteście z takim podejściem, ja mam wszystko i doję takie frajerki jak wy. Kopy w d**ę to wy dostajecie. He, na forum klasa, dobry ubaw jak się gotujecie. Zacznij żyć, a nie płaską d**ę przed kompem trenujesz.

Gość gość
cwane laski doja frajerow a cwani faceci doja frajerki thats all

Gość gość
:-) dokładnie.

Gość gość
Doisz frajerki?:-D Nijt nas Nikt nas nie doi,bo zanim przyhdzie ci to do twojej oustej lepetyny dostaniesz kopa w d**e, a zanim się ockniesz my cię wydoimy!:P

Gość gość
Mówisz o.swojej płaskiej doopie koniotrzepie na babskim forum!:D ale ubaw z takiego podludzia "męskiego" mam:-D

Gość gość
Ile razy się zawiodłaś??? Kasa ci bije w dekiel bo jej nie masz. Czychasz jak wypuszczony sęp z hasłem płacę za siebie. Jak zając goniący marchewkę, przy okazji łatwo rżnięty.wszyscy faceci leją na takie coś i dobrze o tym wiesz, że coś ci się pokręciło głupia suko. Jeśli kogoś masz to tylko fartem. Bo ciebie się zwyczajnie bierze. Baaaaj frustratko, do roboty. I edukuj się i ucz. Może kiedyś doczekasz się normalnego związku tak pod 50 tkę.

Gość gość
Tak, tak edukuj się i ucz koniotrzepie:-D byki walisz a rad udsielasz!? Hihihi, widać niejedną cię ogolocila i groszem nie smierdzisz! A jad z pyska się wylewa na damskim forum. Idz ulzyj sobie, bo ci łeb rozsadzi!:-D

Gość gość
Edukuj się i ucz" napisał koniotrzep z bykami!:-D Plaszczac swoją płaską duupe przed monitorem.:-D

Gość gość
:-D:-D:-D

Gość gość
Frajerki samotne. To wystarczy.

Gość gość
Nie większe od pseudofaceta gnijacego na babskim forum. Takiego kundla nawet nie tknelabym kijem

Gość gość
Fajny wieczór masz przed kompem. Poliż ekran. I tak faceci wiedzą o co chodzi. Produkuj się dalej.