Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bydlak Niesiołowski nie powinien zasiadać w ławach sejmu i reprezentowac Polski

Polecane posty

Gość gość

przeciez to kretyn z ewidentnymi przeciągami w łbie

A nie lub, to nie mój problem. Lubię Niesiołowskiego, bo umiejętnie gasi zarówno pisuary, jak i lewactwo . . .

Gość gość
umiejętnie :D niekulturalnie jak prawdziwy cham , to ma byc osoba która trzyma piecze nad krajem ?To łach ,stary h*j który nie potrafi nie umie ważyc słow

Gość gość
amator szczawiu i mirabelek :) polskie dzieci go kochają i wpieprzają szczaw tak jak on :classic_cool: oł jeaa

Gość gość
też go nie znoszę, arogancki buc

"który nie potrafi nie umie ważyc " Dobry polityk nie może być mimozą i musi być bezkompromisowy. AH miał podobny styl, a jak daleko zaszedł. Chociaż AH przemawiał bardziej wzniośle. Odwoływał się do solidarności, wiary w sprawiedliwość i odwieczne cele, stojące przed narodem. Właśnie dlatego tak porywał serca... Otto Ernst Remer nawet w roku 1990 powiedział, że jest wierny ideom AH i ciągle go kocha. Powiedział też, miał do wyboru, albo zostać narodowym socjalistą, albo bolszewikiem. Co mi powiesz? Że uczciwy człowiek miał zostać bolszewikiem?

Gość gość
hipokryta, jak większość świetojebliwych z dawnego ZCHN

Gość pomaranczlala
A jakikolwiek człowiek mógł zostać nazistą? To bydlęta, a nie ludzie. Idź stą z****** K****inisto.

Gość pomaranczlala
No i co z tego, że Ty byś tak zrobił? Jesteś jakimś autorytetem? Posiadanie zasad nie jest wartością pozytywną, jeśli to są TAKIE zasady. Jesteś zindoktrynowany bredzeniem K****ina.

Nie jestem niczym zindoktrynowany. K***ina słuchałem kilkakrotnie. W K***inie podoba mi się to, że kieruje się sprawiedliwością. Aby uczciwie pracujący człowiek został doceniony, a nierób zdechł z głodu. JKM mądrze mówi: "Nie mówmy o ludziach pracy, mówmy o konsumentach, bo konsumenci są zarazem ludźmi pracy i to konsumenci decydują, ile warta jest praca"

Za komuny hołdowało się pracy wirtualnej. Za komuny ludzie szli do pracy się wysrać, w myśl zasady "czy się stoi, czy się leży" i dostawali wirtualne pieniądze. Za które mogli kupić schab i karkówkę raz na święta buahahaha :D

"Posiadanie zasad nie jest wartością pozytywną, jeśli to są TAKIE zasady." Narodowy socjalizm kojarzy mi się ze sprawiedliwym ojcem, który w obronie swoich dzieci walczy do ostatniej kropli krwi, nie przebierając w środkach . . .

Gość pomaranczlala
Problem polega na tym, że w neoliberalizmie ludzie najciężej pracujący, nawet uczciwie, będą zarabiali psie pieniądze, bo nie będzie płacy minimalnej. I nawet jeżeli cieszysz się z tego, że będą zdychać z głodu, to już nie powinieneś się cieszyć z tego, że w pewnym momencie czara się przeleje, a oni pękną i przyjdą poucinać głowy tym, którym się udało. Neoliberalizm to prosta droga do rewolucji i komunizmu. "Narodowy socjalizm kojarzy mi się ze sprawiedliwym ojcem, który w obronie swoich dzieci walczy do ostatniej kropli krwi, nie przebierając w środkach " Tylko że to nie jest zabawa w skojarzenia. Narodowi socjaliści to ludzie, którzy wymordowali w obozach koncentracyjnych sześć milionów ludzi, a potem przerabiali ich na mydło i świece. Morderstwo było "produktem" masowym. Naprawdę podałbyś komuś takiemu rękę? Wiesz, co mówisz?

W tym co mówi się na ten temat jest sporo kłamstw i manipulacji. Narodowym socjalistom chodziło o to, aby nie dopuścić do mieszania Niemców z ludźmi o słabych genach, musieli to jakoś zagwarantować. Tak jest przyroda skonstruowana, że szczęście jednego jest zbudowana na śmierci drugiego. Bo gatunki i narody są kształtowane przez antagonizmy... Ja sam bym był za tym, aby był nakaz sterylizacji cyganów i ludzi o pewnych cechach osiedlających się w Europie, aby c****erwsi zniknęli w ciągu kilku pokoleń, a drudzy nie mieli wpływu na zdrowie i pulę genów przyszłych zdrowych, europejskich pokoleń... A co do Żydów, to nawet w Piśmie Świętym jest napisane, że naród żydowski zostanie przeliczony pod rózgą i mała część z nich się ostoi. A nawet część rabinów mówi dzisiaj, że holocaust był karą za grzechy...

Gość gość
a kim ty czy ktos inny jest by oceniac, kto ma prawo zyc a nie?

Gość pomaranczlala
W którym miejscu są kłamstwa i manipulacje? I co z tego, że o to im chodziło jeśli ostateczne rozwiązanie wyglądało właśnie TAK, a nie inaczej? To gdzie tu manipulacje i kłamstwa? Przyroda nie jest tak skonstruowana. Ja bym nie była za nakazem sterylizacji - nie można za ludzi decydować o tym, czy będą mieli dzieci i zakładali rodziny. Nie obchodzi mnie co jest napisane w Piśmie Świętym. Ludobójstwo to ludobójstwo. Ludobójstwo nie w szale morderczym, tylko na zimno z wyrachowania, w sterylnych warunkach.

Ja nie oceniam, kto ma żyć, a kto nie. A sterylizacja jest humanitarnym rozwiązaniem. Podobno na Węgrzech ostatnio proponowano cygankom pieniądze, za dobrowolne poddawanie się, a w Skandynawii do lat 70-tych sterylizowano umysłowo chorych i upośledzonych. I nikt mordy nie drze. Chodzi genetyczne zdrowie Europy. Genetyczną czystość przyszłych aryjskich pokoleń. Intruzi mają ogromną tendencję do ekspansji swoich genów, poza swą rasę i w tym jest problem...

Po prostu prawdopodobnie zawyża się liczbę zabitych. Poza tym Niemcy chcieli deportować Żydów do Palestyny, Ale nie dostali zgody Brytoli, bo to wtedy był ich teren. A niejaki zmarły parenaście lat temu Pan Thies Christofersen, kiedy służył w Wehrmachcie został przydzielony do Birkenau. Twierdził potem całe życie, że komór gazowych nie było . . .

"nie można za ludzi decydować o tym, czy będą mieli dzieci i zakładali rodziny." Cyganie mają po ośmioro dzieci, a mają wg ciebie dobre geny? Niscy, brzydcy, agresywni, ograniczeni, nachalni. Koło mnie we Wrocławiu jeden 3-letni cygan bieda za ludźmi i wyciąga ręce po pieniądze. ONI MAJĄ to w genach. Czy ci ludzie powinni się TU rozmnażać. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby rozmnażali się na subkontynencie, ale TAM MIESZKAJĄ IM PODOBNI, i dostali by kopa... Tak właśnie jest z tym biednym społeczeństwem. Lewactwo otumania je i wmawia, że powinno hodować pasożyty na swoim biednym ciele. W IMIĘ POPRAWNOŚCI POLITYCZNEJ I TOLERANCJI...

Gość pomaranczlala
"proponowano cygankom pieniądze, za dobrowolne poddawanie się" To albo dobrowolne, albo proponowano pieniądze, kiedy żyły w skrajnej biedzie. "a w Skandynawii do lat 70-tych sterylizowano umysłowo chorych i upośledzonych. I nikt mordy nie drze." Chyba jednak drze skoro już się tego nie robi.

pomaranczlala-jak ci się to podoba hoduj pasożytom na swoim terenie, nie na cudzym...

Gość pomaranczlala
Oznacza mi jako spam.

pomaranczlala-Widzisz? Nawet serwer nie potrafi znieść twoich wypocin. Powinnaś wyciągnąć z tego wnioski...