Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita999

Dziwna sytuacja z eks?

Polecane posty

Gość Anita999

Witam, ok 2 tyg temu zerwal ze mna facet ( w bardzo nieprzyjemny sposob) juz robil tak wczesniej przewaznie z obelgami i wielka agresja, jednak zawsze pierwszy odzywal sie po tyg i przepraszal, ja wybaczalam, jednak to nie trwalo dlugo i max po 2 tyg nastepna klotnia ( nie z mojej winy) i ok zerwal w slowach nieprzyjemnych ja ze zlosci (rzucal obelgi w moja strone ) skasowalam go z FB ale zauwazylam, ze on ciagle ma nasze wspolne zdjecia co o tym myslec?

Gość gość
To jest nieistotne. Może nawet nie bywał na FB.

Gość Anita999
Bywa codziennie, ale zdjecia sa dla mnie widoczne inne ukryte...

Gość Anita999
Nikt nic nie doradzi? :(

Gość gość
rece opadaja, wez ty sie w garsc dziewucho a nie jak malolata bazujesz na tym co ma a czego nie ma na jakim portalu, chyba wyraznie cie pokazal, ze cie nie szanuje

Gość Anita999
a co Ty sie tak rzucasz jak wsza na grzebieniu, grzecznie pytam to chyba forum w koncu nie?

Gość sailorrrrr
Rzucać jak wsza na grzebieniu to się rzucał Twój eks do Ciebie :) Widocznie to lubisz.

Gość Anita999
akurat Ty wiesz co kto lubi przez neta :D

Gość gość
ile macie lat? po 15? ze na fb siebie usuwacie i podgladujcie czy sa jeszcze zdjecia czy ich nie ma...

Gość gość
skoro przez neta wiedzieć nie mozemy to tym samym Twoje pytanie o osobę, której nie znamy nie ma sensu, zmykaj wiec, jak ładnie byłego poprosisz, może zgodzi się jeszcze przez chwile pomiatac twoja osoba

Gość Anita999
nie o to chodzi ile lat, ja usunelam go po tym jak zaczal mnie wyzywac ( w imie mysli na co mi ktos taki w znajomych) a niestety ludzka ciekawosc jest taka, ze mimo iz bardzo sie staram nie latwo jest nie zajrzec na jego profil, zobaczylam zdjecia i nie bardzo wiem co o tym myslec, kontaktu nie mamy zadnego, wiec chcialam tylko Was prosic o opinie. Nie trzeba od razu byc niemilym...

Gość gość
no ale te zdjecia CI tam przeszkadzaja czy jak? może napisz do niego i powiedz,ze skoro sie rozstaliscie to te zdjecia na jego profilu nie maja prawa bytu. chyba, ze bedzie tak jak zawsze czyli, ze po tygodniu on do ciebie napisze i wrocicie do siebie

Gość Anita999
Nie wroce do niego to postanowione, za bardzo mnie skrzywdzil, nikt mnie tak w zyciu nie obrazil za nic a zdjecia tak przeszkadzaja, widac wspolne komentarze itd. jesli moge tak to nazwac to bardziej boli. Niestety mimo, ze ktos nas skrzywdzil to nie tak latwo jest zapomniec, bo chcac nie chcac dobre momenty tez sie wspomina. Nie ma mowy, abym napisala do niego w tej sprawie, postanowilam, ze nigdy wiecej sie do niego nie odezwe.

Gość gość
no to nie wiem anitko co Ci poradzic, czekaj i obserwuj czy zdjecia sa nadal, moze ktoregos dni wejdziesz na jego profil i ich nie bedzie :) i wtedy ci ulzy

Gość Anita999
Tez mam taka nadzieje, wolalabym ich juz wiecej nie ogladac, bo ja skasowalam wsztsko doslowanie wszytsko co mialam, kazdy folder usuniety, zdjecia z fb tez :) dzieki w kazdym razie za otuche :)

Gość gość
powodzenia :)

Gość gość
nie rozumiem... co o tym myśleć? może nawet na to nie wpadł, żeby usunąć i tyle

Gość Anita999
Wie o tym , podczas jednego rozstania kiedy sie pogodzilismy zapytalam go o zdjecia, odparl, ze nie skasowalem, bo zachowalem je dla nas znacza one, ze jestesmy razem taka byla odp , wiec na 100% wie o tym, ze ja to widze ....

Gość szanujmy się
Są chyba 2 opcje: 1. Myśli, że pewnie kiedyś znów mu darujesz wyskoki i wrócicie do siebie. Musi być bardzo pewny swego. 2. Wstyd mu przed znajomymi, że spotkała go taka porażka, jaką jest utrata dziewczyny. Może robi to dla swojego męskiego ego. Niektórzy faceci traktują rozstanie jak uszczerbek na męskości i honorze.

Gość haalooo
gdzie jesteś Autorkoo?