Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

71m2

Polecane posty

Gość iuoiuupu
Nie mówie ze troje dzieci na jedym pokoju to dobre rozwiazanie . Ale ciesze sie ze mamy dach nad głowa i własne mieszkanie bez kredytów . Zlosliwosc kobiety to czesta przyczyna miesiaczki :) nie rozumiem skad Twoje złosliwosci i dlaczego taki był mój wybór uwazam ze bardzo dobry i uwazam ze mieszkanie 45 m nie jest małe nawet dla rodziny 2 +3 jesli dzieci sa małe , jak beda wieksze nie mam pojecia jak to bedzie ale odkładamy by kupic wieksze

Gość iuoiuupu
45 m i trzy pokoje to tez malutkie pokoje ja równiez moge zrobic z 18 m - 2 x 9 m ale na razie nie widze takiej koniecznosci nawet nie widze nic złego w tym by dzieci były w róznym wieku na jednym pokoju jesli jest miłosc i zgoda mozna wiele

Gość gość
super że zapracowałaś. Tylko po co sobie tyle dzieci zrobiłaś skoro nie masz warunków? Wątpie aby 3 razy była wpadka więc zakładam, że sama chciałaś. Trochę egoistyczne z twojej strony.

Gość iuoiuupu
wpadka ciązowa to jest na dyskotece z nieznanym kolesiem . ja mam troje dzieci z mężem zaplanowane i kochane :)

Gość gość
A pomyślałaś o dzieciach jak się muszą męczyć na takim metrażu? Ludzie nie biorą psów bo wiedzą, że się w bloku będą męczyć a ty spłodziłaś 3 dzieciaków haha.

Gość iuuoiuupu
ty to pewnie masz pojecie o zyciu :)

Gość iuuoiuupu
i pewnie w pałacu mieszkasz i masz własna komnatę :)

Gość marysieńka111
trochę gościu przesadzasz, nie raz 3,4 szczęśliwie się wychowa w jednym pokoju a jedno z willi wychodzi skrzywione bo otoczone luksusem a nie kochane, posiadając dzieci na trochę inne wartości się patrzy, osobiście dla mojej rodziny 55m2 było za mało rok temu kupiliśmy 76m2 za pośrednictwem WGN http://nieruchomoscilubin.com/mieszkania mają bardzo bogatą ofertę mieszkaniową było w czym wybierać a i pomogli nam w sprawach formalnych chociażby załatwić kredyt pod mieszkanie

Gość gość
Ja całe życie mieszkałam w bliźniaku, dom piętrowy 110m kw., 6 pokoi, kuchnia, łazienka i toaleta. Fakt, fatalnie rozplanowane (no jednak 6 pokoi to nigdy nie było nam potrzebnych, lepiej byłyby 4, ale większe), ale czuć było przestrzeń. Teraz się wprowadzamy do mieszkania trzypokojowego 65 m kw. i jest jakoś tak dziwnie mało miejsca :D

Gość gość
małe

Gość gość
a ja się niedługo wprowadzam do większego mieszkania, udało mi się znaleźć w atrakcyjnej cenie mieszkanie u http://www.lichman-nieruchomosci.com/ mam dwójkę dzieci, więc większy metraż baardzo się przyda

Gość gość
My z mężem mieszkalismy w kawalarce, ale jak pojawiła nam sie córka musielismy znaleźć coś większego. Pomogli nam z biura nieruchomości http://www.radzinskinieruchomosci.pl/3,oferta.html mają sporo ofert. Prosilismy ich o pomoc bo ja w ciązy nie mialam czasu i sily latac i sama szukac i ogladac mieszkań. Teraz mamy 3 pokoje i jest super :)