Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale wiocha przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość
To ja założyłam temat 18:10 widac ze jestes gaska, ktora nie ma pojecia co do czego. kochana, ja te komentarze przepisuje ale jednoczesnie zrobilam sobie zdjecie podczas tej czynnosci z odpalonym monitoremoczko.gif wpadlabys na to? watpie. ponadto napisalam do administratora zeby wydrukowal ten topic. a co to jest "kasa za odszkodowanie" dowiesz sie, jak bedziesz mi ja wplacac na konto. zacznij odkladac, bo bedzie tego sporo, zapewniam cie. x Uhm.... nie zapytam po co przepisujesz skoro będziesz miała zdjęcie i dlaczego drukować ma administrator (drukarki to urządzenie dość powszechne) :) Ale zapytam: kto będzie komu płacił? Ja Tobie? Jakoś nie zauważyłam w swoim wpisie nic obrażającego. Chyba, że masz na myśli to, że nazwałaś mnie gąską. Jeśli tak to forma czasownika Ci się pomyliła :)

Gość gość
Debili nie brakuje. Co za żenada. Idiotko zamknij już paszczę.... Co byś nie napisała itak wiemy że jesteś tępa. Dotarło???

Gość Jedna ślepa druga głupia
Przecież babka napisała że założyła prowo!

Gość gość
a co miała napisać? że jest gł/ upia tepa?

Gość To ja sie podszyłam
dziewczyny.... nie zalamujcie mnie... to ja sie podszyłam pod autorke DLA JAJ, po pierwszym tekscie z tym przepisywaniem komentarzy powinnyscie sie domyslec... chyba jedyna osoba ktora sie nie "nabrala" jest autorka, blagam... czy wy jestescie powazne? jak mozna sadzic, ze ktos przepisuje komentarze z kompa i podstemplowuje pieczatka z salonu kosmetycznego i dodatkowo cyka samojebe jako dowod wiarygodności?;D;D;D mialam jechac z tematem dalej, ale zabraklo mi juz glupszych odpowiedzi niz wasze argumenty... i takie osoby doradzaja mi w innych topicach, porazka.

Gość To ja sie podszyłam
hahaa a co do drukarki administratora, to on podstempluje swoja pieczatką wydruk i dlatego bedzie to twardy dowód;D kurcze, szkoda ze tak szybko "sie ujawnilam", nawet sie posmiałam, mimo załamki

Gość gość
No tak, bo ten podszyw to był dowód na inteligencję "autorki" podszywu. Rzeczywiście, porażka.

Gość To ja sie podszyłam
hmm wiesz, ja nie mialam a mysli wcielac sie w madra osobe, wrecz przeciwnie, za to wy chcialyscie wypasc jak najlepiej;)

Gość gość
Rozumiem. Wyrazem naszej inteligencji byłoby to gdybyśmy zrównały się poziomem wypowiedzi z debilką. Nie musisz już wracać do lekcji?

Gość To ja sie podszyłam
ok, pas, nie ma co z wami dyskutować bo juz sie boleśnie dowiedziałam z kim mam do czynienia na kafe. dziekuję dobranoc ;)