Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłam zajść w ciążę? Jak Wam się wydaje?

Polecane posty

Gość gość

Krótko, zwięźle i na temat. Uprawiam seks z moim facetem i się nie zabezpieczamy. Ostatnio wróciliśmy z imprezy, i bardzo nas poniosło, do tego stopnia, że chłopak doszedł we mnie. Był to sam środek dni płodnych. Wiele par stara sie o dziecko, i za 1 razem im się czasem udaje, a czasem nie. Ciąża to nie jest aż tak wielki problem dla mnie, bo skończyłam szkołę, ale jestem jeszcze troche za młoda na dziecko. Dlatego pytam - jak myślicie, czy jest duże prawdopodobieństwo że zaszłam, czy nie?

Hej,ja mysle ze jest szansa a tym bardziej ze srodek plodnych,bo blizej byla owulacja. Daj znac co tam u Ciebie wyjdzie;))

Gość gość
Cholera jasna :( No trudno, jak wpadnę, to i tak będę kochać najmocniej na świecie :) najważniejsze że mam świetnego faceta i wiem że damy radę:) dam znać za ok 2 tygodnie, jak zrobię test!

Gość gość
Jeśli się ******aś to możliwe, że wpadałaś.

Gość gość
- Drogie bravo, kochałam się w dni płodne, czy mogę być w ciąży? - Droga czytelniczko, możesz być spokojna, takie idiotki nie zachodzą w ciążę, są eliminowane przez dobór naturalny...

Gość agaaa0000
Witam. Dziewczyny potrzebuje porady. Miesiączki dostałam 15maja krwi było dużo mniej niz zawsze ale trwała 5 dni tylko mniej obfita. Wyczytałam że to może być ciąża zrobiłam 16test wyszedł negatywny, 19maja poszłam do lekarza pani dr powiedz że nie widać tutaj ciąży ale to o niczym nie świadczy, kazała zrobić jeszcze jeden test. Zrobiłam 20 i wyszedł negatywny. Ale ciągle miałam takie kłucia w brzuchu, momentami miałam nudności ale choruje ost na nerki i podobno przez to też pojawiają się nudności. Poszłam wczoraj do lekarza pani dr zrobiła mi usg dopochwowe i powiedziała ze jajniki są ok , w połowie cyklu jak to określiła i prawy jajnik z pęcherzykiem 20mm,ciaży też nie ma ale mogłam zajśc w poprzednim cyklu tylko że to był by przynajmniej juz 4tydz wiec do wykrycia. Endometrium mam 10mm podobno w ciąży jest wieksze. Dodam jeszcze że nie stosuję tabletek w dni płodne kochamy sie tylko w prezerwatywie a dni nie płodne stosunek przerywany(wiem jestem panikara). Wczoraj wieczorem okropnie zaczał mnie boleć prawy jajnik a nawet mam wrażenie że tyłek to jest 13 dzień mojego cyklu. Czy to jest owulacja? Od czasu do czasu miewałam bóle jajnika ale nie tak duże. Co o tym sądzicie? Proszę was o radę czy to jednak może byc ciąża? błagam wyraźcie swoja opinię bo zwariuję.

Gość gość
idź na beta hcg z krwi

Gość gość
testy wyszły negatywne więc raczej nie jesteś. a okres czasem może być mniej obfity. skoro to byłby 4 tydzień ciąży to tym bardziej usg dopochwowe by wykryło. zaczekaj trochę i zrób test ale jeśli chcesz wiedzieć teraz to idź na badania krwi. będziesz pewna na 100%