Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zrezygnowana83r

Mąż and Moja Mama

Polecane posty

Słuchajcie juz dłużej tego nie wytrzymuje czemu tu pisze bo nie mam do kogo odezwać sie i pogadać o tym co mnie męczy 10 lat po ślubie dwójka dzieci , wszystko byłoby ok gdyby nie to że nienawiść mojego męża do mojej mamy i braty stała sie juz jego choroba , a on tego nie widzi , ja juz mam dosć słuchania jaka moja mama jest leniwa , fałszywa , brat pasożyt nierób - nie każdy jest idealny . Moja mama nigdy nie pracowała , ale tak sie dogadali z tata i to im odpowiadało , zajmowała sie naszymi dziecmi przez 8 lat i co teraz słysze mam mame leniucha . Każda wizyta u niej każdy telefon , zaraz kupe wyzwisk w ich strone jacy to oni źli , ale jak mieszkalismy w ich mieszkaniu to byli fajni , jak mama zajmowała sie dziewczynami tez była fajna , ( teraz duzo czasu spedza na działce odpoczywa i nie zajmuje sie tak czesto dziewczynkami sporadycznie ) , zdaża jej sie odmówic bo nie może wtedy to jest wielka awantura , nie potrafię ich pogodzić moja mama gada na męza on na ni a ja słucham i nic nie mówię brak mi sił . Co robić wynieść się od męża na jakiś czas żeby miał nauczkę że mimo wszystko powinien szanować moja mamę, on uważa że jako babcia powinna zawsze mieć czas dla naszych dzieci Przepraszam za moje błędy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować