Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spacerówka Maclaren xt

Polecane posty

Gość gość

Czy poleciłybyscie te spacerowke ? Czy dobrze się prowadzi ?

Gość gość
Nie kupuj,to straszny szit.

Gość gość
A czemu ? Powiedz mi, bo nie mogę się zdecydować, a może polecisz coś innego ?

Gość gość
Małe kółka,ciężko się prowadzi a po trzech miesiącach się połamała.Pieniądze poszły w błoto

Gość gość
Ja mam i jestem bardzo zadowolona, uzywam przy drugim dziecku, to moja 3 spacerowka a piaty wozek i jest jak dotad najlepsza, ma spore siedzisko i kolka jak na spacerowke, latwo sie sklada, jest leciutka jak na swoj rozmiar i lekko sie prowadzi, rozklada sie na plasko, jest bardzo wytrzymala i moja ma dozywotnia gwaracje na stelaz i kolka, polecam jak najbardziej

Gość gość
Up please

nie mam tego modelu ale moge polecic Maxi Cosi Noa jest bardzo fajna leciutka dobrze jezdzi, a po zlozeniu ma fajna opcje ciagniecia jak wlizka :)

Gość gość
na temat xt się nie wypowiem, ale mam questa i volo. oba swietnie się prowadzą, są lekkie i zwrotne. wiadomo do lasu z takimi kółkami nie pojedziesz, oba te modele mają mniejsze koła od xt a na co dzień nie narzekam. po polnej drodze ciężko się jedzie, ale to nie wózek na takie warunki, jednak przejechaliśmy i nic się nie stało. co do wytrzymałości, to są b.dobre wózki, z dożywotnią gwarancją na stelaż,więc niech to nikt nie chrzani, że się rozpadł po 3 miesiącach. wytrzymują obciążenie do 25 kg a nie do 15 jak większość, bo są tworzone na rynek amerykański. volo mam stary, ma kilka lat i już zapewne kilku użytkowników, kupiłam za grosze na allegro i lepszego wózka nigdy nie miałam i nie wygląda by miał się rozpaść :P

Gość Marion_Silver
jakbym miala wybierac miedzy maxi cosi a maclarenem to wybralabym maxi cosi, moim zdaniem duzo porzadniejsza firma jesli chodzi o wozeczki

Gość gość
ja mam xt i jestem super zadowolona, mam w niebieskim kolorze, jest bardzo wytrzymala bo bardzo czesto latamy samolotem i wiadomo jak tymi rzeczami rzucaja do luku a wozkowi sie nic nie stalo, jest lekka, super zwrotna i wygodna dla dziecka, moja tez ma dozywotnia gwarancje na kolka