Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lutka2015

Styczniówki lutówki 2015 r.

Polecane posty

Witam Zapraszam wszytskie mamy z terminem na styczń/luty 2015 r. ja już po teście sikańcu i HCG - wsytsko pozytywne :) w poniedziałek wizyta u gina. Boję się jak cholera czy wsyztko ok:/ Przyłączycie się?

Gość gość
Witam :) Jestem w 8 tygodniu ciąży, termin mam na 8 stycznia:) Jest to moja druga ciąża, Wczoraj byłam na badaniu usg i słyszałam bicie serduszka mojej fasoleczki, Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie styczniowe! Sylwia

Gość evvvvve
ja ma termin na 14-01. juz jestesmy po 1 usg jescze nic nie było widac, na 2 ide 04-06

Gość gość
Dziewczyny... Powielacie tematy...

Gratuluję ja się boję że poniedziałek to za wcześnie na serduszko bo u mnie 6 tydzień się zacznie ale już nie wytrzymam bez potwierdzenia. U mnie to też 2 dzidzia.

ja nie znalazłam takiego tematu, są tylko staraczki, chyba ze się mylę.

Gość haryholegirl
Ja mam termin na 21.01. Drugie dziecko. Na razie na usg bylo widac tylko malenki pecherzyk. Dzis ide kolejny raz, może sie cos wiecej pokaze :)

Gość gość
evvvvve pewnie wtedy usłyszysz bicie serduszka:) Wszystko zależy od sprzętu jaki ma lekarz.

Gość gość
na stronie drugiej to macie..

no i musi być 6 tydzień bo wtedy rozwija się serduszko. ciekawe czy u mnie w 5 tyg i 2 dniu już coś będzie :) tak bym chciała... bo jeszcze się do końca nie cieszę :/

w 5 tyg widziałam tylko plamkę i jakąś kropkę w środku ale zawsze coś :)

Z tygodnia na tydzien dzieciątko bardzo szybko rośnie, wczesniej miało kilka milimetrów a teraz 1,5 cm :) Pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży to też się dziwiłam jak takie fasoleczki szybciutko rosną

Mnie pierwsza ciąża szybko zleciała a teraz mam zamiar się drugą rozkoszować i przeżywać każdy moment, każde kopnięcie, ruchy itd :) bo to już ostatni raz :)

lutka2015- jaka bedzie roznica wieku miedzy Twoimi maluszkami? jesli mozna wiedziec oczywiscie, dla mnie ta druga ciąża to też bedzie ostatnia, nie planujemy z mężem kolejnej :)

Hej , ja dzisiaj rozpoczelam 7 tydzień wg USG, bo ciąża jest młodsza o tydzień , tak bo byłby juz 8 :(. Nie wiem jak wy ale ja mam ciągle obawy czy wszystko będzie dobrze, poprzednia ciąża obumarla miałam zabieg nie chce przeżywa z tego kolejny raz. W tej ciąży wystąpiły u mnie brązowe plemienia wprawdzie jednodniowe w 6 tygodniu i 3 dniu wyladowalam w szpitalu ale jutro juz wychodzi wszystko jest ok serduszko nadal bije wyniki ok ale i tak jestem pełna niepokoju

Hej , ja dzisiaj rozpoczelam 7 tydzień wg USG, bo ciąża jest młodsza o tydzień , tak bo byłby juz 8 :(. Nie wiem jak wy ale ja mam ciągle obawy czy wszystko będzie dobrze, poprzednia ciąża obumarla miałam zabieg nie chce przeżywa z tego kolejny raz. W tej ciąży wystąpiły u mnie brązowe plemienia wprawdzie jednodniowe w 6 tygodniu i 3 dniu wyladowalam w szpitalu ale jutro juz wychodzi wszystko jest ok serduszko nadal bije wyniki ok ale i tak jestem pełna niepokoju

Gość gość
11:59 - one I tak będą tu pisać... nie wytłumaczysz... ja próbowałam ale widzę, ze dalej nic..

Gość gość
kurcze nie rozumię czemu się denerwujecie u Was są lutówki a tu styczniówki głównie. jak się uda to zmienię temat i wtedy będzieok?

Gość evvvvve
co za róznica ten temat czy inny. Dale mnie tez to 2 ciąza mam juz synka 3 latka i teraz wiem ze to córeczka:D

Gratuluje Wam!!! ja już bym chciała być po usg i mieć ta pewność, ze baby tam jest :)

i jeszcze jedno córkę urodziłam latem a teraz będzie zima i mnie to trochę przeraża:( spacery,ubieranie...:( któraś z Was rodziła zimą?

Gość evvvvve
ja urodziłam synka tez latem więc syczen będzie dla mnie nowością z noworodkiem, ale z drugiej strony myslę że to dobry moment bo wiadomo zima, grube ubrania, brzuszek po porodzie - bedzie czas do lata na zrzucenie- to na razie jedyny plus jaki znalazłam :D co do usg to jesli robiłas bete i zgadza sie z mozliwym terminem zapłodnienia to powinno byc Ok. Mnie z kolei przeraza fakt bliżniąt - juz 2 razy miałam sen ze nosze bliźniaki... ehem

dziewczyny :) moze przyszla zima bedzie taka jak w tym roku łaskawa :) wiec moze szybciej wyruszymy z naszymi malcami na spacery :)

no o tym odchudzaniu to już też myślałam:) i fajnie z wakacjami bo w tym roku można jechać i w przyszłym też :)