Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY chyba skrzywdziłam córcie

Polecane posty

Gość gość

jest na piersi 4 miesiace i w weekend musiała zostać z teściową sama. Nie mam laktatora a nie chciało mi sie skubac brodawek aby pokarm odciagnac wiec machnełam na to ręką ( głupia byłam) i kazałam podać mm. przez całą sobote jadła to mm , noc i kawalek niedzieli :o wracamy w niedziele a mała marudna, płaczliwa jakas niespokojna...myslalam ze to dlatego ze nie slyszala mojego bicia serduszka ale brzuch twardy i tylko prukała od czasu do czasu :( w pon, wtorek było to samo ! dzis sroda a ona nie może się wykopkać. czy iść do pediatry? Czy włożyć do pusi termometr? nie wiedziałam ze to mm tak zadziała :( mam wyrzuty sumienia, jak jej pomóc????

Gość gość
Kup gliceryne w aptece. Jest w takich specjalych pojemniczkach z aplikatorem. Aplikuje sie do pupci odpowiednia ilość i po krzyku. Latwiej sie zalatwi. Nie pchaj tam zadnego termometra ani nic innego.

Gość gość
wykopkać?? Gdzież ten termometr chcesz wkładać? włóż doodbytniczo czopek glicerynowy a nie termometr.

Gość gość
Zwykły czopek podaj i tyle. Są takie mniejsze dla dzieci. Ale panikara z ciebie. Jak się karmi mm to trzeba dziecko dopajać.

Gość gość
Boże, wszystkim młodym matką mózg zabiera ??? Wykopkać ? Pusi ? Dzizussssss !!!!!!

Gość gość
Matkom ... Poprawka !

Gość ty na powaznie
"myslalam ze to dlatego ze nie slyszala mojego bicia serduszka" ??????

Gość gość
Do pusi? Daj espumisan i przepoj woda przegotowana.

Gość gość
do pusi? wykupkac? :) :O

Gość gość
w ten pusty łeb sobie wsadź ten termometr, bo najwyraźniej móżdżek się zagotował :O

Gość gość
Pusia to dla ciebie o***t dziecka? Czy może do cipki chcesz jej coś włożyć?? słownictwo masz na poziomie gimnazjalnej mamy... Dawaj dziecku dużo wody do picia, często przystawiaj do piersi. Odciągasz mleko skubiąc brodawki?? To jakas supernowa metoda, opatentuj, będziesz bogata.

Gość gość
Espumisan na zaparcia??? Czopek lepszy, albo herbata rumiankowa ewentualnie.

Gość gość
Ale ze co,z d/u/p/s/k/a k/u/p/s/k/o nie chce wyjsc?

Gość gość
Pusi? Tak mój mąż mówi o mojej vaginie :/ Żadnego termometra!!!!!!!!! Czopek glicerolowi - 1/2 i pomoże.

Gość gość
Ale skad wiesz ze ma zatwardzenia? Mleko nie spasowalo i brzuszek boli. Przepoj woda i podaj espumisan i powinno pomoc. Moj syn robi kupke raz na tydzien wiec to nie tragedia ze twoja cora nie robi kupki wazne tylko zeby brzuszek nie bolal.

Gość gość
nie chciałaś skubać brodawek to jak wytrzymałaś bez przystawienia dziecka - już byś miała zapalenie - PROWO

Gość gość
Ale czopek NIE Do PUSI tylko do O***TU

Gość gość
idz do apteki i popros o czopki dla niemowlat.

Gość gość
to Prowokacja, dzisiaj sroda a dziecko od niedzieli nie moze zrobic kupy, kto normalny by tyle czekal przy niemowlaku zeby cos z tym zrobic, kazdy normalny czlowiek juz dawno by sie udal do apteki.

Gość gość
NIE!KUPA RAZ NA TYDZIEN NIE JEST NORMALNA

Gość gość
nie karmcie trolla. tego albo nie pisze matka, albo ma przy tym niezły ubaw szczypiąc brodawek nie ściągnie się mleka termometr jest wyłącznie od pomiaru temperatury no i ta "pusia"- musi się komuś nudzić