Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać kasjerkę w biedronce?

Polecane posty

Gość gość

Jedna z kasjerek w biedronce, w której kupuję, bardzo mi się podoba. Młoda, ładna, zgrabna wygląda na inteligentną i wykształconą. Jej koleżanki nie są tak ładne i wyglądają jak zapuszczone kocmołuchy po zawodówce, sfrustrowane samotne matki - nigdy nie patrzą w oczy, nie uśmiechają się, nie zażartują - tylko recytują te swoje formułki: "Reklamówkę? Dwadzieścia złotych i trzynaście groszy. Trzynaście groszy? Dziękuję, zapraszam ponownie" Ta "moja" jest zupełnie inna. Przede wszystkim uśmiechnięta i rozgadana. Nie nosi obrączki ani pierścionków, więc chyba jest wolna. Znam tylko jej imię z identyfikatora. Nie ma jej na portalach społecznościowych.

Gość gość
Ty stawiasz na krótkotrwałe relacje z prostytutkami - ja na dłuższe relacje z normalnymi dziewczynami. Gdzie tu desperacja?

Gość gość
Pokaż jej 20zł.

desperacja jest u ciebie, bo ja idę tylko po przyjemność a ty chcesz brać kogoś z nizin na dziewczynę

Gość gość
Różne kobiety zarabiają ciałem, haha, byś się zdziwił i nigdy nie pomyślał, natomiast do Biedronki to idzie pracować nizina społeczna, tu się zgodzę. I co z tego? Skoro to chłopakowi odpowiada to niech się za nią bierze.

Gość gość
mierzę siły na zamiary. Nie mam szans u pani mecenas, lekarz, architekt. Kasjerka z dyskontu byłaby akurat, jeszcze jak miła i ładna? I prawdopodobnie z dyplomem wyższej uczelni?

Gość gość
Z nizin społecznych są inne kasjerki w tej biedronce, opisałem je w pierwszym poscie. Ta moja odróżnia się od nich wszystkim - wiekiem, urodą, uśmiechem.

Gość gość
To proste. Musisz coś wiedzieć, że za długo przy kasie z nią nie porozmawiasz, bo raczej w biedrze jest zawsze sporo ludzi i nie dość, że się zaczną niecierpliwić to jeszcze Ty i ona odczujecie dyskomfort. Ja kiedyś zrobiłem tak, wydrukowałem sobie wizytówkę z imieniem i nr tel, po zapłaceniu, powiedziałem coś w stylu, kurcze nie pamiętam co powiedziałem :) i dałem wizytówkę, zadziałało, ale okazało się, że to nie materiał na dziewczynę tylko na dobry sex. Czyli efekt został osiągnięty :)

Gość gość
Za każdym razem dawaj jej napiwki 20 zł, powina zwrócić uwagę :D ...i mów do niej wierszem

Gość gość
Jacy podrywacze tu siedzą :D

Gość gostek lubelski
ja nie podrywam kasjerek w marketach,ja w dekolt im zagłądam...:)

Gość gość
bez napiwków zwraca na mnie uwagę i rozpoznaje z daleka. Uśmiecha się do mnie i strzela oczami w moim kierunku gdy jeszcze stoję na końcu kolejki. Pierwszy normalny pomysł, ten z wizytówką. Rozważę. Póki co czekam na jeszcze.

Gość gość
najlepiej przebrać się za mszycę, bo biedronki lubią jeść mszyce :D :D :D

Ja mam to samo z jedną aptekarką, ale ona być może ma męża.

Gość gołogłowy
Nie pieprzcie gupot bo w biedronkach i innych marketach pracują coraz ładniejsze babki a nie jak jeszcze 10 lat temu brzydkie baby z muchami w nosie.Teraz brzydkich nie chcą zatrudniać tylko co najmniej przeciętne z wyglądu dziewczyny.Np.u mnie na osiedlu w markecie znanej sieci niemieckiej 8 kasjerek na 10 to ładne zgrabne dziewczyny ale niektóre mężatki.Z jedną jak sie chciałem umówić to powiedziała że nie jestem w jej typie a potem że ma męża :-)

Gość cisco
no i co, poderwałeś juz?

Gość gość
tak, już poderwałem. Wczoraj wręczyłem wizytówkę, za chwilę zadzwoniła, a po godzinie uprawialiśmy szalony seks na biedronkowym parkingu w jej samochodzie

Gość edek75
sprobuj zaplacic karta

Gość gość
Musisz wyciagnac wszystkie atuty. :)

Hmmm nie wiem jak tam jest w tej twojej biedrace ale w miastach w których ja na ogół się obracam pracownicy biedronek maja różne zmiany czy zajęcia tzn chodzi mi o to że czasem ci z kasy wykładają towar na półki, sprzataja i takie tam ... To dobrze było by jak byśsspotkał ja właśnie w takiej sytuacji miedzy półkami bo wiesz łatwiej jest wtedy porozmawiać i może zdobyć nr niżgdy siedzi za kkasą bo wtedy a zwyczaj kolejki są i nie ma jak pogadać bo w okół pełno ludzi

Yyyyy nie doczytalam do końca... A widzę że historia z biedronki miała już happy end:)

Gość obserwatel
w marketach pasztety wykładają towar a piękne siedzą na kasie ale mówię ogólnie a nie o biedronce

temat już od kilku miesięcy zamknięty, ale mimo wszystko muszę się wypowiedzieć. może nikt tego nie przeczyta, ale muszę dać "upust emocjom". zwracam się do "inteligentnego pana z wyżyn społecznych", jeśli uważasz, że pracownik marketu to ktoś z nizin społecznych, wiedz że mocno się mylisz. tak jak wspomniał chłopak, który rozpoczął temat, pracują tam często osoby ładne, uprzejme i wykształcone :) mam nadzieję, że w końcu zdobyłeś numer tej kasjerki.

Gość gość
Jula ma racje, gdzieś trzeba pracować a pracy mało, zwłaszcza na stałą umowę .Co to szkodzi, że osoba po studiach zahaczy sie na jakis czas w markecie? żadna ujma

Gość gość
Zadna praca nie hanbi, a z ta osoba z wyzyn spolecznych ,a w tym samym czasie nizin intelektualnych nie warto dyskutowac dziewczyny ;)

Gość Arkadiuszz
A można wiedzieć w jakim mieście znajduje się ta biedronka w której ona pracuje ?