Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozoweokulary

Jak się zemścić na facecie?

Polecane posty

Właśnie zakonczył się mój prawie 8 letni związek bo jak się przypadkiem okazało, mój ex oszukiwał mnie na każdym kroku a ostatnią delegację zrobił sobie sam, do swojej przyjaciółki Potrzebuję więc pomocy. Chcę się na nim zemścić, najlepiej przez internet i anonimowo, tak żeby mu zatruc życie i żeby zrozumiał, jaki bląd popełnił macie akieś pomysły? może coś z własnego doświadzenia? myślałam o masowo wysyłanych smsach ale potrzebuje czegoś mocniejszego

Gość gość
Szukam kogoś podobnego, ale tutaj na forum to nie bardzo

Gość gość
daj se siana, co to ci da kobieto? wszelkie "zemsty" mszczą się na adresacie. złość, frustracja wprawiona w ruch wraca do właściciela i uderza go mocniej. zapamiętaj!

Gość gość
ale tak zostawiać bezkarnie palantow?

Gość gość
mój związek zakończył się po 11 latach. i co, uważasz, że mam go zmusić aby do mnie wrócił? ani mi to w głowie. niech się bawi dalej..

Najlepszą zemsta będzie jak zobaczy,że błyszczysz u boku innego faceta.Inna zemsta nie przyniesie ulgi a skoro Cię zostawił i oszukiwał to żadne Twoje wyskoki nie zrobią nim wrażenia.Olej go i zajmij się teraz sobą by wyglądać pięknie.Wiem to sama po sobie.

Gość gość
autorce nie chodzi o powrót, tylko o to, że ją oszukiwał

Gość gość
rozoweokulary daj namiar na siebie, możemy pomóc sobie wzajemnie

Gość gość
Tobie zmarnował najlepsze lata, a mnie całe zycie

Gość gość
mścić , po co, wróci do h**a ze zdwojona sił a bądz mądra tylko płytcy i głupi kretynie sie mszczą zauważ na forum nieudacznika

nie chce zeby do mnie wrocił tylko chce mu zatruć życie, niech też pocierpi! @gosc: rozoweokulary85 konto na wp

Gość gość
Ciesz się kochana, że nie wzięłaś ślubu z takim łajdakiem Potraktuj ten fakt jako ostrzeżenie. Mnie tak obskoczył, udawał, grał rolę najlepszego aktora, a po slubie zmiana o 180 stopni. Zmarnował mi całe długie zycie

Gość gość
zapisałam @, ale napiszę później wieczorem, bo teraz muszę stąd zmykać razem coś wykombinujemy

może i macie racje ale nie daje mi spokoju że on teraz bawi sie w najlepsze, podczas gdy mi runął caly swiat :(( sprawdzilam że mam ciągle dostep do jego starej poczty, może powinnam wysłać cos kompromiutującego do jego kumpli? albo od razu do wszystkich odbiorców? @gosc dzieki, czekam!

Tak "zatruj mu życie" bo cię zostawił :D Dokop mu, narób mu fetoru w pracy, domu, u sąsiadów, a na koniec - odbierz sobie życie :P Masz wszelkie symptomy, żeby cie zamknąć w pewnym domku bez klamek i to na długo, niestety.

Zemścisz się a później on odkryje,że to Ty i wtedy dopiero będziesz cierpiała.Olej go bo szkoda czasu na myślenie o takim dupku.Nie pierwszy związek i nie ostatni pewnie i na każdym będziesz się mściła?Zachowujesz się jak wariatka i dajesz mu do rąk argumenty,że jednak dobrze zrobił zostawiając Cię.

nie chce sobie odbierać życia, bo nie jest tego wart, chcę tylko odwetu i nie wierze że ty bys normalnie zareagowała gdybys odkryła że ktos dla ciebie najbliższy prowadzi podwójne życie

Gość gość
możesz pozwać go do sądu o oszustwo, naciąganie, wyłudzenie pieniędzy i zażądać odszkodowania!

Byłam z kimś 14 lat i jak się okazało mój facet przez 5 lat miał podwójne życie.Wiem jak się czujesz ale zareagowałam normalnie.Wywaliłam go z domu i zajęłam się sobą.Realizowałam swoje plany i marzenia.Poznałam obecnego faceta,przy którym zaczęłam pięknieć.Gdy ex zobaczył mnie na ulicy to prawie się obślinił.Podszedł i powiedział,że fantastycznie wyglądam i jaki był głupi,że mnie tak oszukał.Stwierdziłam tylko,że owszem był głupi ale chcę mu podziękować bo gdyby nie był takim (cenzura) to nie byłabym teraz zaręczona i szczęśliwa tylko nadal siedziała z takim gnojem jak on.Mina bezcenna :D

Gość gość
na twoim miejscu pokazalabym swoja klase nie zemsc sie ! wrecz przeciwnie choc wystrojona i wesola napewno znajomi mu doniosa ze jestes szczesliwsza niz z nim bo zylas w zaklamanym zwiazku,masz napewno znajomych (kolegow) rozerwij sie a wiadomosci szybko sie roznosza,pokasz mu jakim zerem jest zemsta nie ma sesu,a ta lalunia szybko sie nim znudzi i mu rogi przyprawi,bedzie chcial wrocic a ty go olej

Gość gość
Najlepszą zemstą na mężczyźnie jest wyjść za niego za mąż :P

Gość gość
jeśli będziesz się mścić na eksie to całkowicie stracisz w jego oczach, będzie cię uważał za psychicznie niezrównoważoną i na pewno go nie odzyskasz a wręcz przeciwnie zerwie z tobą wszystkie kontakty a nawet może sobie załatwić zakaz zbliżania się do niego w Sądzie

Gość gość
może załatwić sobie w Sądzie

Gość gość
Witaj. Ten człowiek jest dla ciebie niedostępny emocjonalnie, jeżeli cię to pociesza, to w mojej ocenie, jest niedostępny dla każdej kobiety, bo jest całkowicie skupiony na sobie i swoich potrzebach. Aby kogoś "DOTKNĄĆ", ta osoba musi mieć do nas jakiś stosunek emocjonalny. Z tego co piszesz, twój partner od dawna takiego stosunku do ciebie nie miał, było mu z tobą wygodnie, a sam żył, jak chciał. NIE MOŻESZ GO DOTKNĄĆ!!!Jak możesz się na nim zemścić- no pewnie jakiś kłopotów możesz mu narobić, nasłać na niego zbirów, którym zapłacisz, wysłać kompromitujące e-maile do kolegów. tylko zważ na jedno-to co zrobisz przede wszystkim UDERZY W CIEBIE, bo szarganie komuś opinii, wszystko jedno, zawinione czy nie, jest karalne, poza tym sama zrobisz sobie wśród osób trzecich , w tym jego kolegów opinie lekko niezrównoważonej-bo co obchodzą jego kolegów czy znajomych stosunki miedzy wami???Ci ludzie mają swoje życie, i jego postępowanie wobec ciebie , nie zmieni ich stosunku do niego, będę po prostu zażenowani, ale dlatego, że cię oszukiwał i porzucił, oni znajomości z nim nie zerwą!!! Mówię ci. Jedyne co możesz, to zachować klasę!!! Porozmawiaj z nim, ale spokojnie, a jeżeli nie dasz rady, napisz list, albo -e-maila, jak bardzo go kochałaś, jak bardzo cię zranił, jak bardzo jest nie fair wobec ciebie, napisz, że traktując ludzi tak jak ciebie potraktował sam nie szanuje siebie i jest SŁABYM, TAK SŁABYM człowiekiem. Grzecznie poproś, aby więcej się z tobą nie kontaktował i zamilknij. Jeżeli dasz radę wytrzymać, on za jakiś czas zacznie cię szukać- 100% pewności, wtedy możesz mu grzecznie podziękować za znajomość. A obecnie zamknij drzwi przeszłości , weź głęboki oddech i weź się za szukanie, albo raczej pozwól się znaleźć, komuś nowemu. Trzymaj się.

ehh łatwo mówić :( nie wiem czy się powstrzymam, za bardzo mnie zabolało to wszystko dlatego jesli macie jakies wskazówki jak mogę się zemścić to będę wdzięczna, mysle ze to przyniesie mi ulgę i będę mogła isć dalej i o nim zapomnieć

Gość gość
Ile macie lat? Nie mścij się, jego i tak to nie ruszy a tylko tak jak ktoś napisał wyżej, ośmieszysz i poniżysz się w jego oczach. Najlepsza zemsta to brak zemsty. A jeszcze możesz mieć problemy w sądzie, gdy np. coś kompromitującego wyślesz jego znajomym na jego temat. On i tak Cię nie kocha :( Rozumiem że Ci ciężko, ale zemsta naprawdę nic nie da, kiedyś to zrozumiesz. Mszcząc się tylko mu pokażesz jaki on jest ważny. A jeszcze Ci sprawę cywilną założy w sądzie.

Ja tuż przed 30, on 4 lata starszy. Nie chce żadnej sprawy w sadzie dlatego pomyslałam o zemscie przez internet, tak żeby nie dało się niczego udowodnić

Gość gość
najlepszą zemstą jest nie interesowanie się całkowicie tą osobą jak coś będziesz robić głupiego to pomyśli że jesteś wariatką