Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GEJE A LESBIJKI

Polecane posty

Gość gość

dlaczego do kur** nędzy faceci lesbijki są w stanie zaakceptować, ale gejów już nie...

Gość Krol Midas
probowalas na odwrot statystykowac?

Gość gość
TAK I JA NIE MAM Z TYM PROBLEMU

Gość gość
lesba z krwi i kości jest o wiele gorsza niż pierwszy lepsze gej, poza ty lesbijek jest mało większość to biseksualistki

Gość gość
to dosyć proste; wyobrażenie sobie dwóch lasek razem ma dla nich posmak czegoś podniecającego, bo kobieta jest podniecająca dla heteryka. A więc podwójnie jest. A dwóch facetów? Skoro jego samego facet nie kręci to i dwóch nie będzie. A poza tym podświadomie czuje się nieco zagrożony, że może chciałby z nim (choć jak patrzę na naszych "mężczyzn" buraczanych, to nawet kijem bym nie dotknął i dziwię się co te laski w nich widzą :o )

Gość gość
wont pedaluchy na wasz fora tęczowe

Gość gość
najgorsze jest to, ze mezczyzna hetero nie szanuje geja, a kobietty hetero nie mają nic do lesbijek, ja np mogłabym pocałować kobietę w ustal nawet lesbijke a co mi tam w mezczyzna hetero wolalby sie zabić niz ocałowac geja

Gość gość
bo się panicznie boi, że mogłoby mu się spodobać 🖐️

Gość gość
jesli jakiś znajomy mi mówi ze brzydzi się gejami etc to odsyłam do filmu w imie ojca

Gość gość
19:29, co ty pierdolisz... jestem dziewczyną hetero i geje tak samo jak i lesby są dla mnie obrzydliwe, nie akceptuje ich w takim samym stopniu. o całowaniu czegoś takiego nie wspomnę. ohyda, jeszcze się zarażę... wiele bab jest po prostu pojebane jak mogłyby pocałować drugą babkę i nie uważają tego za zachowanie homo.

Gość gość
zarazić czym..... co za ciemnogród o ja nie wierze .....

''najgorsze jest to, ze mezczyzna hetero nie szanuje geja, a kobietty hetero nie mają nic do lesbijek'' Ale bzdura. Glupia kobieta nie uszanuje i lesbijki, a madry facet nie bedzie uzaleznial szacunku do kogos od tego, jakiej jest orientacji. Malo co mnie tak kreci jak mezczyzna bez 'gejo-fobii'.

Gość gość
to już nawet nie chodzi o tolerancję... wy jesteście niedouczonymi tłukami poprostu a nie homofbami

Gość gość
Ja mam do lesbijek i gejów stosunek ten sam - niech żyją prywatnie jak chcą, przeciwny im jestem dopiero jak wychodzą na ulicę i wciskają każdemu heterykowi że jest homofobem. A my, faceci, cóż... Czasem myślimy fjutem. 2/3 facetów uważa, że dwie kobiety razem nagie to podniecający widok, a połowa z tego ich wzajemne pieszczoty odbiera za odwalanie za niego gry wstępnej, a tak naprawdę skrycie pragną jego pałki (co jest bujdą).

Gość gość
dlaczego homoseksualista nie może wyjść na ulice i się ujawnić bo co? bo polski macho ma jakieś ale wzwiązku z tym?

Gość gość
hetero nie wychodzą na ulicę i nie krzyczą, że wszyscy mają ich szanować, bo są hetero. Porządek na świecie musi być. Bogatsi są lepsi od biednych, mądrzy od głupich, biali od czarnych i hetero od homo. Więc przestańcie mi tu pieprzyć o jakiejś zasranej tolerancji, która po prostu nie istnieje i nie ma prawa istnieć, bo wygrywa zawsze najlepszy i tyle.

Gość gość
otóż to... jak idę przez mistao i widzę pary hetero liżacę się na ławkach w parku to rzygac mi się chce, ja ze swoim facetem nie robie tego, bo nie zachowujemy sie jak gówniarze, a te całe małolaty to ja pierdziele..... i co ci sie lizą i macają i to wam nie przeszkadza a taki gej idzie z partynerem za reke sie trzymaja i od rasu plujecie na nich ..... zanujacy jesteście