Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

Szczerze, Ci, którzy mnie znają, uważacie, że może się dla mnie znaleźć facet

Polecane posty

Gość heloiza999

kiedy,s jakikolwiek, który podzieli i zaakceptuje moje poglądy na rodzinę? ale bez złośliwości, tylko szczere opinie

oczywiście, Helciu, mniej prawdopodobne, że się "znajdzie" facet dla mnie, no ale ja go nie szukam, po, co on i tak istnieje i się niedługo zjawi;)

oczywiście, Helciu, mniej prawdopodobne, że się "znajdzie" facet dla mnie, no ale ja go nie szukam, po, co on i tak istnieje i się niedługo zjawi;)

Gość gość
Nie byłabym taka pewna Broken, loszko.

Gość gość

Gość gość

ostatnio zrozumiałamz naszej rozmowy, że mówisz, że nie chcesz mieć dzieci. byłam w szoku! to jak w końcu jest? bo w takiej opozycji do mnie stoisz zawsze, że aż nie mogłam uwierzyć! a tak twoja wypowiedź zabrzmiała

Gość gość
Uwielbiam stwierdzenie- każdy kiedyś znajdzie swoją drugą połowę...:(

Gość space 1999
Bardzo dobre to stwierdzenie jest. Tym bardziej, że tych połów to można mieć dużo i żadna nie pasuje, trzeba kolanem dopychać

Hela - nie chcę dzieci bo nie odczuwam takiej potrzeby, ale nie uważam dzieci gwóźdź do trumny związku. Nie wszystko jest czarno-białe.

Nie wiedziałam...ale rozmawiałaś o tym z partnerem? Aleś mnie zaskoczyła, nie wiedziałam, nie powiedziałabym.... no wiesz...ja dziś mam w sobie full empatii wobec dzieci, bo widziałam drastyczną reklamę na fb o tym, jak co lato umiera nawer 1500 dzieci, bo rodzice ich zostawiają samych na parkingach w samochodach, tak jak psy czasami. Weszło takie prawo, że jak pies jest sam w samochodzie w upał, to jest prawo wybić szybę. Tak samo z dzieckiem powinno być. Reklam apokazywała, jak dziecko stopniowo poci się, cieżko oddycha, krzyczy, płacze, cmoka aż w końcu zbliżenie na klatkę piersiowa, regularny oddech i nagle przerwany, I rodzice spokojnie wkolejce do kasy w supermarkecie. I k***a czemu go nie wzięli do tego sklepu??? ja p******ę, co za problem, wózek, dzieciaka na szelki i robisz zakupy z nim, ja jebię.

Hela - masz prawo wybić szybę jeżeli dziecko jest w samochodzie...i zadzwonić po policję. Tak, rozmawiałam z nim, jemu też się do dzieci nie spieszy. Może kiedyś, ale takie "kiedyś" często przechodzi w "nigdy".

O. to Ci nowina. No, ale dla psów też to prawo powinno obowiązywac, bo to barbarzyństwo. W*******m sie na tym filmie, dzis jestem mocno prodziecinna, Każdy rodzic umie p*******ć, że kocha, że kocha i wsyztsko zrobi i zniesie dla dziecko wszystko. I to sa też Ci, że gotują dzieciaka żywcem, bo przewidzą, że synowej będa nienawidzieć, przewidzą, że trzeba zademonstrować jak to same sobie nic się nie kupi,a wypłata cała pójdzie na dziecko, ale tego, że dziecko ugotuje żywcem, k***a mać, nie przewidzi.....;-/// a myślisz, że jakbyś ją na kafe spytala kogo kocha najbardziej i jak wspomina cudowne, rozkoszne chwile tuż po porodzie, to by się nie zesrała nad pięknem rodzicielstwa?? brzydze się ludźmi. Ja mając poglądy jakie mam, uważam, ze nigdy bym dziecka samego nie zosatwila, bo akurat ugotowanie to tylko jedna z rzeczy, jakie mogły się stać. Równie dobrze nawet bez upału, ktos móglby np. wybić szybę i porwać dziecko do pedofilskiego burdelu w meksyku. albo na nielegalny handel adopcyjny. K****. Milion opcji.

ach, widzisz Helciu, każdego coś gniecie, mnie 3 piwa polane mlekiem i stan upojenia, który nie przeszedł i nie wiem, co się dzieje wokół mnie, a Ciebie jakieś gotujące się mięsko w samochodzie

a mnie się wydaje, że ludzie są po prostu bezmyślni. Dlatego "wyskakują" na chwilkę do sklepu, zostawiają leki na widoku i pozwalają dzieciom głaskać obce psy.

Oj Moorland...dla mnie jedno i drugie stoi w sprzeczności. jak sie o kogoś kocha i dba, to nie ma miejsca na bezmyslność TEGO pokroju. CO innego wybaczenie sobie i innym drobnych błedów, również wychowawczych, ale nie kuźwa czegos takiego. Gadki o wielkiej miłości ze strony takiech osób traktuję za niewiarygodne. Bo jakby kochali, to by pomyśleli. A sytuacja jest przewidywalna, ja wiem, ze nie zawsze i nie wsyztsko sie przewidzi, ale tu akurat tak. Broken, co??? piwo z mlekiem??? coś Ty zrobiła ze sobą!;-0

Hela - uczucia nie zawsze idą w parze z inteligencją, niektórzy ludzie to idioci.