Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeWkońcuSięUdało

czekam i czekam proszę Was napiszcie co myślicie

Polecane posty

Gość MożeWkońcuSięUdało

hej. Dołącze tu by nie zakładać nowego posta. Okres spoznia mi sie 4 dzien. Miesiaczkuje jak w zegarku co 25 dni. Ostatni miałam 1.05 trwała 5 dni. Wiem że dla niektórych 4 dni spóźnienia to nic ale tak pragnę malucha z mężem że Warjuje :) Oczywiscie wspolzyje bez zabezpieczenia bo staramy sie o malenstwo. Test zrobilam w dzień planowanego krwawienia ale negatywny. Od paru dni dziwnie boli glowa., wczoraj plecy tak jak by przy nerkach, też od wczoraj mam uczucie że gad mi się dużo siku i tak jak by laskotalo gdzies w pecherzu sluz mialam ostatnio duzo takiego klejacego a od wczoraj go nie mam mam tylko takie uczucie że mokro mam w środku. Dziś rano brzuch zaczol bolec jak na @ ale jej nie mam i dostalam lekiej biegunki.i bol brzucha minol Czy myślicie że mimo negatywne testu mogę być w ciazy? Do lekarza oczywiscie terminy a jeszcze w dodatku ma urlop. Będę wdzięczna za jaką kolwiek odp. A przed @ piersi robily mi sie okragle a teraz nie. I jeszcze jedno pytanie. Bo jak byłam w przychodni to jakąś kobieta mi mówi zmierz sobie temperaturę rano w pochwie eH ale Ja nie mierzyłam nigdy to pewnie wynik jedno razowy sie nie liczy???

Gość dobraNadzieja
polecam test z krwi wiarygodny i nie drogi to co wydajemy każdego dnia na testy można lepiej i wiarygodniej wykonać w labolatorium.

Gość nadzieJaUmieraOstatnia86
mam podobny problem 7 dni po terminie @ test negatywny jeden zrobiony w 2 dzień spóźnienia

Gość gggggggggjlkj
Po prostu zróbcie test z krwi - beta hcg. Takie objawy pojawiają się później, może to jakaś infekcja?

Gość tezpragnebycmama
Hej dziewczyny. Mam 27 lat staram sie z mezem o malenstwo okres sie spoznia 6 dni ;) od kilku dni zauwazam u siebie dziwny bol glowy inny niz zawsze, bol plecow a raczej w okolicy nerek, twarde podbrzusze i czasem bol taki napadowy. A teraz najsmieszniejsze mam psa typu haski i . . .... uznacie mnie za walnieta ale moj pieszczoch zawsze mniej wiecej dwa Dni przed i w trakcie @ skakal mi na noge uznajac mnie chyba za pontencjalna kandydatke he he Czy myslicie ze moze bedzie malenstwo

Gość tezpragnebycmama
A teraz tego nie robi tylko mnie unika