Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego udaje Pan patriotę a jest zdrajcą narodu

Polecane posty

Gość gość

polskiego?

Gość fiołka fikołka
Młode głupie bezczelne, żujące gumę na oficjalnym spotkaniu, zero szacunku, kultury osobistej, dialogu, argumentów w dyskusji. Po prostu "gwiazdorzenie", żenująca postawa.

Gość pan premier Donald
uzasadnij swoją tezę pyskata smarkulo, a jak nie masz nic więcej do powiedzenia, to wracaj do elementarza

zgadzam sie z fiołką na 200 % nie jestem fanką Tuska ale jest on premierem a panna jest .... kim ? panienką bez podstawowych manier . I jakiej odpowiedzi się spodziewała ? żenujące widowisko .

Gość fiołka fikołka
Panna nie spodziewała się odpowiedzi. Źle rozumiane pojęcia: "bycie szczerym" i"posiadanie własnego zdania", dzieci uczą się takich postaw z mediów i jeszcze uważają to za wartość. Co więcej, niektórzy popierają dziewczynę, przypisując jej taką cechę jak odwaga. Czy odwagą jest komuś publicznie ubliżyć? Faktycznie może i w pewnym sensie odważna (akcent na w pewnym sensie), ale ja takiej odwagi nie cenię.

bycie szczerym i posiadanie swojego zdania nie wyklucza kultury . Zapytam jak Saleta o Adamka - ciekawe czy panna byliby tak odważna gdyby zadawała to pytanie Tuskowi bez kamer ? bez fleszy ? w rozmowie w cztery oczy ? wątpię .

Gość fiołka fikołka
przecież to było wołanie do mediów a nie pana premiera, w cztery oczy straciłoby sens :)

no tak , muszę przyznać że to nie przyszło mi do głowy :)

Gość gość
Bożż faktycznie , ta głowniara ośmieszyła siebie samą :) a nie Premiera ?Czym ta młoda osóbka chciała sie popisać, żująć gumsko? Może myślała ze to Stalin ?