Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjełybyście kwiaty od Donalda

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
tak nie zrobiłabym mu przykrości ,jak ta młoda głupiuśka świruska i przyjęłabym .Młodzi lubia sie popisywac przed swoimi rówieśnikami, niestety ..głupiuśni

Gość fiołka fikołka
Z tego co zrozumiałam, były to kwiaty, które pan premier dostał od uczniów szkoły, zatem nie kupił jej kwiatów, tylko chciał oddać te, które miał na zbyciu. Jako kobieta nie lubię takich gestów. Odpowiadając na pytanie: tak, przyjęłabym, są inne sposoby wyrażania swoich poglądów niż teatralne gesty czy mocne a zarazem puste słowa. Preferuję lakoniczny styl wypowiedzi, ale nie na zasadzie: jesteś zdrajcą, to by było na tyle. Jeżeli chcemy by nasze słowa były traktowane poważnie, zachowujmy się poważnie, a tak kolejny news z kategorii zabawnych informacji w serwisach informacyjnych.

Gość gość
przyjęłabym kwiaty , nieważne czy były by one zakupione czy nie, wzięłabym i wstawiła je do szkolnego wazonika :D

Gość indygoindywidualne
Nie wiem czy bym przyjęła, wiem na pewno, że nigdy bym się tak głupawo nie odezwała. Jesteś zdrajcą. I nic. I tyle. To tak, jak ten psychol, co bez zdania racji skopał niewinną kobiecinę. To nie odwaga smarkuli a poza bez żadnego uzasadnienia. Kwiaty dla niej? Lepiej w śmietnik, ten sam skutek. Buntowniczka.... idiotka nie warta mojego pisania.

Gość reginaaaaaaa
Co za głupia k***a z tej licealitski. Oczywiście że bym przyjęła ! Była bym posrana ze szczęścia że dostałam kwiatki od premiera :-)