Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lubicie swoja prace?

Polecane posty

Gość gość

Szczerze! Chodzicie do niej z przyjemnoscia czy jest nieprzyjemnym stresujacym obowiazkiem?

Gość dirta
nie lubie i szlak mnie z tego powodu trafia :(

Gość gość
ja swojej nie cierpialem do tego stopnia ze postanowilem odejsc, zniose ciezka prace bo juz takie mialem ale nie zniose traktowania mnie i innych pracownikow niezaleznie od plci jak smieci

Gość jooozek
lubię jak mam dużo pracy, a dziś szlag mnie trafia :o

Gość ineedhelpppppp
ja mojej nie nawidze, nie ze względu na ludzi bo są spoko, tylko ze względu na samą pracę, nienawidze!!!!!

Gość załamkaaaa
Pracę lubię, zarobków nie :P

pracuje po 10 godz w firmie, a w domu jeszcze chwile i zawsze pod telefonem. mimo to bardzo lubie, praca to moja pasja. z kazdym dniem z przyjemnoscia ide do niej. oczywiscie do tego wszytskiego jestem pracoholikiem i gdyby nie to, ze mam meza i mam po co do niego codziennie wracac to pracowalabym duzej

Gość TakaSobieMama2
Bardzo :) Lubie to co robie, lubie nowe wyzwania, czasmi pojawi sie jakis problem nad krorym trzeba troche poglowkowac .... Czasmi jest dapieprz a czasami sa takie dni jak dsisiaj, ze pol dnia na necie siedze i czekam az mi ktos da cos do roboty ;) Jakbym jeszcze dostala tak ze 20-30 procent podwyzki to juz by byla calkowita bajka :)

Gość gość
a gdzie pracujecie?

Gość tylkoona
lubie bo mam ruchome godziny pracy i rano nie muszę się stresować ze nie zdąże na czas, spełniam się w niej intelektualnie, daje mi ogromne możliwości rozwoju zawodowego i prestiż:) A co najważniejsze mam spokój bo dostaje do wykonania projekty z określonym dead linem i jeśli dobrze sie zorganizuje to pracuje sobie bez pośpiechu i stresówki. Gdybym jeszcze zarabiała więcej to byłabym w niebie

Gość gość
swoja prace kocham i nie zamienilabym jej na jakakolwiek inna. Daje mi ona ogromna satysfakcje, spore szanse na rozwoj oraz godne zarobki, do tego daje mi takze wiele przyjemnosci gdyz w moim zawodzie sluze rada i pomoca ludziom (glownie panom). Jestem pracowniczka agencji towazyskiej :)

Gość 5642
to pozazdroscic :)