Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci pomóżcie mi

Polecane posty

Gość gość

odpowiedzcie mi na moje pytania 1. czy facet może zrezygnować z kobiety tylko dlatego, że widzi, że inni faceci zabiegają o jej względy? czy facet wtedy może się wycofać? czy może jest to bardziej motywujące? 2. czy przeszkadza Wam facetom, że kobieta pracuje wyłącznie z samymi facetami? zajmuje się na codzień rzeczami, którymi zazwyczaj zajmują się mężczyźni?

Gość gość
1. to zalezy od faceta. jeden lubi drugi nie. 2. dokladnie tak samo. jednemu to przeszkadza, drugiemu nie.

1. czy facet może zrezygnować z kobiety tylko dlatego, że widzi, że inni faceci zabiegają o jej względy? czy facet wtedy może się wycofać? x Tak,bo jak kobieta jest atrakcyjna i rozrywkowa,to ma od groma adoratorów,a partner takiej ciągle musi wykazywać się tym,że jest lepszy od jej adoratorów,co by go na nowszy model nie zmieniła,gdy w związku pojawi się rutyna. Dlatego największe wzięcie mają przeciętne kobiety. Z atrakcyjną kobietą jak z drogim samochodem na publicznym parkingu- istnieje duże ryzyko przywłaszczenia sobie przez kogoś. x 2. czy przeszkadza Wam facetom, że kobieta pracuje wyłącznie z samymi facetami? zajmuje się na codzień rzeczami, którymi zazwyczaj zajmują się mężczyźni? x Jedyne zawody ,których nie powinna wykonywać moja kobieta to prostytutka i striptizerka. Resztę idzie przełknąć

Gość gość
kolejny durny temat :D ja j***eb**ie

Gość gość
ale nie mówimy tu o sytuacji kiedy kobieta odpowiada na zaloty wszystkich którzy się do niej zalecają ;) ot po prostu...ma wzięcie i tyle..

ale nie mówimy tu o sytuacji kiedy kobieta odpowiada na zaloty wszystkich którzy się do niej zalecają oczko.gif ot po prostu...ma wzięcie i tyle.. x Nie musi odpowiadać na zaloty. Sam fakt posiadania wielu różnej maści adoratorów odstrasza od kobiety potencjalnych partnerów na całe życie,bo rodzinę zakłada się po to ,by ustatkować swój tryb życia,a z kobietą atrakcyjną jest to ciężkie,bo o taką trzeba cały czas 24h na dobę zabiegać jak za czasów małolata(bo inaczej jest spore ryzyko tego,że ona do bardziej przebojowego odejdzie),a nie każdego to bawi. Zakładając rodzinę każdy szuka w partnerze wsparcia i zrozumienia,a nie ciągłego rywalizowania o własną/ego partnerkę/a

Gość gość
a to nie jest tak, że faceci chcą atrakcyjnych kobiet? wiem, wiem pisałeś wcześniej...ale...nadal nie bardzo to rozumiem. czyli jednym słowem atrakcyjność przeszkadza?

Gość gość
faceci są aż tak sprzeczni? chcą te atrakcyjne a żenią się z tymi, które są dla nich mniej atrakcyjne? da się to w ogóle pogodzić?

Gość gość
pavlo, drogie samochody rzadziej są kradzione, to przeciętne są częstszym łupem, więc złe porównanie

Gość gość
ja brałbym na partnerkę tylko taką która mi się podoba, nie słuchaj tego pavlo, bo on nie jest wyrocznią

ja brałbym na partnerkę tylko taką która mi się podoba, nie słuchaj tego pavlo, bo on nie jest wyrocznią x Ja też,ale przeciętna też może Ci się przecież podobać :) Nie napisałem,że facet bierze sobie nieatrakcyjną na partnerkę,ale stojąc przed wyborem - przeciętna w moim typie i bardzo atrakcyjna w moim typie wybieram tę pierwszą. Czemu? Bo takiej nie trzeba na każdym kroku łechtać ego jaka to ona wspaniała nie jest.

Gość gość
Jeśli widziałbym, że dziewczyna ma wielu adoratorów, bo byłbym z nią tylko wtedy, gdyby ona wyraźnie pokazała, że chce mnie i pokazała, że na mnie jej zależy. Jeśli natomiast miałbym rywalizować z tymi adoratorami, to zrezygnowałbym. Mam dużo w sobie dumy i honoru.