Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiś krem na suchą skórę

Polecane posty

Gość gość
Serum marki India - potwierdzam. Zamówiłam, przetestowałam i jak dla mnie jest to odkrycie 2014 roku! Czekam, aż rozszerzą gamę produktów, bo póki co nie jest ich wiele, ale i tak jest z czego wybrać :)

Gość fabiola909
Też się zgodzę z kilkoma osobami wcześniej cetaphil to najlepsze rozwiązanie na suchą skórę na twarzy (polecam zajrzeć na stronę internetową cetaphil.pl)

Jeśli Twoja skóra jest sucha i wrażliwa musisz koniecznie stosować dermokosmetyki, które nie będą jej podrażniać. W aptekach znajdziesz różne serie dermokosmetyków dostosowanych do takiej skóry. Przede wszystkim niezbędne jest intensywne nawilżanie odpowiednimi kosmetykami.

Gość gość
To prawda kosmetyki z olejem konopnym są jak dla mnie najlepsze. Zgadzam się z koleżanką, że serum od India Cosmetics to rewelacja

Gość gość
Ja używam kremu z bilendy, ogólnie nie są to może najtańsze kremy ale sa bardzo skuteczne. Zamawiam je troszkę taniej na trena.pl ale i tak warto je zakupić bo wystarczają na długo i bardzo dobrze nawilżają

Cześć, jestem studentką kosmetologii i jako temat pracy licencjackiej obrałam sobie wykorzystanie kwasu hialuronowego w kosmetologii oraz dermatologii estetycznej. Dlatego też byłabym bardzo wdzięczna gdyby któraś z Pań znalazłaby chwilkę czasu i odpowiedziała na pytania w mojej ankiecie. Ankieta jest skierowana do osób, które przez min. 4 tygodnie korzystały z kremów zawierających kwas hialuronowy. Z góry bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam 

link do ankiety: http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/21700/

Ja ostatnio zainteresowałam się pielęgnacją naturalna i smaruje się różnymi olejkami, do tego zaczęłam brać tabletki oeparol z olejem z wiesiołka, które pomagają nawilżać skórę od wewnątrz. Już mijają dwa miesiące od kiedy wprowadziłam taki zestaw pielęgnacyjny i skóra wygląda o wiele lepiej

Mój mąż ma suchą skórę, używa od pewnego czasu olejku Masveri i jego skóra jest w lepszej kondycji.

naturalne kosmetyki. ja np. wolę kremy, ale olejki tez są ok. tylko dodam, żeby miec czyste sumienie.. szukaj nietestowanych na zwierzetach kosmetyków (takie z królikiem)