Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JA PIEPRZE dzisiaj widziałem śliczną dziewczyne jest bezdomna jak to możliwe??

Polecane posty

Gość gość

Krążyła przed dworem w Gdańsku, ubrania przybrudzone, widać że bezdomna, ale twarz przepiękna, śliczna niebieskooka blondyneczka. Jak to możliwe? miała kawałek kartonu z napisem "prosze o pomoc bezdomna" czasami zaczepiała ludzi i właśnie mnie też zaczepiła, kupiłem jej kebaba, ciepłą herbate, butelke coli i dałem jej jeszcze 20zł, nie gadałem z nią bo widziałem, ze sie bardzo wstydzi i krępuje. Taka laska i bezdomna, świat upadł... :o

Gość gość
a co? mogłaby się prostytuować? S*anie w banie, to że piękna to nie znaczy, że od razu zdolna. Brzydkiej byś tak nie żałował, co? Człowiek to człowiek.

Gość gość
no ale popatrz na tych meneli, bezdomnych, oni nie są piękni z urody, dziwne że taka laska tak nisko upadła, zresztą ja na jej miejscu wolałabym się właśnie prostytuować, przynajmniej mieszkanie by sie wynajęło miało co jeść, ciepło sucho, a nie prosić o kawałek chleba czy o złotówke i spać nie wiadomo gdzie :o

Gość gość
Może to jakaś akcja dziennikarzy sprawdzająca czy ludzie są pomocni. Może będziesz w telewizji :D

Gość poziom0
widać że bezdomna jest to jakiś pomysł na życie, ludzie współczują i zawsze coś tam podarują a na przyszłość to sprawdź jakim autem ta 'bezdomna' przyjeżdża do pracy na dworcu ?

Gość gość
trzeba było ją zabrać do siebie i się nią zaopiekować

Gość gość
wy to zaraz, że do pracy przyjeżdza :D fakt, był gdzies taki film na jutjub ale to dla jaj robili, ubrany za żebraka a potem wstawał, szedł kawałek dalej i wsiadał do limuzyny. Ale nikt normalny by z tego nie wyżył, a nawet jeśli to tacy by chcieli kase, a ta dziewczyna nie chciała, ja jej zaproponowałem tego kebaba to od razu sie ucieszyła, nic nie mówiła o pieniądzach, ja jej dopiero sam później dałem "na odchodne". Gdzies tez jest taki film jak cyganki małe żebrają "daj dwa złote" i jakaś kobieta mówi ze jej pomoze i daje jej chleb a te cyganki wprost "suka" i sobie poszły, bo tylko kase chcą

Gość gość
Chyba to nie kwestia talentu, tylko pochodzenia społecznego. Pewnie nie moze liczyc na rodzine

Gość gość
Boże ale ludzie sa podli, gardze wami.

Gość gość
Wiesz co też ją widziałam jestem z Gdyni , pracowałam kiedyś w sopocie i tam jest taka brunetka też ładna wiesz co masakra - bezdomni to są w większości mężczyźni pijący, często z winny nałogu, kobiety są rzadko - a jak widzę takie młode to płakać mi się chcę :(