Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypalam ostatniego papierosa od jutra rzucam palenie

Polecane posty

Gość gość
Do OnejZaciekawionej. Wiesz, jesteś pierwszą osobą, która potwierdza to co również przeszłam: od dziecka tak przesiąkłam papierochami, że musiałam zacząć palić, żeby tego nie czuć, no i naturalnie to, o czym pisałaś: dorastając w dymie uzależniłam się. Zawsze się ze mnie śmiali, kiedy o tym mówiłam, nikt nie wierzył, traktowali to jak wymówkę.

Gość gość
wielka trauma....:)

Gość gość
jak też nie palę, ale nie dlatego, że rzucam tylko nie mam pieniędzy nawet na paczkę tytoniu za 9zł, żeby kupić :( ale do poniedziałku, kiedy ruszą przelewy wytrzymam. A jak uzbieram kasę to kupię sobie z zagranicy papierosy. Tylko pytanie czy z tych krajów z niższymi pensjami będą tak samo dobre papierosy jak choćby u nas w sklepie. Czy z Rumunii, Mołdawii, Ukrainy albo Indonesii są takie samo dobre Marlboro? Bo w necie można stamtąd kupić po 3$ paczka.

Gość FAJNIE JEST
Nie paliłam ponad miesiąc.Nie czułam się z tym dobrze.Miałam bóle głowy, brak snu, zaczęłam tyć, zrobiłam się bardzo nerwowa.Nie dało się tak żyć dłużej.Wróciłam do palenia i wszystko jest OK.

Gość gość
czy palil ktoś marlboro z krajów wschodniej lub poludniowej europy, bo taki oferują w internecie po 3 dolary paczka i zastanawiam się czy kupić. Jak smakują marlboro, camele, kenty z rumunii, mołdawii, ukrainy, bułgarii, macedonii ?? jak ze stron tego typu: buycigarettes.eu

Gość gość
i jak tam, autorka wytrwala w postanowieniu? tak w ogole jakie papierosy polecacie? Do tej pory palilam tylko vougi mentolowe

Gość gość
Nie palę już 8 miesięcy najgorsze są pierwsze trzy miesiące potem już z górki

Gość gość
przy takim stazu samodzielne rzucanie palenia bywa nieskuteczne. ostatnio pojawila sie w pl bardzo dobra metoda. moze warto sprobowaqc www.allen-carr.pl/ ?