Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewusia8906

ciąża 30 tydzień

Polecane posty

Cześć. Wam do was pytanie, czy wam też się coś takiego przydarzyło i co to ewentualnie było? Wczoraj fatalnie się czułam, miałam lekkie skurcze, ale byłam w stanie je znieść, i potem przeszły samoistnie. Potem poczułam mdłości ( a na początku ciąży towarzyszyły mi 3 miesiące), gotowałam obiad i musiałam iść zwymiotować. O wymioty się nie martwię, martwi mnie bardziej co mi się mogło ulać w międzyczasie gdy wymiotowałam. Tak mniej więcej pół filiżanki ale to poczułam. Ja miewam problemy z pęcherzem, często mi zapalenie wraca, i skąd ja mam wiedzieć, że to nie były wody płodowe? trochę się wystraszyłam i spanikowałam. nie byłam z tym u lekarza, bo niebawem idę a dzień wcześniej miałam robione usg i było ok. Możecie mi powiedzieć, czy też wam się to przydarzyło? w poniedziałek zaczyna mi się 30 tydzień, a byłam już wcześniej dwukrotnie w szpitalu na powstrzymaniu porodu... to moja pierwsza ciąża. Błagam o szybką w miarę odpowiedź.

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
Ale chodzi o to, ze zrobilo Ci sie mokro w majtkach?? Ja od poczatku ciazy mam nietrzymanie moczu :( i na poczatku to bylo tzw. kropelkowe nietrzymanie, a teraz w 26 tc czasem jak kichne to musze isc sie przebrac mimo wkladki... Moze wlasnie to sie stalo w Twoim przypadku? Jezeli bylyby to wody to raczej saczyly by sie do teraz, zwlaszcza w pozycji lezacej.