Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

czuje się samotny

Polecane posty

Gość gość
nie czuj się samotny... też tak się czuję to paskudne uczucie

Gość gość
mam pytanie czy można być leszczem nie mieć kolegów koleżanek dziewczyny itp imieć dwóch ojców

Gość gość
Ja też czuj się samotna. Wiem, że lepiej być w takiej sytuacji niż być związaną z kimś nieodpowiednim, ale to jest marne pocieszenie. Ja chcę bowiem być związana z kimś odpowiednim. Widzę, że tyle dziewczyn jest w szczęśliwych związkach, choć nie jedna z nich jest gruba i brzydka, a ja jestem sama. Nie jestem wcale młoda, tak więc nie można dać mi nadziei typu "Jesteś jeszcze młoda".

Wiele osób czuje się samotnymi, chyba ostatnimi czasy coraz więcej. Też się tego trochę boję. Co warte jest życie - świetny kawałek.

Gość gość
Niedziel, nie kojarzę Cię z poprzednich tematów. Jesteś z prawiczków? Strasznie brzydki, zakompleksiony i wycofany, nienawidzący ludzi i dlatego samotny ? Czy to nie Ty ?

Gość gość
hę ???

gość 31.05.2014 Możesz nie kojarzyć, bo ja tu bardzo długo nie pisałem, chociaż kiedyś byłem sławą kafeterii... to mój nick było widać przypadkiem w Pytaniu na śniadanie na TVP jak pokazali raz kafeterię. :classic_cool: Hmmm... "Strasznie brzydki, zakompleksiony i wycofany, nienawidzący ludzi i dlatego samotny" w sumie to ja, chociaż bardziej znany byłem jako "użalający się nad sobą debil". :classic_cool: