Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wostok92

Dlaczego nie mogłem być szczęśliwy i związać się z Magdą

Polecane posty

Gość Wostok92

około dwóch lat temu?

Gość pirat flapjack
mam być wróżbitą i mam wywróżyć to z znaku zapytania. Opisz całą stację

Gość Wostok92
Chciałem Magdę zaprosić na jakieś jedzenie czy ciastko w 1 kwartale 2012 roku a ona mnie bujała ze dwa, trzy razy mówiąc że nie wie, albo mam klasyfikacje teraz. W końcu mi jej koleżanka powiedziała 'ej kolego nie rozumiesz że ona się nie chcę z tobą spotykać?!'. Jest mi przykro z tego powodu. Do dziś się zastanawiam czy się Magdzie poprostu nie spodobałem czy coś innego ją odrzuciło we mnie jak do niej parę razy podchodziłem w szkole.

dzieciak z ciebie. Nawet się z nią nie przespałeś za bardzo gloryfikujesz kobiety musisz zmienić swoje życie inaczej wpadniesz w depresję

Gość Wostok92
Magda mi wpadła w oko jak nikt inny przez 4 lata liceum (rok tam kiblowałem i tylko dzięki temu ją spotkałem na swojej drodze). Przy pierwszym kontakcie z nią strasznie się zdenerwowałem, tylko się przedstawiłem i zaraz odszedłem. Nie wiem czy ta niepewność, nieśmiałość, brak ogłady w takich sytuacjach miało jakiś decydujący wpływ na to że się później dystansować zaczęła.

Gość Wostok92
W przypływie złości zwyzywałem Magdę i jej koleżanki na forach komunistycznych i lewicowych.

Gość Wostok92
Że co? Nie każdy tak miał. Taki koleś mój rówieśnik też się starał o 3 lata młodszą dziewczynę (tylko ona była z technikum i jakoś zakulisowo, nie w szkole) i byli razem od czerwca 2012 a ja wówczas już byłem dawno przegrany.

przegrany na starcie bo zakochałeś się w jej wyobrażeniu i stałeś się mentalnym niewolnikiem wizerunku. Nie znasz prawdziwej Magdy tylko idealizujesz. największym błędem wychowania jest mit że trzeba zabiegać i walczyć o kobiety, nie trzeba. Interesuj się tylko tymi kobietami co są zainteresowane tobą inne olewaj inaczej będziesz biegać za cieniem. Na pewno jak się rozejrzysz znajdziesz kobiety zainteresowane tobą i nie udawaj jak na ciebie działają kobiety tez lubią seks

Gość Wostok92
Ale może nie byłem taki daleki od prawdy. Poza tym gdybym zauważył coś u niej nie po mojej myśli to bym ją natychmiast odrzucił a tak to nawet nie miałem możliwości tego dostrzec. Weronika jej koleżanka też mi nie była łaskawa powiedzieć co jest grane że się Magda nie chciała ze mną spotykać. Ograniczyła się do 'A nie wiem bo to 2 lata temu było' albo '2 lata temu to chyba chłopaka miała'. Oczywiście nie ma z głupim do czynienia, kłamstwo wyczułem nawet przez telefon.

byłeś tak "zakochany" ze nie chciałeś akceptować prawdy. Przeszłość przeszłością. mogę ci polecić książkę jeśli mało masz doświadczeń z kobietami lecz lektura może być bolesna, aczkolwiek da ci inne spojrzenie na życie i kobiety i dużo odpowiedzi na pytania jakie sobie zadajesz wiec warto zwłaszcza że przeczytałem wiele takich książek a ta jest najlepsza. Volant-a sexcatcher. Głowa do góry jest tyle ciekawych kobiet

Gość Wostok92
Co do prawdy o człowieku to ta nawet w niektórych małżeństwach nie wychodzi przez cały ich długi staż. A ideały ponoć nie istnieją. Ja nie uważam żebym mierzył za wysoko, spokojnie mogłem być z Magdą po dziś dzień.

Gość Wostok92
Bo nawet takiej możliwości nie miałem specjalnie. Magda mi do gustu przypadła. Twarz mi się jej spodobała, potem zauważyłem że jest całkiem miła, łagodna a ja właśnie takiego kogoś szuka.

Gość Wostok92
Nie wiem czy bym chciał być jeszcze z Magdą. Jestem zdegustowany jej postępowaniem. Może jakąś inną bym poznał, tylko tym razem brunetkę i wyższą, o równie łagodnym podejściu.

Gość Wostok92
No właśnie lata uciekają nieubłaganie. Jasne że jestem prawiczkiem.

Gość Wostok92
Raczej na pewno książki nie kupię bo mnie nie interesuje tego typu literatura, ciężko mi się coś takiego czyta, nie przebrnąłbym przez stos rozważań filozoficzno psychologicznych. Nie podoba mi się że to taka wyższa szkoła jazdy ma być.

Gość Wostok92
Ja zadaje proste pytania, po co mi polecacie całe książki na ten temat? Absurd!

Gość dziewiędziesiąt dwa
Dlaczego Magda tak idiotycznie postąpiła?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ja już nie mogę zaakceptować takiej Magdy i Wery skażonej Szczurem. Ten koleś wybitnie nie budzi mojego zaufania.

Gość Kremlin92
Paciemu ana paszła wtaram dragam?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Dlaczego ona tak postąpiła?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Dlaczego Lena się nie pokusiła o spotkanie ze mną?

Gość dziewiędziesiąt dwa
To niesprawiedliwe że Lena mnie na bocznice odstawiła jak jakiegoś trędowatego.

Gość Wostok92
Marzyłem o Magdzie 2,5 roku temu