Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gość

witam, zaczne od poczatku a mianowicie od pierwszej miesiaczki minelo 4 lub nawet 5 lat, odkad pamietam kazda byla nieregularna czasami bywalo ze nie pojawiala sie miesiac czy dwa, nigdy w terminie w styczniu tego roku postanowilam isc do ginekologa ktory przepisal mi tabletki antykoncepcyjne lesiplus wspolzyje z chlopakiem od prawie roku wiec bylo to pozyteczne podwojnie - zabezpieczenie i regulacja okresu. Tabletki lesiplus to 24 tabletki plus 4 placebo, pierwsze opakowanie bylo to miesiac krwawienia nastepne okres pojawial sie przy drugiej tabletce placebo jednak dzisiaj jest juz 3 tabletka a okresu nie ma, powinnam dostac go wczoraj tj.30 maj. Tydzien temu 20 maja pierwszy raz doszedl we mnie chlopak i tydzien przed planowana miesiaczka zaczynajac od 20 maja doszedl we mnie jeszcze 3 razy.. Czy mozliwe jest ze jestem w ciazy? nie chce tego bardzo na prawde poniewaz jeszcze nie jestem w 100 procentach gotowa dlatego zaufalam mojemy ginekologowi z tabletkami.. Boje sie zrobic test poniewaz boje sie zobaczyc 2 kreseczek, boje sie ze zostane z tym sama.. Dodam ze troszke pobolewa mnie brzuch i mam lepki sluz z pochwy.. Na ulotce tabletek napisane bylo ze jesli sie okres nie pojawi nalezy czekac do nastepnego i jezeli wymioty nie wystapily to jest male prawdopodobienstwo ciazy ale ja zwymiotowalam dwa dni temu tzn nie zwymiotowalam do konca tylko mi sie cofalo ale to prawdopodobnie z nerwow.. prosze o pomoc czy to mozliwe zeby tydzien przed okresem doszlo do zaplodnienia? co mam robic? mialycie podobne sytuacje przy uzywaniu tabletek? naprawde prosze bardzo o odpowiedz!! i przepraszam za bledy ale pisze na telefonie

Gość TheNawojka
Zrób test?

Co prawda ja odstawiłam w styczniu antykoncepcję i z chłopakiem staraliśmy się o dziecko, więc jak mi okres w marcu się spóźniał 2-3 dni zrobiłam test i pojawiły się dwie kreski. Nie masz na co czekać, zrób test i tak Cię to nie ominie, a tak przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz :) Druga sprawa, skoro mówisz, że zostałabym z tym sama, to czy warto mieć takiego nieodpowiedzialnego chłopaka.... Czekam, aż zrobisz test i dasz znać :) Powodzenia :)